bugun eşim sormus kasaba et geldiği gün olur demiş..ve direkt sorunca saç bakımı mı yapacaksın demişbir daha ki et geldiğinde ayıracakmıs eşim gidip alacak..çok heyecanlıyım umarım işe yarar ve benimde saçlarım çıkar
aysil51 teşekkürler cevap için
nerden buldunuz canım...
yazıları okurken o kadar heycanlandım ki anlatamam dışarı çıktığımda ilk işim ilik almak olacak.7 aydır nerdeyse kel kalcam her saçıma tutuşumda kökünden tutam tutam geliyo gerçekten kökünden geliyo ama beyaz beyaz görüyorum saçımın kökünü. geçen hafta doktora gittim tahlillerimde çinko ve demir eksikliği çıktı ondan kaynaklanıyomuş.neyse bu karışımı yapmış arkadaşlara sormak istediğim bişey var benim saçım aşırı yağlı geceden yıkayınca bile sabaha yağlanmış oluyo acaba bu karışım dahada yağlanma yapar mı? :44:
benim saçlarımda yağlıdır ve benim de aylardı tutam tutam dökülüyor.biraz daha beklersen bu soruna yaptıktan sonra cevap verebilirim
aysil51, canım saçının son durumu nedir şuanda...aslında eğer mümkünse bir resim ekleyebilirmisin...
yazıları okurken o kadar heycanlandım ki anlatamam dışarı çıktığımda ilk işim ilik almak olacak.7 aydır nerdeyse kel kalcam her saçıma tutuşumda kökünden tutam tutam geliyo gerçekten kökünden geliyo ama beyaz beyaz görüyorum saçımın kökünü. geçen hafta doktora gittim tahlillerimde çinko ve demir eksikliği çıktı ondan kaynaklanıyomuş.neyse bu karışımı yapmış arkadaşlara sormak istediğim bişey var benim saçım aşırı yağlı geceden yıkayınca bile sabaha yağlanmış oluyo acaba bu karışım dahada yağlanma yapar mı? :44:
kemiği kırılmış yağı verıyor kasap.onu rondoda çek içine diğer yağlardanda koy dibine sur canım.kaynatmana gerek yok.işallah faydasını görursun
benım saçımda yağlı.yağı surdukten sonra bır hafta kadar aşırı yağlanma oluyor.ama saç çıkmasındansa yağlansın 2 gune yakıyordum saçımı.sende öyle yaparsın.
ben kaynatmadan yaptım canım.kemik iliğini rondoda cek daha kolay suruluyornasıl yani kaynatılacakmı kaynatmadan mı yapılacak?hangisi etkili kızlar...
poff ama benimki acaip yağlı bide bunu yaparsamda dahada yağlanırsa naparım sonraama kel kalmaktan iyidir dimi mecbur katlancam artık.cevabın için teşekkürler canım
sebo kasabın bırıne sor.,