- 13 Ekim 2019
- 17
- 1
- 86
- 29
- Konu Sahibi Guzelgunleryakindagelecek
-
Merhaba öncelikle jinekolog onkolog bulacaksınız ve kolposkopi yapılacak orada gerekli görürlerse biyopsi alınacak biyopsi sonucuna göre tedavinize karar verilecek korkmayın lütfen sonuçta çaresiz bir durum değil ihmal etmeyin yetermerhaba banada eşimden bulaştı onda yakın zamanda 2 tane siğil cıktı eşimin penisinde ondan şüpelenip sağlık occagına gidip test yaptırdım hpv pozitif tip 51 cıktı ve simir sonucum temiz ama hücresel değişim vardır cıktı dünyam başıma yıkıldı 3 gündür arafta kalmış gibi bir durumdayım ankaradayım doktor vs tavsiyesi olan veya yapmam gereken bir şey varmı yardımcı olurmusunuz
HPV'nin zannediyorum 150 kadar çeşidi var. Size yapılan test ile ilgili olabilir. Yani eksik yapılmış sadece genel görülenlere bakılmış olabilir. Bu konuda bir arkadaşın baya bilgilendirici yazısı vardı burada. Geçmiş olsun.Arkadaşlar merhaba bende bir ay önce sigil oluştuğu için doktora gittim ve doktorum bana hpv den dolayı sigil oluşumu olmuş dedi smear testi aldı ve hpv tipimi ogrenmemi istedi ben de ketem de hpv tipi için test verdim smear testim negatif geldi ve hpv tip sonucumda negatif geldi yani bende hpv yokmus hpv yoksa neden sigil olustu kafam çok karışık psikolojim bozuldu
Aynı durum bendede var bende makatta siğil var kondilom hpv kaynaklı denildi smear verdim temiz negatif çıktıArkadaşlar merhaba bende bir ay önce sigil oluştuğu için doktora gittim ve doktorum bana hpv den dolayı sigil oluşumu olmuş dedi smear testi aldı ve hpv tipimi ogrenmemi istedi ben de ketem de hpv tipi için test verdim smear testim negatif geldi ve hpv tip sonucumda negatif geldi yani bende hpv yokmus hpv yoksa neden sigil olustu kafam çok karışık psikolojim bozuldu
iliskide kanamaniz oluyomuydu peki? valla bende kafayi yemek uzereyim smear verdim temiz cikti doktor diyor bisey yok artik herkese sorar oldummerhaba banada eşimden bulaştı onda yakın zamanda 2 tane siğil cıktı eşimin penisinde ondan şüpelenip sağlık occagına gidip test yaptırdım hpv pozitif tip 51 cıktı ve simir sonucum temiz ama hücresel değişim vardır cıktı dünyam başıma yıkıldı 3 gündür arafta kalmış gibi bir durumdayım ankaradayım doktor vs tavsiyesi olan veya yapmam gereken bir şey varmı yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?