Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

kızlar bizim aktarda lavanta yağı yoktu sadece saf zeytinyağı ve ilik olsa olmazmı ne içindi lavanta yağı lütfen cevap bekliyorum akşam yapıcam hayırlısıyla

ben lavanta yağı kulanmadım zaten.bepantene bemiks evigen ampul zeytin yağı badem yağı,bir damlada çam terebentın bunlerı karıştırıp surdum canım

lavanta yağı olmasada olur ilik kokusunu alsın diye karıştırılıyor çünkü..menekşe yağı da olabilir yada başka güzel kokan yağ.

ben lavanta yağı kulanmadım zaten.bepantene bemiks evigen ampul zeytin yağı badem yağı,bir damlada çam terebentın bunlerı karıştırıp surdum canım
onlardan var tamam canım çook teşekkürler:13:
lavanta yağı olmasada olur ilik kokusunu alsın diye karıştırılıyor çünkü..menekşe yağı da olabilir yada başka güzel kokan yağ.
cevabın için teşekkürler canım

çok şükür yaptım ve şuan saçımda 2 saat bekleyip yıkayacağım.
sürmesi kolaydı saçımı boyar gibi sürdüm streçledim ve havlu sardım bekliyorum.
zor olan tarafı malzemelerimi tarağımı fırçamı çok zor temizledim donmuş yağ yapışmıştı malzemelerime.

ben o kemiğin içindeki ilikleri oğlumun çorbasına katıyodum bi sıra. bilseydim tencereye daldırırdım kafamı çok parlak bi fikre benziyo bu ilik olayı ya. şu röfleden sonra başlarım ben de şimdi bi üşenme geldi

Puhahha

Sabah sabah iyi geldi valla, amma güldüm he

He bu arada kızlar ben bu karışımı eşimde denesem olarmı acaba:82:

kendisi gittikçe kelleşiyor ve ben onu eskisi gibi sırma saçlı görmek istiyorum. Çok da takıyor kafasına.

Kel koca istemiyorum yav

Bu sığır iliği tarifine bakıyorum da her başlıkta ayrı anlatılmış. Doğrusu nedir bunun bacılar.

Kimi 150 gr dişyor, kimi 300 gr
Kimi 3-5 tane yağ ismi sayıyor kimi sadece zeytinyağı
Kimi haşlama diyor kimi aaaa olmaz kesin haşla rondodan geçir diyor, hooofff manyak oldum :26:

ben hem kendime hemde eşime yapacagım.ikimizide strecleyeceğim.2 saat oturacagı öle el mahkum

ben bir bu topicte gördüm kafam bulanmasın diye hiçç başka yerede bakmadım bunu yapacağım.pazar günü yağlarımı alayım eşimede pazartesi iliğe baktıracağım bulursa pazartesi akşam ezeli ilikli kafalarımızla izleriz

arkadaşlar resim koymanız için mesaj sayınızın 200 falan olmasına gerek yok.xxxxxxx adresine resimlerinizi yükleyin sonra ordan linkini kopyala yapıştır yapın.sonuçları çok merak ettim ya görelim mümkünse

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 1 kere yaptım 8 kullanımda belli oluyormuş kasap her hafta gel hazırlarım ben sana dedi bende perşembe günleri yapacağım haberdar ederim

ben 3 sefer yapabildim daha dolapta duruyo karışım inş. bozulmaz fırsat bulup yapamıyorum yapsamda
2 saat bekleticek kadar zamanım olmuyo yinede 40-45 dk yapmaya devam etmek istiyorum

kasap eşime bugunden için gel demiş bugun gidip bakacak bu arada saçlarımı topladıgımda farkediyorum kücük saçlarım çıkmış saçlarmın çıktıgına şimdiye kadar hiç bu kadar sevinmemiştim ayyy canlarım benim diye sevdim onları bu karışımla inşallah daha da çok çıkar.dökülenlerim geri gelir

kaç kere uygulamıştın canım bu sonucu gördün bende sabırsızlıkla bekliyorum saçlarımın çıkmasını

kaç kere uygulamıştın canım bu sonucu gördün bende sabırsızlıkla bekliyorum saçlarımın çıkmasını

canım daha bugun ilk uygulayacagım.onlar kendiliğinden çıkmışlar.benim saçlarım 3 aydır dökülüyor ben ondan yapayım dedim yagları alamadım sonra iliği bulamadım derken bu zaman oldu.şimdi eşim aradı almış.kesap kemiği kırmıs vermiş.şuanda kemik buzdolabımda içinden kendimiz alacagız..bakalım yarın yazarım

günaydın kızlar dün akşam nihayet yaptım

kasap kemiği ortadan ikiye bölmüş vermiş bende kemiği kırdı sadece içinden alacagız sanmıştım ama eşim yarım saat çekiç ve tornavidayla uğraşıp çıkardı.tüm tezgahım yağ içinde kaldı.pişirmek için koydum(mümkünse başka biri pişirsin)görüntüsü midemi kaldırdı o anda yapmaktan vazgeçecek gibi oldum sonra blendırdan geçirmek istedim üstüme başıma sıçradı (bir dahakine rondaya koyacagım sıçramayı engellemek için)neyse iki defa süzdüm yağlarımı kattım ve hazır..tek başına yapanlara helal olsun diyorum küvete başımı eğdim eşim döktü ve yedirdi sonra strechledim..tam 2 saat beklettim.yıkama aşamasında 4 defa yıkadım..2. de arınmıstı arkdaşların dediği gibi ama üstüme başımada sıçrayınca çıkmadı gibi geldi 2 defa kremledim ve nihayet bitti..o kadar yıkamaya ince telli saçlarım çitişmiş gibi olmustu tararken malesef bir sürü saçım döküldü yine

sabah ise mis gibi lavanta kokan ve parlayan saçlar

söyleyeceğim basit bir işlem olmuyor.tüm akşam uğraştık..ve her yer batıyor.karışım sogumadan süreyim derken tezgahta yağ donuyor sonrasında mutfak temizlemek baya zaman alıyor ama eğer sonuç gerçekten fışkıran saçlar içinse değer diye düşünüyorum :109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…