Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

yaa saçımı hızlı uzatıor evet kucuk kucuk saçlar var evet ama bunları sıgır mı yaptı zaten varmıydı bılmıoru ama ben devam edıcem 8.haftaya kadar bellı olur hersey

kesinlikle ilik ve hindistancevizi yağı çok işe yarıyor resmen saç fışkırıyor ben bundan 3 yıl önce yapıyordum çünkü saçlarım öyle azalmıştıki kel olmaktan korkuyordum neyseki hamilelik doğum derken dökülmeler oldu ama yerine yenileri çıktı haftada 1 uyguluyordum ve nerdeyse 6 aydan fazla kullanmışımdır şimdi gayet sağlıklı hacimli ve gür

kızlar benim de saçlarım acayip dökülüyodu bi gün ağlaya ağlaya doktora gittim konazol şampuan verdi kullandım dökülmem çok azalmıştı sonra da durdu. ama saçımı boyattım ve 1 haftadır yine inanılmaz şekilde dökülmeye başladı. Günlük b12 çinko ve balık yağı desteği almaya başladım, bugün de bu iliği yaptım ilk kez ama feci dökülüyo çok korkuyorum bende etki etmezse 2-3 ayın sonunda diye. Çünkü tamamen bu tarife güvendim. şu an saçımda hibçbir sorun yok anladığım kadarıyla boyadan oldu. arkadaşlar dökülmemi durdurdu demiş sizce boya kaynaklı dökülmeyi de durdurur mu? bu arada benim birsürü küçük saçım zaten çıktı dökülmeden sonra ama şimdi onlar da dökülüyor acilen durdurup yeni saç çıkarmam lazım

Bu maskeyi sacıma dün yaptım dün felaket düzeyde döküldü ama bugun dökülmesi cok azaldı acaba psikolojik mı biiyorum ama baya az dökülüyor. 1 haftadır balık yağı b vitamini çinko alıp ceviz fındık falan yiyorum onun da etkisi olmuş olabilir ama bu sığır iliği galiba ise yariycak. Devam etmeye kararlıyim sonucları burdan paylaşırım

Benim insülin direncimden dolayı ciddi saç sorunları yaşıyorum.Eskiden gür ve güzel olan saçlarım şimdi cansız ve çalı gibi.Tepemde de açılmalar oluyor.Bir kaç yıl önce sığır iliğini kullandım insülin direncime rağmen ciddi bir düzelme oldu.Saçlar fışkırdı resmen ve dökülmede azaldı.O ilk kullanımlardaki dökülmeler sizi korkutmasın genelde sağlıksız saçlar dökülüyor ne türlü bakım yaparsanız yapın ilk kullanımlarda illaki dökülür sağlıksız saçlar.Şu an yine tepemde açılma başlayacak gibi o yüzden ben de tekrar kullanmayı düşünüyorum.Sığır iliği saçlar için gerçektende mucize gibi

birde benim saç dökülmem ilk breziya fönünden sonra başladı saçlarım 6 ayda üçte birine indi yaptırmayı düşünen varsa hiç önermiyorum benim saçlarımı mahvetti

arkadaşlar bende karar verdim sığıra giriyorum :)...
hindistan cevizi yağının hem kokusu güzel hemde saç yumusatma özl var,,sanırım ben onla kullanacağım
sonra fıskıran saclarımla size burdan gene yazacağım işşallaaaahhhhh

bu arada eda taşpınar da sığır iliği bakımı yapıyomus kızlar bilgilerinize....
:):)
o yapıyosa bende yaparım

sinaeki ile saç uzatmaya çalışıyorum eğer istediğim olmazsaaa bu kürü denerim ..
ayy artık ne yapacagımıda şaşırdım ya neyseee

sinaeki ile saç uzatmaya çalışıyorum eğer istediğim olmazsaaa bu kürü denerim ..
ayy artık ne yapacagımıda şaşırdım ya neyseee

Uygulamanı tavsiye ederim canım,ben geçen ilkbaharda 3 aya yakın haftada 2 gün yaptımçok faydasını gördüm kafamda birsürü minik saçım var.kaç aydır bakım yapmıyordum bugün topiği okuyunca tekrar başlama kararı aldım.ama sabırlı olmak lazım minik minik saçlar çıkıyor ama bir anda uzamıyor tabi,benim kafamda 1cm uzunluğunda minik çıkan saçlarımda var 4-5 cm uzamış minik saçlarıma.saçlarımın uçları çok cansızdı 1 ay önce boyun hizasında kestirdim daha gür görünmeye başladı.
sabırlı olmalıyız kızlar,ben tekrar küre bugün başlayacağım sonuçları sizlerle paylaşırım

birde benim saç dökülmem ilk breziya fönünden sonra başladı saçlarım 6 ayda üçte birine indi yaptırmayı düşünen varsa hiç önermiyorum benim saçlarımı mahvetti

Merhaba bende 1 ay önce kendim brezilya fönü yaptım çok memnunum.Önceden saçlarım çok dökülürdü şimdi brezilya fönünden sonra dökülmem tamamen durdu diyebilirim.Acaba sizin dökülmeniz brezilya fönünü yaptıktan ne kadar zaman sonra başladı.Çünkü dipten çıkan saçlarım içinde yeniden brezilya fönü düşünüyorum da.

kendin brezilya fönü mü yaptın

nasıl yaptın
nasıl yapılıyo ki o
evde yapılabiliyo mu ,,saçların yanmıyo mu

kendin brezilya fönü mü yaptın

nasıl yaptın
nasıl yapılıyo ki o
evde yapılabiliyo mu ,,saçların yanmıyo mu

Evet kendim evde yaptım.Bu sitede bununla ilgili tüm detayların anlatıldığı konu var oradan okuyarak yaptım.Yanma olmadı çok ta memnunum fakat bazı brezilya fönü yaptıranlar çok dökülmeden bahsediyor bende yam aksi oldu dökülmem tamamen durdu.

kızlar şu sığır iliğinin içine tam olarak hangi yağları karıştırıyoruz?herkes bişey demiş kimi suma dumankayanın tarifini kimi de başka tarifler uygulamış.standartı ve ölçüleri nedir bunun?

ben de eşime yapıoorum..ilik, sarımsak, zeytinyağı..
hindistancevizi yağı alcam bidahaki sefere...2. yapışımız..bakalım neler olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…