- 14 Ekim 2022
- 32
- 12
- 26
- Konu Sahibi Sultans0021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hocaya okuttum hoca oraya bı dua falan yazdi çizdi birşeyler yaptı sonrasında geçti benimde iki parmağımda vardı asit kullandim sigara degdirdim falan ama işe yaramadı sizde arada bir sigara tutabilirsiniz biraz yansın orası belki faydası olurBaşına böyle bir şey gelen varmi acaba ne yapmam gerek doktora gitmek dışında bilgisi olan yazabilir mi?
Anladım teşekkür ederim annemde okutalm dedi ama kime okutacagiz bilmiyorumBen hocaya okuttum hoca oraya bı dua falan yazdi çizdi birşeyler yaptı sonrasında geçti benimde iki parmağımda vardı asit kullandim sigara degdirdim falan ama işe yaramadı sizde arada bir sigara tutabilirsiniz biraz yansın orası belki faydası olur
Bizim akrabamız hoca o okumuştu benim sigillerimiAnladım teşekkür ederim annemde okutalm dedi ama kime okutacagiz bilmiyorum
Sonuç?Bizim akrabamız hoca o okumuştu benim sigillerimi
GeçtiSonuç?
Bende okutturaym belki geçer Allah'ın izniyle
İnşallah geçer benim tam düğün zamanı diger parmağıma da atmıştı eşim kızıyordu o zamanlar kötü görünüyor yaktir şunu diye bende okuttum düğüne kadar bitmiştiBende okutturaym belki geçer Allah'ın izniyle
Bende okutturaym böyle olmz benimki kötü görünüyor resmen bulaşıcı heryer e yayılıyorİnşallah geçer benim tam düğün zamanı diger parmağıma da atmıştı eşim kızıyordu o zamanlar kötü görünüyor yaktir şunu diye bende okuttum düğüne kadar bitmişti
Aynen öyle benim de orta parmağımda vardı sonra işaret parmağıma attı ama büyüklerdiBende okutturaym böyle olmz benimki kötü görünüyor resmen bulaşıcı heryer e yayılıyor
Anladm cnmAynen öyle benim de orta parmağımda vardı sonra işaret parmağıma attı ama büyüklerdi