Dün gece uyguladım. Sadece 2 şampuanlamada ne ilikten ne kokudan eser yok. Dayanabileceğiniz kadar sıcak suda iyice ovalauarak akıtın. Şampuanı dökün ve uzun uzun şampuanlayın. İki kere şampuanla missvalla bunu denemeyi düşünüyorum ya inşallah saçlarımı dökmeden saçımdan ayırabilirim ben de. işe yararsa büyük duacınızım : )
Ben de anlamadim. Ama yapan arkadaslar daha detayli anlatsa da biz de yapsakSuda kaynatin olayi benmari usulu eritmek mi oluyo suyla mi kaynatiyoruz. 150gr 1 su bardaginin 3/4u herhalde.
Merhaba canim, Oncelikle bizleri bu karisimla tanistirdigin icin tsk ederiz:)Selam herkesee. Ben konuyu açalı tam 9 sene olmuş inanılır gibi değilBen bu kürden çok fayda gördüm saçım 4 katına çıktı diyebilirim çünkü aşırı seyrekti normal insan saçına döndü. Ama 1 yıl arayla 2 hamilelik emzirme dönemleri derken şimdi yine çok fazla dökülme oldu. Bu akşam yeniden başladım erkenden önlem almak için. Ben çok güveniyorum bu küre
Ne kadar surede 4 katina cikti ben tepem.kansin saclari.kalinlassin istiyorum ama ise yarar mi kiSelam herkesee. Ben konuyu açalı tam 9 sene olmuş inanılır gibi değilBen bu kürden çok fayda gördüm saçım 4 katına çıktı diyebilirim çünkü aşırı seyrekti normal insan saçına döndü. Ama 1 yıl arayla 2 hamilelik emzirme dönemleri derken şimdi yine çok fazla dökülme oldu. Bu akşam yeniden başladım erkenden önlem almak için. Ben çok güveniyorum bu küre
Yaklasik iki aydir kemik iligini kaynatip ince bir elekten gciriyorum icine cam terabentin sarmisak hint argan yilan yaglarininda ekliyorum ama sadece dokulmeyi durdu yeninsaclar burnturlu cikmiyorsüzme yok canm. bir çay bardağı suyun içinde haşlıyorsun. sonra o suyla birlikte blendırdan geçiriosunkii haşlanırken eriyen vitaminler suyla gitmesin:))
tarih olarak net bişi söleyemem ama Eylül sonuydu sanırım çünkü okulların açıldığı haftaydıı. işte o hafta başladım sürmeye. haftada bi kere sürdm 2. sürmeden sonra annemfarkettii. 2 cm kadr saçlar wardı..
Canim sonuctan memenun musun yeninsaclar cikti miarkadaşım denednmi ilik formülünü :) merak ettim bende ilik aldım ama lavanta yağım yok.onuda alayım yarın denicem.
bu sığır iliği olayına ben inanmıyorum yesen daha ii fayda eder benceYaklasik iki aydir kemik iligini kaynatip ince bir elekten gciriyorum icine cam terabentin sarmisak hint argan yilan yaglarininda ekliyorum ama sadece dokulmeyi durdu yeninsaclar burnturlu cikmiyor
Yaklasik iki aydir haftada iki kere kullaniyorum canim. Ablamda duzenli olarak sac diplerime bakiyor. Ama malesef yeni cikan sac hic yok. Belkide bende ise yaramadi.. ama koklerde bi yogunluk sacda bi hacim var esim bile farketti. Ben hala kullanmaya devam ediyorum.bu sığır iliği olayına ben inanmıyorum yesen daha ii fayda eder bence
Bibde ben evde cam terabentin argan hint jokoba yaglarini belirli olcude bilestirdim. Saclarimin uclarina dustan sonra suruyorum. Sirkeli su da kullaniyorum....bu sığır iliği olayına ben inanmıyorum yesen daha ii fayda eder bence
Içine koydugunuz yağlardan olabilir bende yağ bakımı yapıyorum ve gayet ii uzuyor cnm tabi memnunsaniz kullanmaya devam edebilirsiniz sonuçta yağ ile sac uzatmaya inanmayanlar bile varYaklasik iki aydir haftada iki kere kullaniyorum canim. Ablamda duzenli olarak sac diplerime bakiyor. Ama malesef yeni cikan sac hic yok. Belkide bende ise yaramadi.. ama koklerde bi yogunluk sacda bi hacim var esim bile farketti. Ben hala kullanmaya devam ediyorum.
