• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sığınma evinden ailesinin yanına dönen kadın evde asılı bulundu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Ailesinin şiddetine maruz kaldığı için sığınma evine yerleştirilen Zeynep Kara'nın vücudunda morluklar bulunduğu iddia edildi
page_siginma-evinden-ailesinin-yanina-donen-kadin-evde-asili-bulundu_757866210.jpg

Erciş'te bir hafta önce sığınma evinden ayrılarak ailesinin yanına dönen Zeynep Kaya isimli genç kadın evde asılı bulundu. Vücudunda morluklar olduğu iddia edilen Kaya'nın cenazesinin otopsi yapılmadan defnedildiği belirtildi.

DİHA'nın haberine göre, Van'ın Erciş ilçesi Selmanağa Mahallesi'nde ailesinin şiddetine mazur kaldığı bilgisi üzerine 2 ay önce Van'da bulunan bir sığınma evine yerleştirilen ve bir hafta önce ailesinin yanına döndüğü belirtilen Zeynep Kaya (18) evde tavana asılan ipte ölü bulundu. İntihar ettiği savunulan Kaya'nın ailesinin talebi üzerine cenazesine otopsi yapılmadan toprağa verildiği belirtildi.

Kaya'nın MHP üyesi olduğu belirtilen amcası Abdulbari Kaya'nın savcı ile görüşerek, cenazeye otopsi yapılmasını istemediğini ilettiği ve bunun üzerine cenazenin otopsi yapılmadan toprağa verildiği iddia edilirken, ismini vermek istemeyen mahalle sakinlerinden bir Kaya'nın cansız bedeninde morluklar olduğunu, buna rağmen normal bir intiharmış gibi raporlandırıldığını öne sürdü.

http://t24.com.tr/haber/siginma-evinden-ailesinin-yanina-donen-kadin-evde-asili-bulundu,310976

intihar ettiğine hiç inanmadım mevkiyi kullanarak olayları ört pas etmişler bir güzel

18 yaşındaki genç kadın demiş, bu tabiride garipsedim
hem koruma altına alıp hem neden geri yollamışlarki

Ben susuyorum artik, gercek görüslerimi yazdigimda banlaniyorum zira ... Ama yinede su derin yarami yinede yazayim
Allah belalarini versin, hala kadinin degeri yok :( :( :( bu haberleri duyunca yasadigimiz hayata lanet ediyorum !
Bir insani sirf cinsiyetinden dolayi bastirmak, siddet etmek, öldürmek insanliga sigmaz ama gelde bunu anlat ... kim duyuyorki sesimizi ??? :KK43::KK43::KK43:

Çocuk kadın, ne zaman 18 yaş ve altı kızların acı hikayelerini okusam Ünzile şarkısının sözleri aklıma gelir ürperirim:(
Bir hayat daha kayıp gitmiş ellerimizden, ne zormuş kadın olmak, 18'inde bir genci Elbirliğiyle asmışlarda adına intihar demişler, kendi elleriyle asmışta olabilir, vücudundaki morlukların şiddettir belki de, dönüp geldiği evde maruz kaldığı Şiddete yeniden devam edilince, ha kendi elleriyle ha başkalarının elleriyle asılmış olsun fark eder mi, nerden baksan cinayet:(

Aynen @Munem aynen, Ünzile benimde aklimdan gecer, hep.:KK43:

Back