• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siğil mi değil mi yardım lütfen

1derdimvar1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
16
3
1
26
Merhaba vajinaya yakın dudakların iç kısmında pütürler var ne olduklarını anlamadım siğil olabilir mi yoksa kendi yapısı bu şekilde olabiliyor mu vajinanın bilgilendirebilir mısınız lütfenn

Bilmiyorum ki yeni fark ettim ben sizde de var mı siğil mı oluyor ne oluyor bunlar
Ne yazık ki evet 🤦🏻‍♀️ ben baştan değildir diye düşündüm doktora gittim siğil dedi yine güvenemedim iki doktora daha gözüktüm sonuç aynı psikoloji olarak da çok kötüyüm inşallah atlaticaz bu süreci

Ne yazık ki evet 🤦🏻‍♀️ ben baştan değildir diye düşündüm doktora gittim siğil dedi yine güvenemedim iki doktora daha gözüktüm sonuç aynı psikoloji olarak da çok kötüyüm inşallah atlaticaz bu süreci
Amin allahım inşallah neler yspıyorsunuz peki bu süreçte tiplemeniz belli mi yaşınız kaç

Merhaba vajinaya yakın dudakların iç kısmında pütürler var ne olduklarını anlamadım siğil olabilir mi yoksa kendi yapısı bu şekilde olabiliyor mu vajinanın bilgilendirebilir mısınız lütfenn
Merhaba ben de farkedip doktora gitmiştim(siğil değildir ya moodundaydım) doktor siğil dedi. Benimkiler vajina içinde

Büyük ihtimalle Hpv kaynaklıdır bir test yaptırın içiniz rahat etsin, pozitif bile gelse canınızı sıkmayın artık çok basit yöntemlerle geçiriyorlar çoğu kadında var zaten

Back