Sigil Belasi...

Tedavi süresince yazarim demistim evet önceki gun 2.seansa gittim temizleyip yine dondurma islemi yapildi,
ilk seanstaki gibi baloncuklar olmadi sukur ve iyilesiyor gibi ellerim sigillerde yok oluyor sanki INSALLAH,
tabi bu arada minik minik yenileri cikmaya calisiyor ama onlarada hemen hisseder hissetmez ilac suruyorum,
bi sonraki seans 2 hafta sonra bakalim son mu olur yoksa tekrar gidermiyim,hepsi gecene kadar gidecekmisim öyle dedi doktor,
INSALLAH kurtulacagim baska yerlere bulasmadan..

iyi inşallah tamamen kurtulursun.

Merhaba Kizlar bugün 3. kez gittim yine törpülendi dondurma islemi yapildi,sigillerim gecti sayilir bi elimde kalmadi digerinde sadece 2 yerde kalmis onlarda gecer INSALLAH yine gidecegim.. ellerim biraz yiprandi tabi dondurma isleminden sonra deri biraz hirpalaniyor onun icinde krem verdi doktor bakalim INSALLAH tamamen kurtulacagim..​

Selamlar... Bugun Yine gittim doktora sigillerim gitmis kalmadilar tamamen kurtuldum yani cok mutluyum .. Umarim birdaha cikmaz.. Herkese sevgiler :)

Biz de seninle aynı yollardan geçtik oğlumun ellerinde çıkmıştı verrutol denedik olmadı lazerle yakacaklarını söylediler dünya para istediler yapmadım bir akrabamın tavsiyesiyle hocaya okutturduk 15-20 gün sonra kendi kayboldu.Tabiki burada inançta önemli tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…