Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

kızlar bi kaç sorum olacak...lütfen cevapsız bırakmayın..şimdi ben açık bir sarı saç kullanıyorum kaç zamandır yapmak istiyorum bu kürü ama cesaret edemedim saçımda koyulaşma ya da açılma olabilir mi ki?
farklı farklı tarifler var...
-iliği haşlayın blendrdan geçirin çörek otu yağı,defne yağı koyun..
-iliği haşlayın hindistan cevizi yağı koyun blendrdan geçirin şampuana çam terebenti ilave edip rutin yıkamaları yapın..
-iliği tavada eritin çıkan yağı ayırın yine içine bişeyler ilave edin vs..

şimdi bu uygulamayla gerçekten sonuç alan var mı eminim vardır..
saçlarımın rengide değişme olur mu ki?
ve hangi tarifi uygulayayım yapan arkaşlar yardımcı olun lütfen çok teşekkürler şimdi..

canım ben bu tariflerin hiç birini bilmiyorum.bizim tarif iliği haşla,rondodan geçir lavanta yagı ve zeytin yagını ekle saçına sür diğerleri için birşey söyleyemem ama ben bu tarifi denedim ve sonuç aldım.ömrüm boyunca uygulayacagım bir tarif olacak.benim saçlarım açık kumral.boya değil kendi rengi ve hiç birşey olmadı.seninde kendi renginse sorun olmaz sanırım ama boyaysa bilemiyorum :44:

ben pırasa saçlı olmaktan bıktım:26: bu tarifleri araştırdığınız zamn görürsünüz canlarım..ama madem sen uygulayıp sonuç aldın bende bunu uygulayayım..saf zeytinyağ kullanıyorsun dimi ölçüleri ne en kısa zamn da başlayacağım inşallah...

canım ölçüler ilk sayfada var.ben göz kararı koydum sonuçlarını bizimle paylaş.15 güne gözle görülür sonuç alırsın

arkadaşlar benimde saçım geçen hafta yandı kuaför mağduruyum bende upuzun gür saçlarımı kestirmek zorunda kaldım ve saçlarımın tepesinde bazı kısımlarda yanık saçlar duruyo onlarıda kestirememki. bi an önce saçlarım uzasın istiyorum bu sığır iliği formülü sadece dökülen saçlar için mi yoksa yanık saçlarda da işe yarar mı arkadaşlar

valla nacizane fikrim canım ..bu formül sadece saç çıkarıyor uzatmak için sinamekiyi şiddetle tavsiye ederim..ama kırıkların yani yanıkların için eğer illa nirşey isityorsan keratin tedavi uygulat kuaförde ..yada kendin yapabilirsin ...onun topiği de var burda

bende deniycem bunu inşallah işe yarar uzun ve gür saçlar istiyorum saçım göğüs hizasında ama daha da uzatmak istiyorumm..bekle beni sığır iliği=D

bişey sorcam bu karışımı hergüğnmü uyguluyoruz yoksa belli bir aralık süresi varmı acaba???? :44:

ayyy ben yıne yaptım bakalım ıyıce uzasn saclarım annem yaz geldı artk yapma dıo daha bu 3. yapısım

benim saçlarım dökülmeye başladı mevsimden sanırım.haftaya saçlarımı kestirip tekrar ilik yapmaya başlayacagım.önünü almam lazım

saçım için bir bu maskeyi kullanmadım abartısız.. yararlarını görsem de yaptığım maskelerin ihtiyacım olmasa da artık onlara uygulamadan edemiyorum hiçbir maskeyi.. hele de böyle iddialı yorumları okuyunca gaza gelişim yok mu bilmiyorum ama saçlarımın dili olsa isyan ediyor olurlardı hallerine.. ama ama ama ben yine de denesem iyi olucak

dene esmer alısa dene wlla bak ben bıseye guwenmem tereddt ederım ama yanı 15 gune farkı görceksn ama ıyı durula yağlı kalmasın scn

ben halen yeni çıkan saç göremiyorum saçımda..neden bir değişiklik yok Amacım uzaması değil.Saçımın çoğalması.Saç derimi fazla beyaz görüyorum ve malesefki halen göremedim yeni çıkanları

Kaç kere yaptınız peki?

4 falan heralde canım.Hayır 14 de yaparım sorun değilde daha 2 kez yapımda anlayanlara şaşıyorum valla o yüzden yazdım tekrar.kaşıma sürüyodum sinirlendim onuda bıraktım bu aralar.Zaten istikrarsızlığıma ne demeli bilmemki.1 haftadır yapmıyorum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…