- 15 Ocak 2025
- 16
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi 1derdimvar1
Merhaba vajinaya yakın dudakların iç kısmında pütürler var ne olduklarını anlamadım siğil olabilir mi yoksa kendi yapısı bu şekilde olabiliyor mu vajinanın bilgilendirebilir mısınız lütfenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamandır var bu skntn canım aynı skntı bendede varMerhaba vajinaya yakın dudakların iç kısmında pütürler var ne olduklarını anlamadım siğil olabilir mi yoksa kendi yapısı bu şekilde olabiliyor mu vajinanın bilgilendirebilir mısınız lütfenn
Bilmiyorum ki yeni fark ettim ben sizde de var mı siğil mı oluyor ne oluyor bunlarNe zamandır var bu skntn canım aynı skntı bendede var
Ne yazık ki evet ben baştan değildir diye düşündüm doktora gittim siğil dedi yine güvenemedim iki doktora daha gözüktüm sonuç aynı psikoloji olarak da çok kötüyüm inşallah atlaticaz bu süreciBilmiyorum ki yeni fark ettim ben sizde de var mı siğil mı oluyor ne oluyor bunlar
Amin allahım inşallah neler yspıyorsunuz peki bu süreçte tiplemeniz belli mi yaşınız kaçNe yazık ki evet ben baştan değildir diye düşündüm doktora gittim siğil dedi yine güvenemedim iki doktora daha gözüktüm sonuç aynı psikoloji olarak da çok kötüyüm inşallah atlaticaz bu süreci
28 yaşındayım ilk kez böyle bişey yaşıyorum peki sen ?Amin allahım inşallah neler yspıyorsunuz peki bu süreçte tiplemeniz belli mi yaşınız kaç
28 yaşındayım ilk kez böyle bişey yaşıyorum peki sen ?
Ben de 22 yaşındayım ben de ilk defa öğreniyorum böyle bir şeyi daha yeni yeni inşallah geçer28 yaşındayım ilk kez böyle bişey yaşıyorum peki sen ?
Merhaba ben de farkedip doktora gitmiştim(siğil değildir ya moodundaydım) doktor siğil dedi. Benimkiler vajina içindeMerhaba vajinaya yakın dudakların iç kısmında pütürler var ne olduklarını anlamadım siğil olabilir mi yoksa kendi yapısı bu şekilde olabiliyor mu vajinanın bilgilendirebilir mısınız lütfenn
Benimkiler de o bölge kısmında vajinaya yakın dudakların iç kısmında pütürler var seninki de o şekilde mi acabaMerhaba ben de farkedip doktora gitmiştim(siğil değildir ya moodundaydım) doktor siğil dedi. Benimkiler vajina içinde
Evet birbiriyle aynı hizzadaydı. Şu an çoğalıyor da kremlerin bir faydası olmuyor sanırımBenimkiler de o bölge kısmında vajinaya yakın dudakların iç kısmında pütürler var seninki de o şekilde mi acaba
Hpv'den kaynaklanıyor. Doktora gidip test yaptırınNeden kaynaklanıyor acaba bu siğiller merak ettim