kızlar bizim aktarda lavanta yağı yoktu sadece saf zeytinyağı ve ilik olsa olmazmı ne içindi lavanta yağı lütfen cevap bekliyorum akşam yapıcam hayırlısıyla
onlardan var tamam canım çook teşekkürler:13:ben lavanta yağı kulanmadım zaten.bepantene bemiks evigen ampul zeytin yağı badem yağı,bir damlada çam terebentın bunlerı karıştırıp surdum canım
cevabın için teşekkürler canımlavanta yağı olmasada olur ilik kokusunu alsın diye karıştırılıyor çünkü..menekşe yağı da olabilir yada başka güzel kokan yağ.
ben o kemiğin içindeki ilikleri oğlumun çorbasına katıyodum bi sıra. bilseydim tencereye daldırırdım kafamıçok parlak bi fikre benziyo bu ilik olayı ya. şu röfleden sonra başlarım ben de şimdi bi üşenme geldi
ben o kemiğin içindeki ilikleri oğlumun çorbasına katıyodum bi sıra. bilseydim tencereye daldırırdım kafamıçok parlak bi fikre benziyo bu ilik olayı ya. şu röfleden sonra başlarım ben de şimdi bi üşenme geldi
Puhahha
Sabah sabah iyi geldi valla, amma güldüm he
He bu arada kızlar ben bu karışımı eşimde denesem olarmı acaba:82:
kendisi gittikçe kelleşiyor ve ben onu eskisi gibi sırma saçlı görmek istiyorum. Çok da takıyor kafasına.
Kel koca istemiyorum yav
kasap eşime bugunden için gel demiş bugun gidip bakacakbu arada saçlarımı topladıgımda farkediyorum kücük saçlarım çıkmış saçlarmın çıktıgına şimdiye kadar hiç bu kadar sevinmemiştim ayyy canlarım benim diye sevdim onları bu karışımla inşallah daha da çok çıkar.dökülenlerim geri gelir
kaç kere uygulamıştın canım bu sonucu gördün bende sabırsızlıkla bekliyorum saçlarımın çıkmasını