- 8 Aralık 2010
- 204
- 2
bu arada hep tekil bahsetmişim ama eşime de yaptım
kemiğin içinden azcık bişey çıkmıyo mu yaa? oğluma kemik kaynatıyodum sonra içindeki iliği bıcakla sıyırıp alıyodum kolay çıkıyodu. ne kadar su ve ne kadar ilik kullandın
canım eşime bacagını vermiş kasap.çocuk bileğini düşün kemiği kırınca o kalınlıkta birsürü yag çıktı içindeniliğin ne kadar oldugunu bilemiyeceğim kendimiz çıkarttıgımız için ama tahminim 150 gr vardır.1 çay bardağı suda kaynattım
poff ama benimki acaip yağlı bide bunu yaparsamda dahada yağlanırsa naparım sonraama kel kalmaktan iyidir dimi mecbur katlancam artık.cevabın için teşekkürler canım
canım benimde saçlarım yaglı demiştim.önceden hergün yıkardım şimdilerde 2 güne alıştırdım zorla..çarşamba akşamı yaptım.bugun görünümü iyi.yani yaptıgım karışım saçlarımın yaglanmasını hızlandırmadı
ayy çok sevindm şimdibide kış geldi malum sinüzitimde artık aştı kendini her gün yıkamak dahada tetikliyo.neyse canım asıl konuya geliyim saolsun kasabımız baya bi ilik verdi bana kaç gram olduğunu tam kestiremiyorum ama ben kasabın verdiğinin çeyreğini hayal etmiştim ve bitince yine gel ben sana ayırırım dedi burda yazılanlarıda okudum ama tam anlamıyla napcamı bilmiyorum o ilikleri eritip mi diğer yağlarla karıştırcaz yoksa rondadamı yapcaz ilikler o halde nasıl rondadan geççekki poff:18: kafam çok karışık bugün yapmayı düşünüyorum kısacası helpppp:84::84:
bu arada hep tekil bahsetmişim ama eşime de yaptım
gecen hafta yazmıstım..saçlarım çıkmıs sevdim onları diye..ilik yapalı 4 gün oldu bugun aynada onların uzamış oldugunu gördümyeni bebek saçlarım da var ama ilikten mi çıktı onlarda mı öncedendi çözemedim.çarşamba günü 2. uygulamayı yapacagım
Ahanda
Kız dün ben aktara gittim yağları alayım diye, sonrada iliği alırım dedim, aktardaki adam erkeklere hiç faydası olmuyor ki abla dedi (abla senin ablana derler dedim tabi içimden) dumur olduğum andır
Ulaaaa madem ilk uygulamadan sonra saç çıkıyor, aktarı filan dinlemem kocama yaparım ben bu iğrenç şeyi
Ben hiç bulaşmasam, sadece malzemeleri alsam gerisini kendin hallet sırma saçlım desem nasıl olar
Şimdi bide uyguladık bu vıcık vıcık şeyi diyelim, saçı arındırmak için bayağı bir uğraşıcaz haliyle saç zayiatımız olacak, yazık değil mi yav, gözümüz gibi bakıyoruz biz o saçlara:86:
acaba bu karışıma badem yağı yılan yagı saça yarayan yağlar eklesek etkisini kaybedermi sence
bence kaybetmez canım denemekte fayda var
eeeee noldu, son durum nedir???
canım dün akşam 2. yi yapmam gerekiyordu ama çok yorgundum yapamadım..eşimde gözle görülür birşey yok bende ise yeni saçlar çıkarmı bilmiyorum ama önceki hafta gördüğüm yeni çıkan saçlarım en az1,5 santim uzamış..iliğe baglıyorum çünkü saçım kolay uzamaz
ben hala ilik alacamda yapacamda ohooooo. Ben bu işe başlayana kadar herif iyicene kel alacak, ona yanıyorum