Sigilim var ancak hpv testim negatif

Canım onun bi sürü tipi var.ama benim bildiğim siğil olduysa zaten yakılarak ya da dondurarak kurtuluyosun zaten.kanser değil yani.smearde rahim agzına bakıyor orda demekki temiz yani kanser hücresi yok.sen sevgilini bırak o siğilleri yaktır bitti gitti merak etme geçmiş olsun

Ve en yakın zamanda asi olacagim sigil çıktığı için ben. Hpv pozitif çıkar diye bekliyordum ahcc ve deflagyn aldım o kadar para harcadım suan kafam o kadar karışık ki sigilleri yaktirdiktan sonra hiç sigilim oluşmadı sigili yaktığım bir hafta sonra hpv testi verdim negatif çıktı

Eklentiler

• DAD7D91F-880A-41F1-8BF5-D19DC2C0D359.jpeg
    9 KB · Görüntüleme: 357
Tekrarlamasi bagisikligina ve cinsel yasamina bagli.prezervatifle bile gecebiliyor.hpv asisi yaptirin iyi bi doktora gidip konusun bu konuda uzman birine.hpv dna testi var onu mu yapti size bilmiyorum ama bi suru tipi var yaklasik 106 tane.hepsine bakilmiyor her yerde.kuaforlerde agda falanda yaptirmayin.hijyen ve bagisiklik onemli

evet hpv nin tiplerini ogrenmek için ketem de test verdim ve negatif çıktı doktorumda şaşırdı nasıl negatif çıkar diye ve normal de 30 Yasin’in üstünde yapılıyor test ben daha 25 yaşındayım bir tanıdığımın ismine test vermek zorunda kaldım 100 e yakın tipe bakılıyormuş benim kafam suan çok karışık hpv var mi bende yok mu bilmiyorum yoksa neden sigil olustu sigilleri yaktirdiktan sonra yenilemedi

Merak etme atarsin da doktorun beni sasirtti ne demek nasil cikmadi die sasirmis.o donem ilac fitil falan mi kullandin.korkma sen hpv ciksa bile asi olabiliyosun.ama sen bu konuda uzman birine git.yasin genc sigarayi da birakmissin bisey olmaz merak etme canim.stres yapma iyi doktorlar bu isi kolayca cozuyor.senin zaten dua et sigil olarak cikmis.benim bi cok arkadasimda cikti hepsi yaktirdi sorunda olmadi.cocuklarida oldu.ama dedigim gibi iyi doktor baksin genede

Ya bazen cikiyor bazen cikmiyor.dedigim gibi bunun bi garantisi yok.eger cikarsa yaktiricaksin.partnerde onemli sen bunu bi erkekten almissin.bundan sonra birlikte olcagin kiside varsa cikabilir bende de cikabilir.sen bagisikligina dikkat et ve hijyene agda falan islerine ozellikle.Ama surekli cikcagini sanmiuorum korkun ayda 1 kere cikar mi ise cok zor ihtimal.benim arklarimda 1 kere cikti sadece.ama eski esim 6 ayda bir yaktirmaya gidiyordu mesela.bende hic cikmamisti.bende hpv testi yaptiricam yarin.stres yapma sen.zaten yaktirmissin smear de temiz cikmis.sen bence bekle 3 ay sonra pap smear yaptir tekrar.

Yok canim benim sorunum baska vajinitim var gecmiyor bi turlu sonra rahim agzinda iltihap oluyor onlari dondurup yaktiriyorum ama hala sebebi yok.hpv ye bakalim artik dedi doktor bakiyim bende ne cikicak.dedigim gibi sen takma yasin genc sadece korun bundan sonra kimde ne oldugu belli degil.sigarayi birak vesile olsun.bagisikligina dikkat et.o kullandigin ilaca gerek yok.sende zaten zararsiz versiuonu cikmis.vucut bagisikligin iyiyse zaten atiuor disari bunu.belki maddi durunub iyiyse ozon alabilirsin bi kac kur iyi bi yerden.bagisikligada iyi gelir.hijyenede dikkat et bitti gitti

merhaba banada eşimden bulaştı onda yakın zamanda 2 tane siğil cıktı eşimin penisinde ondan şüpelenip sağlık occagına gidip test yaptırdım hpv pozitif tip 51 cıktı ve simir sonucum temiz ama hücresel değişim vardır cıktı dünyam başıma yıkıldı 3 gündür arafta kalmış gibi bir durumdayım ankaradayım doktor vs tavsiyesi olan veya yapmam gereken bir şey varmı yardımcı olurmusunuz

Merhaba öncelikle jinekolog onkolog bulacaksınız ve kolposkopi yapılacak orada gerekli görürlerse biyopsi alınacak biyopsi sonucuna göre tedavinize karar verilecek korkmayın lütfen sonuçta çaresiz bir durum değil ihmal etmeyin yeter

HPV'nin zannediyorum 150 kadar çeşidi var. Size yapılan test ile ilgili olabilir. Yani eksik yapılmış sadece genel görülenlere bakılmış olabilir. Bu konuda bir arkadaşın baya bilgilendirici yazısı vardı burada. Geçmiş olsun.

Aynı durum bendede var bende makatta siğil var kondilom hpv kaynaklı denildi smear verdim temiz negatif çıktı

iliskide kanamaniz oluyomuydu peki? valla bende kafayi yemek uzereyim smear verdim temiz cikti doktor diyor bisey yok artik herkese sorar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…