• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siğil varken spor?

Zeukso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
74
0
36
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar;

Ben de şuan birkaç tane siğil var. üstlerine ilacı döküp döküp ağlaya ağlaya yakmaya çalışıyorum onları. Aklıma takılan bir şey var ancak regl dönemimdeyim ve spor da yapmak istiyorum. Bu siğillerin çoğalmasına neden olur mu acaba? Bir bilgisi olan varsa çok sevinirim.

siğiller nerde pek anlYamaDIM. ama normalde siğil spora engel değil. ama vücut direncinde düşme bunalrın sayısını arttırabilir. birde reglsin. bence bir kaç gün ertele yada cok iyi beslen..

anladım. regl olman yada kanama genital siğilleri arttırmaz. ama dediğim gibi vücut direncinin düşmesi bunalrı arttırabilir. ona göre davran.

soruna net bir cevap olur mu bilmiyorum ama benim elimde eşiminde ayaklarında 2 tane siğil vardı ilaç değil de yol kenarlarında olan sarı renkli bir ot var az önce netten baktım ismi de sığır kuyruğu otu diye geçiyor ancak yaz aylarında bulunuyor yol kenarlarında mutlaka görmüşsündür . siğili biraz kanatıp o bitkinin sarı çiçekli kısmını biraz ezip bağlayıp bir gece bekletmiştim sonuçta belli bir süre sonra ne ben de ne eşimde siğilden eser kalmadı.

Son düzenleme:
soruna net bir cevap olur mu bilmiyorum ama benim elimde eşiminde ayaklarında 2 tane siğil vardı ilaç değil de yol kenarlarında olan sarı renkli bir ot var az önce netten baktım ismi de sığır kuyruğu otu diye geçiyor ancak yaz aylarında bulunuyor yol kenarlarında mutlaka görmüşsündür . siğili biraz kanatıp o bitkinin sarı çiçekli kısmını biraz ezip bağlayıp bir gece bekletmiştim sonuçta belli bir süre sonra ne ben de ne eşimde siğilden eser kalmadı.

Geçmiş olsun size. Benim biraz sakat bir yerde olduğu için pek kurcalamak falan istemiyorum. Doktor ne diyorsa onu yapıyorum şimdilik...

teşekkür ederim ben de mesajı yolladıktan sonra fark ettim siğilinizin yerini :( Allah size de şifa versin tabi ki doktor tavsiyesi daha önemli özellikle o bölgelerde tez zamanda iyileşirsiniz inşallah

Teşekkür ederim. İnşallah geçer bir an önce. Kendimi çok kötü hissediyorum. Özellikle ilk gittiğim doktor saolsun böyle hissetmemde baya etkili.

her siğil aynı değildir. görününüm benzer ama etken farklıdır. belki hiçbirşey yapmasanız yinede gececekti. belkide gercekten o bitki geçirmiştir bilemeyiz. ama bildiğim birşey varsa kanatmanın o siğili yayacığıdır. bence sakın elleme. sonra kansere kadar gider..

benim ki sadece küçük bir şeydi ve etkili olmuştu siğilin yerini göz önüne almadan yazdım sanırım tabi ki farklı bir şey olabilir Allah korusun. her hastalık her bünyede aynı olmaz. dediğiniz gibi doktor önerisi dikkate alınmalı

Bismillâhi türbetü erdınâ bi rîkati ba'dınâ li yeşfiye sekıymünâ bi izni rabbinâ

Arkadaşlar bu duayı geçinceye kadar her gün okuyabildiğiniz kadar okuyun, ben herşeyi denedim sadece bu dua iyi geldi.

Allah şifa versin.

Back