acaba bu karışıma badem yağı yılan yagı saça yarayan yağlar eklesek etkisini kaybedermi sence
slm kızlar. 1 aydır oldu şu sığr formülünü kullanalı 3 defa yaptım.uzun zamandır fön çekmiyordum saçıma bugün çektim vee bisürü küçük saçım çıkmış 1 cm falan hemde kalın kalın cılızda değiller.normalde saçom ince tellidir.7 aydır boyamadımda.
sanırım bu ilikler işe yaradııı
çok mutlu oldumm
canım yeni saçların için tebrik ederimemeğine değmiş
slm kızlar. 1 aydır oldu şu sığr formülünü kullanalı 3 defa yaptım.uzun zamandır fön çekmiyordum saçıma bugün çektim vee bisürü küçük saçım çıkmış 1 cm falan hemde kalın kalın cılızda değiller.normalde saçom ince tellidir.7 aydır boyamadımda.
sanırım bu ilikler işe yaradııı
çok mutlu oldumm
sabredin kızlarrr çıkıcak. benim 3 ay oldu hatta geçtii yapmaya başlayalı. hattaa az önce sürdük şu andada saçımdaa. bölee 4-5 cm bi sürü saçlar var kafamda. hele fön çekince bi elektrikleniolarki sormayın gitsin :))
sabredin kızlarrr çıkıcak. benim 3 ay oldu hatta geçtii yapmaya başlayalı. hattaa az önce sürdük şu andada saçımdaa. bölee 4-5 cm bi sürü saçlar var kafamda. hele fön çekince bi elektrikleniolarki sormayın gitsin :))
canım 3 ayda toplamda kaç defa yaptın?dün akşam eşim soruyordu bunu kaç kez yapacagız diye?
canım ben her hafta perşembe gunleri yapıyorum bunu. yanii tahminen 10 kez falan yapmışımdır. vee artık bir sürü yeni saçım varD
kel olan bölgem tamamen kapandı diyebilirmm
ya bu sığır kemiğini verdi adam bana kaynatınca çıkıcak o dedi. ??
ben de bugün ilk defa yaptım sağolsun kasap kemikten iliği kendi çıkarmış ben uğraşmadım. benim önlerim baya açık yani kafa derim gözüküyo diyebilirim. seyrek ve ince telli haftada iki kere yapmayı düşünüyorum. iç:84:inede daha önceden badem yağı hint yaği çam terebentin bemiks evigen bunları karıştırıp bakım yağı yapmıştım onu kattım. hadi hayırlısı. gür saçlara çokimrenmişimdir inşallah bende kav uşurum. onu geçtim saç derim görünmesin yeter