Canim yillar once bnmde basima geldi bu durum. Saclarim yandi bozulmus barbi bebek saci gibiydi uclardan ikiye uce ayrildi zamanla.iclardan buyuk oranda kestirmistim. Istersen bubkemik iligi maskesini de yapabikirsin bende sac cikartmadi ama saclarim daha parlak ve saglikli duruyo.uzun bi sure boya yapmamani tavsiye ederim..arkadaslar, merhaba. yaklasik 10 ay kadar once saclarimi actirdim. actirdiktan sonra bi sikinti yoktu, daha sonra paket attirip son haline gelmesi icin, guya, guvendigim kuaforume gittim. sacima tekrar boya yapip tekrar acti. saclarimin yandigini dus aldiktan sonra farkettim maalesef. olaydan sonra yogun dokulme basladi. doktora gittim, takviye ilac verdi. kullaniyorum fakat sacimin ust kisimlari ciddi anlamda acildi. saclarim kalin telli olmasina ragmen yapi olarak cok inceldi. yeni saclar az da olsa var fakat onlar da tuy gibi. sormak istedigim; bu kur dokulen saclarin saglikli sekilde geri gelmesine yarar mi ve en onemlisi, malum sebep yuzunden kasap kasap dolasmam mumkun degil. hazir satilan kemikli ilik sulari isime yarar mi? cevap icin simdiden tesekkur ediyorum..
Saçlarınızda dökülme olduysa yağ bakımlarını yapmamalısınız. Yağ maskeleri daha çok dökülme yapar. Dokulme saç açtırma işleminden sonra olmuş sanırsam. Saç diplerinizde alerjik bı tepki olmjs olabilir. Saç dokulmesi için kesinlikle doktoro görünun. Dökülmeye sebep olan şeyi bulup ona gire mantıklı bı tedavi uygulasin. Başkalarına iyi gelen şeyler sizde daha kötü sonuçlara sebep olabilirarkadaslar, merhaba. yaklasik 10 ay kadar once saclarimi actirdim. actirdiktan sonra bi sikinti yoktu, daha sonra paket attirip son haline gelmesi icin, guya, guvendigim kuaforume gittim. sacima tekrar boya yapip tekrar acti. saclarimin yandigini dus aldiktan sonra farkettim maalesef. olaydan sonra yogun dokulme basladi. doktora gittim, takviye ilac verdi. kullaniyorum fakat sacimin ust kisimlari ciddi anlamda acildi. saclarim kalin telli olmasina ragmen yapi olarak cok inceldi. yeni saclar az da olsa var fakat onlar da tuy gibi. sormak istedigim; bu kur dokulen saclarin saglikli sekilde geri gelmesine yarar mi ve en onemlisi, malum sebep yuzunden kasap kasap dolasmam mumkun degil. hazir satilan kemikli ilik sulari isime yarar mi? cevap icin simdiden tesekkur ediyorum..
cok tesekkur ederim cevap icin. maden suyu bileSaçlarınızda dökülme olduysa yağ bakımlarını yapmamalısınız. Yağ maskeleri daha çok dökülme yapar. Dokulme saç açtırma işleminden sonra olmuş sanırsam. Saç diplerinizde alerjik bı tepki olmjs olabilir. Saç dokulmesi için kesinlikle doktoro görünun. Dökülmeye sebep olan şeyi bulup ona gire mantıklı bı tedavi uygulasin. Başkalarına iyi gelen şeyler sizde daha kötü sonuçlara sebep olabilir
cok tesekkur ederim cevap icin.. sac cikarmasa bile sacinizin eski kalitesinde ve kalinliginda uzamasina faydasi oldu mu peki?Canim yillar once bnmde basima geldi bu durum. Saclarim yandi bozulmus barbi bebek saci gibiydi uclardan ikiye uce ayrildi zamanla.iclardan buyuk oranda kestirmistim. Istersen bubkemik iligi maskesini de yapabikirsin bende sac cikartmadi ama saclarim daha parlak ve saglikli duruyo.uzun bi sure boya yapmamani tavsiye ederim..