Jinekoloji Siğil yapan hpv zararsizmi oluyor

buse777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
22
7
28
Hpv pozitif siğil yaktirdim tekrar çıktı asi oldum sigillerm tekrar edermi oralla ağzıma bulasirmi ve eşimde oral yaptı bana onada bulasirmi ağzına npcam ben kafayı yicem artık psikolojikmen çöktüm ya 😭😭 ya çocuklarimada geçerse kızlar bana fikir verin Allah aşkına lütfen

Hpv pozitif siğil yaktirdim tekrar çıktı asi oldum sigillerm tekrar edermi oralla ağzıma bulasirmi ve eşimde oral yaptı bana onada bulasirmi ağzına npcam ben kafayı yicem artık psikolojikmen çöktüm ya 😭😭 ya çocuklarimada geçerse kızlar bana fikir verin Allah aşkına lütfen
Canım geçmiş olsun siğillerin için eczaneden papilofg diye fitil ve ayrı kremi var fitili 6 ay kullan çok ile yarıyor aiğil kremide öyle lezyonları geriletiyor siğil varken yaptıysa sıkıntı geçme ihtimali çok yüksek maalesef birde yeşil çay ağacı nı öakyaj pamuğuna damlat aiğillerin üzeeine koy oda kurutuyor yayılmasınıda önlüyor

aşı olabilirsin mesela. Bir de yüzlerce çeşidi var bu hpvnin. Hpv testi yaptırıp hangi türleri taşıdığını öğren. Tehlikeli türde rahim ağzı kanserine sebep olabilir. Hpv en çok cinsel yolla bulaşır.

Canım ilk doz aşımı oldum zaten iki doz kaldi onlarında zamanini bekliyorum bide rahim ağzı için fitil verdi onuda ucretli temin ettm ileri rahatsızlık olmasin die korumak icinmis

X