• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siğil tamamen geçer mi?

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
1.5aydır sol ayağımda baş parmağımın altında yere bastığımız kısımda siğil var finallerim olduğu için 1ay doktora gidememiştim ilk başlarda çok acımıyordu zaten sonra 1.5hafta önce doktora gittim siğil olduğunu söyledi azot uygulaması yaptı biraz yandı ama hafif bir krem verdi bunu sabah öğle akşam sür dedi 1.5haftadır sürüyorum geçmiyor üstüne bastıkça ayağımın çok acıyor 3hafta sonra tekrar gel bir daha uygulucam dedi çok uzun bir süre değil mi küçülmedi de daha çok ortaya çıktı siğil başka bir doktora mı gidiyim napıyım ?bu siğiller tamamen geçer mi çok canım acıyor...

ayy eskiden bende vardı, elimin üstündeydi ilaç kullanıodum geçmedi yakıodu ilaç onu sözde, sonra bi kaç yerde daha çıktı baya uğraşmıştım geçmedi valla babaannem bişeyler yaptı tam bilmiom ama bişey mi okudu toprağa gömdü ne tam bilmiom zatenn küçüktüm ama ondan sonra geçti böyle şeylere inanmam ama vallahada geçti şimdi hiç yok belkide ilaç etkisini geç gösterdi bilmiyorm ama geçio yani, bende çok şükür şimdi hiç yok..inşallah sende de geçer...

bende duydum onu gerçekten doktora gidip geçmeyen siğiller okumayla geçiyormuş,kuranda suresi varmış sanırım tam bilmiyorum ama araştırıcam hemen

siğil bulaşıcı bir virüstür(papilloma virüsü)
ayak sağilığı merkezlerinde kriyoterapi ile tedavi ediliyor,verutal de kullanabilirsin

bende de kucukken vardi ayagimda elimde sanirim uc tane vardi,baya iriydiler
ya cocukluktan hatirladigim kadariyla kanatiyormussun peceteye kani silip,bir fatiha uc ihlasi serif
okuyup tuvalete atilacakmis (ama siz yapmayin ben bunu ne hocadan ne de guvenilir bir yerden duydum)
neyse benim canim tatli oldugundan hic kanatamamistim birgun oyun oynarken bir yere takildi ve kanadi aynen yukardaki dedigim gibi yaptim ve hepsi ayni anda kayboldu,
ilginc ama gercek,

ayam altında bı kac tane vardı. yakıyordu sıgırlerı,
yaktıkta sonra suya degmemesı gerekır 3 gun. ve fazla yere basmamasını soyledı
şişti sigil içinde su gıbı benzerı oldu ve patladı kaybldu

verrutol geçiriyor tamamen, ama siğil düşüp de deri yenilene kadar çok berbat bir görüntü oluşuyor. bi de sadece siğile sürmek lazım eğer öbür yerlere de gelirse deri resmen eriyor ve uzun süre de iyileşmiyor:26:

verrutol geçiriyor tamamen, ama siğil düşüp de deri yenilene kadar çok berbat bir görüntü oluşuyor. bi de sadece siğile sürmek lazım eğer öbür yerlere de gelirse deri resmen eriyor ve uzun süre de iyileşmiyor:26:

ben verrutol kullandım bi süre,geçti siğil sonra kullanmayı bıraktım tekrar çıktı. tam olarak ne zaman ilacı bırakmam gerekir. çok kullanıpta derimi çok yakmakta istemiyorum.siz ne kadar kullandınız ilacı :43:

Eczaneden saf perhidrol alın, her akşam yatmadan evvel ellerinizi yıkayıp siğillerin üzerine bir kulak çubuğu yardımı ile sürün...7 güne tertemiz...Senelerce tedavi aradım, ne azot tedavileri ne verrutollar...Azıcık kaşıntı ile atlatırsınız...

Burun kenarimda küçk bir siğil war idi ..
ilk olarak doktora gittim yakici bi oje gib bişe werdi sürdm baya sürdm guya yaki,p yok etcekti artik kafama göre sürüyrdm ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiç te bir etkisi olmadi nese sonra o okuma işine bir kez gidebildmm ona heralde bi kaç kez gidilmesi gerekiormş gidemedm nese oda geçti sonra yine doktora gittim cilldiieee işte lazer ile aldi yine geçmiceni düşündm ama suan izi bile yookkk mutlymm .. umarm seninkide en kisa zamanda geçer lazer ile 1 hafta gibi bir sürede geçti sanirsam yara bandi fln yapiştirdi kanadi biraz ama sonu güzel olduuuu geçmiş olsnn ..

1.5aydır sol ayağımda baş parmağımın altında yere bastığımız kısımda siğil var finallerim olduğu için 1ay doktora gidememiştim ilk başlarda çok acımıyordu zaten sonra 1.5hafta önce doktora gittim siğil olduğunu söyledi azot uygulaması yaptı biraz yandı ama hafif bir krem verdi bunu sabah öğle akşam sür dedi 1.5haftadır sürüyorum geçmiyor üstüne bastıkça ayağımın çok acıyor 3hafta sonra tekrar gel bir daha uygulucam dedi çok uzun bir süre değil mi küçülmedi de daha çok ortaya çıktı siğil başka bir doktora mı gidiyim napıyım ?bu siğiller tamamen geçer mi çok canım acıyor...

evet kesinlikle geçer aslında biraz da kafaya da takmamak lazm bi gün bakıosunuz ki geçmiş o kadar garip bişey.mesela benim elimde parmaklarımın her yanı siğille doluydu çok kötüydü o kadar ilaç kullandım geçmedi sonra ne zaman kafama takmadım umrumda olmadı bi baktım ki geçmiş hem de iz falan da kalmadı.allah şifa versin fazla takmayın

benmde vardı kendim okudum geçti nas felak ihlas fatiha surelerini parmağınızla siğilin etrafında daire çizerek okuyun abdestli olRk tabi :) 1 aya kadar Allahın izniyne iz bile kalmıyo

incir sütünü duymuştum. sınıf arkadaşımın ellerinde vardı. bi zaman sonra farkettim ki hiç yok. ne yaptığını sordum. incir yaprağını kırınca akan sütü, 3 gün boyunca aynı saatte uygulamış. 24 saatte bir yapılması gerekiyor sanırım. antibiyotik uygulaması gibi. başka birinden daha duymuştum incir sütünün iyi geldiğini ama denemedim. izinli incir ağacı bulamadığım için.

bu arada etbeni için de geçerli mi dualar?

benimde baş parmağımda vardı çocukluğumdan beri
incir sütü ilaç vs bir sürü şey kullandım geçmedi,bir kaç ay sonra kendiliğinden geçti

incir sütünü duymuştum. sınıf arkadaşımın ellerinde vardı. bi zaman sonra farkettim ki hiç yok. ne yaptığını sordum. incir yaprağını kırınca akan sütü, 3 gün boyunca aynı saatte uygulamış. 24 saatte bir yapılması gerekiyor sanırım. antibiyotik uygulaması gibi. başka birinden daha duymuştum incir sütünün iyi geldiğini ama denemedim. izinli incir ağacı bulamadığım için.

bu arada etbeni için de geçerli mi dualar?

valla incir sütünün üzerine tanımam günde 2 kerede sürülebilir. Yaprağını kopardığınızda kopan yerden beyaz birşey akar onu sadece siğilin üzerine sürüyorsunuz başka yere değdirmeden en fazla 1 hafta veriyorum ki o kadar sürmez bile.

Back