Siğil yakmak iyi mi?Acil yardım

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
41
Arakadaslar erkek arkadasım doktora gıttı kafasında ve gobegınde sıgıl cıkmıstı doktor bunu yakalım demıs ama ben hemen bır doktorun soledıgını yapmasının pek taraftarı degıl bunun baska cozumlerı varmı acaba yardım edermısınızz

Son düzenleme:
yanıyor sanılsa da işlem dondurmadır asitle dondurarak tamamen kurtulmadır bu yazdıgım kadar sürmez agrısız acısız birkaç gün içinde sigil kurur kendiliginden düşer bu erkek arkadaşında hpv denilen virüsün göstergesidir ewet bunu yaptırması gerekir kremleri hergün sür ugraş bunlar daha minikken etkili SıGıL DEYıP HAFıFE AMAMAK GEREK !!!
gardasil aşın(rahim agzı kanserini yapan virüslerden ömür boyukoruyan aşı 6ay arlıklarla 3aşamada uygulanan) yoksa ve aktif cinsel partnerligin sözkonusuysa ;kondom KESıNLıKLE kullan yoksa sana da bulaşır eger artık vakit geçse jinekologuna ACıL smear testi yaptır

Ayağımda ve elimdeki siğilleri yakytırdım.Her siğilin yerine iki tane çıktı.Krioterapi denilen dondurma işlemini de yaptırdım işe yaramadı ama çoğalmadılar da.En son arkadaşımdan tavsiye ettiği ilaçı kullandım.Hem açısız hem uçuz.Sadece biraz zaman ayırmalısınız.Madecossol pomat,Fita krem ve Bepanten plus keremi eczanede eczacıya karıştırıp siğilleri üzerine özellikle geçeleri sürün ve üzerini bir gazlı bez le kaptın.20 gün kadar uyguladuktan sonra kendiliğinden iyileşiyor.20 den fazla siğilim vardı,bu ilaçla geçirdim.Yanlız önce ölü deriyi üzerinden attırmak gerek.Ben bunun için eczanelerde satılan nasır yastıklarının kullandım ama kafaya ve göbeğe her halde kullanılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…