Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

o kadar çok yağ karıştırman etkisini azaltabilir.lavanta yağınıda kokusunu gidermek için ekliyoruz zaten ama denemek istersen neden olmasın

ölçüleri anlayamadım ben kızlar
siz nasıl yapıyosunuz bu arada ne sıklıkla yapılıyor
hiç foto yok mu ya görüp hevesimizi artırsaydık iyce

saçlarında daha hızlı uzama etkısı oldu mu?

Biz de dün eşim için kullanmaya başladık.etkisini ne zaman görürüz acaba.Eşimin kellik problemi var ama kafasında tüyler çok etkili olurmu bilgisii olan varmı yardımcı olursanız sevinirim

ya bu nasıl bir şanstır dün kasaptan kemik almıştım çorba yapmak için (öğrenciyiz malum et alamıyoruz.d) amca da sağolsun ilik çıkarmış koymuş 2 avuç kadar ayrı bir poşete görünce çok sevindim çünkü tadı da çok lezzetlidir neyse sadede geleyim.d forumda gezinirken maskeyi gördüm ve iliği yemekten vazgeçip saçıma kullanmaya karar verdim, benim saçlarım şu 2 haftadır inanılmaz derece döküldü ve yıprandı çünkü orealle açıp kızıla boyadım sonra beğenmeyip siyaha yani 3 boya yedi saçım çok fena dökülüyor moralim gerçekten çok bozuk finallere bile çalışamıyorum üzüntüden seneye de mezun oluyorum o zamana kadar saçımı beslemem gürleştirmem uzatmam gerek dana iliğide hepsini sağlıyormuş sağolsun minoxil alacaktım ama yorumları okuyunca ilik daha mantıklı geldi hemde bedava sadece koyacağımız bakım yağlarına para vericez oda bişey değil.d ben maskeyi haftada bir yapıp aynı zamanda ilikte yemeyi düşünüyorum daha etkili olur belki kullanıp yorum yazarım öpüyorum hepinizi fıstıklar.d

kuaförüm banada önerdi bırak sinamekıyı falan dedı kendı ılıkten yaptıgı kürü onerdi. yanı kullansan uzamaya etkı eder dıye dusunuyorum cunku bukadar cabuk cıkartıyorsa sacları uzamasınıda göz onune koymus oluyor.

daha önce duymuştum bu formülü ama hiç denemedim gerçekten faydası varmı, birde nekadar süre devam edilecek haftada kaç kere yapmamız gerekiyor cvp verirseniz sevinirim.

Bende bugün ilk kürü uyguladımbakalım, inşallah hepimiz faydasını görürüz. Kullandıkça paylaşacağım ilerlemeyi

ilk duyduğumda çok saçma geldi açıkçası..sonra kullanan arkadaşların sevinç gözyaşlarıyla yazdıklarını okudum..vee dün ben de saçıma uyguladm..ama ben biraz tarifi geliştirdim..içine 15 farklı bitkisel yağ kattım ve 2 diş sarmısak rendeledim..saçıma sürdükten sonra diplerim de çok hafif sızlama oldu ve geçti.sanırım sarmısaktan ama iyi bişey bu...yıkarken bitkisel sabunla yıkadm,sonra zeytinağlı şampuan kullandım..bende de saçkıran var.umarım işe yarar..sonucu yazarım..sevgiler..

dün 2.uygulamayı yaptm.resmen öndeki küçük saçlarımda patlama oldu..inanın abartmıyorum.artık 2 günde bir yapıcm..rapunzel olcm..mucize gibi...saçtan zor çıkıyo gibi bahanelerle yapmamazlık etmeyin...mutlaka deneyin arkadaşlarr ..

Uzatma dışında olan saça bakım yapıyor mu? Bir de nasıl artırıyorsun canım kemik iliği diyoruz kasaba di mi?

Uzatma dışında olan saça bakım yapıyor mu? Bir de nasıl artırıyorsun canım kemik iliği diyoruz kasaba di mi?

canım dökülmeyi durdurdu gibi.benim için en önemlisi bu..çünkü çok şey denedim ve dökülmeyi durdurmak çok zor...avuç avuç elime geliyodu zavallı saç tellerim, şimdi tek tük dökülmeler var sadece...bide önde de olsa minik saçların çıkmasına çok sevindim..tabi 1 ay sonra daha ayrıntılı yazabilirim..cnm ben kasaba gidip saf saf" sığır iliği diye bişey varmış ben ondan almak istiyorm" dedim..şıp diye verdiler ücretsiz olarak..umarım denersin en kısa zamanda.. bakalım sendeki etkisi ne olacak?..yorumlarını paylaş lütfen..sevgiler..

meraba kımısı kaynatıyo yagı kımısı sadece rondodan gecırıyo acaba sız nasıl yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…