Siğilsiz HPV?

scarlettjj

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
405
174
33
Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce smear + hpv testi yaptırmıştım. Sonuçlar geç çıktığı için bugün öğrenebildim. Hpv 16-52-68 pozitif. Açıkçası böyle bir sonuç beklemiyordum çünkü hpvye benzer bi belirtim yoktu. Benim farkettiğim bir siğilim yok. İç kısımı bilemiyorum tabii ama kontrol etttiğimde hiç denk gelmedim. Doktor her zaman siğille belirti vermediğini söyledi. Açıkçası şuan baya bi moralim bozuk böyle bir şey beklemiyordum ve 3 ü de yüksek riskli. Beni jinekoloj onkoloğa yönlendirdi Şubat sonunda kolposkopi yapılacak. Aşı falan istiyorum aslında ama artık kolposkopiye gittiğimde soracağım. O zamana kadar ne yapmam gerekir? Bu hastalık geçiyor mu? Siğil olmayan hpv lerde tedavi nasıl oluyor? Lütfen yardımcı olun, bilgi verin, desteğinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum çünkü pek iyi değilim.

9 lu aşı Türkiye'de yok. Umarım gelir. 4 lüsünü mutlaka ol derim doktoru bile dinleme. Artı hemen immuneks kullanmaya başla 50 ml.

9 lu aşı Türkiye'de yok. Umarım gelir. 4 lüsünü mutlaka ol derim doktoru bile dinleme. Artı hemen immuneks kullanmaya başla 50 ml.
Öyle yapıyorum ben de imunekse başladım teşekkürler Aşıyı da olucam ama bu ara piyasada zor bulunuyormuş inşallah bulurum

Özel hastaneye başvur getiriyorlar. Hangi şehir de yaşiyorsun bilmiyorum ama inşallah bâşına bir şey gelmez.

Özel hastaneye başvur getiriyorlar. Hangi şehir de yaşiyorsun bilmiyorum ama inşallah bâşına bir şey gelmez.
Nasıl getiriyorlar nereye başvurmak lazım? Eczaneler getiriyor diye biliyorum ben. Bir de ücret alıyor mu hastaneler ayrıyetten?

Nerde yaşıyorsun? 525 tl aşının ilk dozu. Bak mutlaka ol. Gardasil adı. 3 doz vurucaklar ona göre hazirliklo ol ucretine. 6 ay icinde hepsini vururlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…