Siğil için yardım edin lütfen!!!! :(((

aleyna9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
22
3
Herkese merhaba...

Leke zannettiğim beyaz izlerin yassı siğil (plane wrats) olduğunu öğrendim.Doktor acnelyse sürmemi söyledi fakat bende işe yaramadı ve daha çok yaydı.Bağışıklık sistemimi güçlendirmeye çalışıyorum ama her geçen gün yüzüme yayılmaya devam ediyor.Bilen birine okutmanın geçirdiğine dair bir çok yazı gördüm.Heryeri araştırdım siğil duası bilen bir kişi bulamadım.Etrafında böyle biri olan biri bana ulaşırsa minnettar olurum.Lütfen yardım edin

Tanıdık yok ama cami hocalarına sorsanız onların belki tanıdıkları vardır.Bende okuttum ilaçlar hiç işe yaramadı.Umarım biran önce kurtulursunuz geçmiş olsun tekrar.

duaları edin ama bence doktorunuzu da değiştirin, sadece duayla geçmez doğru doktor ve doğru tedavi gerekir arkadaşlarım. çok ggeçmiş olsun inşallah dualar ve tedavilerle en kısa zamanda geçer şifa bulursunuz

İncir sütü birebir kökünü kurutuyor ama eylül ayında incir daha yeşil iken dalından kopartıp arkasından çıkan sütü oraya sürün ve bir süre yıkamayın o bölgeyi 3hafta sonra görün etkisin

Bn de de var elimde başta bir tane idi sonra yayıldı bn her yolu denedim okutum ilaç kullandım yaktırdum hastane de hatta evde kendim bile yaktım geçmedi şuan hala var alıştım artık ama biri sorunca üzülüyorum ya da misafire yemek yapıldığında düşünüyorum acaba tiksinirler mi die

İncir sütü mutlaka yapın diyorum etkisi ni görün

X