Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

saç kremi de kullandım ama yine keçeleşti. sabunu sürekli kullanınca saç alışır ancak bi kerede olmaz keçe gibi oluyor. sabredip kullandıkça saç alışıyor

kızlar saçımın dökülmesi durduuu beş on tel anca dökülüyor eskiden avuç avuç dökülürdü. ikinci kez sürdüm saçıma 2 saat oldu birazdan yıkayacam. inşallah tez vakitte saçlarda çıkar

ilik uygulayalı 1 ay oldu..5 kere uyguladım..sadece önlerde değil yanlarda ve üst bölgelerde de minik minnoş saçlarımın çıktığını gördüm..hiç şampuan kullanmadım desem yalan olmaz..coğunlukla zetinyağlı sabun kullandım..fön,boya gibi uygulamalar yapmadım ki daha çabuk etki etsin diye..bir ay ara vericem kasaplarımız biraz nefes alsın dimi ..bu ay sarmısak kürü uygulayacağim..saç bakım yağının içine 4 diş sarmısağı ezip koydum saçıma sürdüm..duma duma dum..bakalım ne olacak.ssevgilerr..

Arkadaşlar videoda ,Kimya Mühendisi ve Güzellik Uzmanı Şems Arslan , meyvalara konan hazır market jölesini söyledi, ama ben aktarda 2 liraya bu jeliatini tabaka halinde katıksız satılan sığır jelatinini buldum.. meyvalı şekerli market jölesi yerine size saf sığır jölesini tavsiye ederim.. saçı ve diplerini yıkayıp sıcakken, sürmeyi tavsiye ediyor.. nasıl yapılması gerektiğini çok güzel anlatmış.. Saçı güçlendiren ve besleyen bakım / Güzellik ve Bakım / Güzellik ve Bakım / Video / Kanal D Sağlık

KALANDİVA ÇİÇEĞİ ( Kalanchoe Calandiva (saçları gürleştirip tekrar çıkartıyormuş..)
Deneyenler olursa ,bu faydalı bitkinin yaprakları , saçlar için en güzel yardımı veriyormuş.. Hintli hanımların saç güzellik sırları imiş.. videoya bir göz atın derim.
Sığır iliğinden sonra böyle bir bakımda tamamlar umarım..saçlarımızın güzelleşmesini.. :)

.Sems Aslan'dan saçlarınız için öneriler - YouTube

bu hafta bende başlıyorum bu küre yalnız diplere sürülüyor değilmi? birde masaj yaparakmı sürüyosunuz?

bende deneyim arkadaşlar inş. sorun yapmaz
benim saçlarım çok ince telli ve az bende muzdaribim bu yüzden şöle gür saçları çok severim ama malesef

Yaklaşık üç ayda toplamda 6 kür uyguladım arkadaşlar ve gerçekten etkisini gördüm. Biraz sabırlı olmak lazım, hemen vazgeçmeyin derim ben. Saç dökülmem durdu, saçlarım daha çabuk uzadı ve diplerden küçük küçük saçlar çıktı da uzadılar bile. Resmen saç diplerim kabardı, dolgunlaştı. Faydası yok diyenlere inanmayın, deneyin.

Cnm gerçekten saç çıktı mı gözünle görebiliyorsun di mi? Çünkü ben Bi ara Bi urun kullanmıştım ve çok ümitlenmiştim saçlarım yeniden çıkıyo diye elime batıyordu çunku Bi şeyler ama Bi turlu gözümle göremiyordum
Meğer kendimi kandırıyomuşum

Kitzy mesajını yeni gördüm canım.Çıkan saçları gözle görebiliyorsun ama dediğim gibi biraz sabırlı olmak gerek.Geçtiğimiz hafta kuaföre gittiğimde kuaförüm bile fark etti.Saçlarımın bayağı dolgunlaştığını söyledi.Hemen kürün tarifini aldı. Biraz zahmetli bir iş ama çıkan sonuç için değer bence.

Bi de o çıkan saçların kullanmayı bıraktıktan sonra tekrar döküldüğünü söylüyorlar inşallah olmaz öyle Bi şey başlayacağım ben de uygulamaya hadi bakalımm :)

Bi de o çıkan saçların kullanmayı bıraktıktan sonra tekrar döküldüğünü söylüyorlar inşallah olmaz öyle Bi şey başlayacağım ben de uygulamaya hadi bakalımm :)

Bir çok yere fotoğraf ekledim buraya da koyayım...

Brezilya fönü yapmaya başladığım dönem, saçlarım gayet cılız

Eki Görüntüle 971076

Sığır iliği küründen sonra saçlarım gayet dolgun.
Eki Görüntüle 971077

Arada 2.5-3 sene var tabii ama ben sadece 8 hafta kullandım, önce kaşıntılar başladı,sonra minicik tüyler çıkmaya başladı sonra o tüyler güçlendi... İlk 1.5 sene saçımı her kurttuğumda kafama dikilen saç telleri ile uğraştım sonra uzun olan saçlarımı yavaş yavaş kese kese yeni saçlar ile aynı boya gelmesini sağladım şu an durum bu,... Kullanmak isteyenler için fikir olsun... Bu kürü geleceğe bir yatırım olarak görün, uzun saçlarda hemen bir gürlük oluşması mümkün değil ama ben uzun vadede bu sonucu aldım...

Son düzenleme:
ben de çok merak ettm bu kürü ama o iliği nasıl o işlmler uygularm ay şimdiden tiksindim yaa kokuyo mu nasıl biişee of keşke başka bi şey olsaymıs

ben de çok merak ettm bu kürü ama o iliği nasıl o işlmler uygularm ay şimdiden tiksindim yaa kokuyo mu nasıl biişee of keşke başka bi şey olsaymıs

Eritip diğer yağlarla karıştıktan sonra zaten onun ilik olduğunu unutuyorsun, ve hayır kokmuyor ben özellikle çam terebentin yağı falan da ekliyordum kokusu varsa da duymadım...

Eritip diğer yağlarla karıştıktan sonra zaten onun ilik olduğunu unutuyorsun, ve hayır kokmuyor ben özellikle çam terebentin yağı falan da ekliyordum kokusu varsa da duymadım...

teşekkür ederm ama hiç cesaretm yok dahaca onu ellemeye:/ peki sizin saçlarınız ne kadar zaman da bu hale geldi yani kaç kere uyguladnız acaba bu kürü.

teşekkür ederm ama hiç cesaretm yok dahaca onu ellemeye:/ peki sizin saçlarınız ne kadar zaman da bu hale geldi yani kaç kere uyguladnız acaba bu kürü.

Yukarıda belirtmiştim ben 8 hafta boyunca haftada 1 kere uyguladım, yeni çıkan saçların kendi saçımla aynı boya gelmesi ise 2.5 sene kadar sürdü.

İlk defa duydum...

Benim de stresten azaldılar biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…