Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

aysil51, canım saçının son durumu nedir şuanda...aslında eğer mümkünse bir resim ekleyebilirmisin...

bugun eşim sormus kasaba et geldiği gün olur demiş..ve direkt sorunca saç bakımı mı yapacaksın demiş bir daha ki et geldiğinde ayıracakmıs eşim gidip alacak..çok heyecanlıyım umarım işe yarar ve benimde saçlarım çıkar

aysil51 teşekkürler cevap için

nerden buldunuz canım...

yazıları okurken o kadar heycanlandım ki anlatamam dışarı çıktığımda ilk işim ilik almak olacak.7 aydır nerdeyse kel kalcam her saçıma tutuşumda kökünden tutam tutam geliyo gerçekten kökünden geliyo ama beyaz beyaz görüyorum saçımın kökünü. geçen hafta doktora gittim tahlillerimde çinko ve demir eksikliği çıktı ondan kaynaklanıyomuş.neyse bu karışımı yapmış arkadaşlara sormak istediğim bişey var benim saçım aşırı yağlı geceden yıkayınca bile sabaha yağlanmış oluyo acaba bu karışım dahada yağlanma yapar mı? :44:

nerden buldunuz canım...

canım eşim yolunun üzerindeki kasaba gidip sormus.oda et geldi kaldırdık bir daha ki gelişinde ayırayım demiş tamamen şansımıza.adam iyilik severmiş değilse yok der gönderirdi.tabi bunda eşimin kel olmasıın da etkisi olabilir..adamcağız acımıstır

benim saçlarımda yağlıdır ve benim de aylardı tutam tutam dökülüyor .biraz daha beklersen bu soruna yaptıktan sonra cevap verebilirim

aysil51, canım saçının son durumu nedir şuanda...aslında eğer mümkünse bir resim ekleyebilirmisin...

kemik iliği kulanmadan ve kulandıktan sonrakı resmimi koymak isterım ama yenı uye olduğum ve 100 mesajdan mesajlarım az olduğu için koyamıyorum galıba.benım saçlarımın uçları çok cansız ve zayıf kemık iliğini yaptıktan sonrada gur çıktı.gürleştığı için çok mutluyum.sakın yaparken bırakmayın duzenli yapın ben ilk başta faydası olmuyor diye dusundumsaçım uzadıkça bır baktım saçım çoğalıyor.dahada fazla yapmayta başladım.arkadaşlarıma önerdımde kımse yapmak istemedı zamanla saçımın çoğaldını görunce arkadaslarımda başladı

aysil51 teşekkürler cevap için [/QUOTE]
bırsey değil canım.kullan faydasını görecene eminim.bende kasaptan aldımda saç içinmi kulanacaksınız diye sormuştu

benım saçımda yağlı.yağı surdukten sonra bır hafta kadar aşırı yağlanma oluyor.ama saç çıkmasındansa yağlansın 2 gune yakıyordum saçımı.sende öyle yaparsın.

benım saçımda yağlı.yağı surdukten sonra bır hafta kadar aşırı yağlanma oluyor.ama saç çıkmasındansa yağlansın 2 gune yakıyordum saçımı.sende öyle yaparsın.

poff ama benimki acaip yağlı bide bunu yaparsamda dahada yağlanırsa naparım sonra ama kel kalmaktan iyidir dimi mecbur katlancam artık.cevabın için teşekkürler canım

poff ama benimki acaip yağlı bide bunu yaparsamda dahada yağlanırsa naparım sonra ama kel kalmaktan iyidir dimi mecbur katlancam artık.cevabın için teşekkürler canım

bencede yapsaçın dokulmaktense yağlı olsun.birsey değil canım

dikkatli ol canım kemiği zor kırarsın bizim kasap satırla zorlanarak kırdı verdi sağolsun

kızlar bizim aktarda lavanta yağı yoktu sadece saf zeytinyağı ve ilik olsa olmazmı ne içindi lavanta yağı lütfen cevap bekliyorum akşam yapıcam hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…