genital siğiller yayılacak diye korkuyorum çok
ilaç dokup kendın mı yakmaya calısıyorsun
bir doktora gıtmen lazım senın genıtal siğili hafıfe almayın
ilaç dokup kendın mı yakmaya calısıyorsun
bir doktora gıtmen lazım senın genıtal siğili hafıfe almayın
anladım. regl olman yada kanama genital siğilleri arttırmaz. ama dediğim gibi vücut direncinin düşmesi bunalrı arttırabilir. ona göre davran.
kesinlikle haklısın rahim ağzı kanserinin(serviks kanserinin) bir numaralı sebebi..
soruna net bir cevap olur mu bilmiyorum ama benim elimde eşiminde ayaklarında 2 tane siğil vardı ilaç değil de yol kenarlarında olan sarı renkli bir ot var az önce netten baktım ismi de sığır kuyruğu otu diye geçiyor ancak yaz aylarında bulunuyor yol kenarlarında mutlaka görmüşsündür . siğili biraz kanatıp o bitkinin sarı çiçekli kısmını biraz ezip bağlayıp bir gece bekletmiştim sonuçta belli bir süre sonra ne ben de ne eşimde siğilden eser kalmadı.
soruna net bir cevap olur mu bilmiyorum ama benim elimde eşiminde ayaklarında 2 tane siğil vardı ilaç değil de yol kenarlarında olan sarı renkli bir ot var az önce netten baktım ismi de sığır kuyruğu otu diye geçiyor ancak yaz aylarında bulunuyor yol kenarlarında mutlaka görmüşsündür . siğili biraz kanatıp o bitkinin sarı çiçekli kısmını biraz ezip bağlayıp bir gece bekletmiştim sonuçta belli bir süre sonra ne ben de ne eşimde siğilden eser kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?