Sigil Belasi...

önerebilecegin bir marka filan yokmudur peki-- bide atrofi gerceklestigini nerden bilecez ki su sigillerden kurtulayimda bide bu egzamayi sorayim madem doktora

Egzamam geçmedi zaman zaman geçer gibi oluyor sonra yayılıyor tekrar geçiyor onunla yaşamaya alıştım doktorun verdiği ilaçlar kullanıkça geçiriyor bırakınca devam :) Bu nedenle kafaya da takmıyor ve onlarla yaşamaya devam ediyorum :)

gecmis olsun ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN)

geçmiş olsun. bende çok çektim zamanında, burnumda bile çıkmıştı. bulaşıyor çünkü durdukça. ben çareyi dondurtmakta buldum. dondurulduktan sonra bir kaç günde kuruyup gidiyorlar.

geçmiş olsun. bende çok çektim zamanında, burnumda bile çıkmıştı. bulaşıyor çünkü durdukça. ben çareyi dondurtmakta buldum. dondurulduktan sonra bir kaç günde kuruyup gidiyorlar.

iste benim korkumda bu yuzume yada baska yerlere yayilacak diye ..
Ay basladim tedaviye bugun ilk dondurma islemi oldu yayilmaz INSALLAH ya :26:

Siğillerin olduğu yerde acıma veya kaşıntı var mı acaba?:26:

Baloncuklar henuz kurumadi ya ondan akan sivinin zarari varmidir ki

Ben bu sigillerden kurtulamayacam galiba Yine bitane cikiyor ilac surdum ama bi yandan tedavi oluyorum bi yandan cikiyor bunlar,
ellerim mahvoldu dogru duzgun ev isi yapamiyorum yaparkende eldiven takiyorum aman baska yerede bulasmasin diye ne olacak böyle bilmiyorum ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH gecsin su ellerim bir daha cok yikamayacagim ya

kriyoterapiden başka bişey çözüm olmaz canım

Canim suan kriyoterapi görüyorum zaten.. ama iste hemen gecsin istiyorum ama öyle olmayacak sanirim,
ve yenileri cikiyor yani nasil olacak böyle..

geçer en etkili yöntem kriyoterapidir sıkma canını benim kan topluyordu kriyoterapiden sonra artık onun şiddetimi var neyi var bilmiyorum ki . ayak parmağımdaydı benim de

geçer en etkili yöntem kriyoterapidir sıkma canını benim kan topluyordu kriyoterapiden sonra artık onun şiddetimi var neyi var bilmiyorum ki . ayak parmağımdaydı benim de

Evet benimde topladi ilk seansima gittim iste simdi ilac suruyorum bugun o kan toplayanlar kurumustu akiyordu ici soyup temizledim mecbur birinden cok kotu kan cikti boyle jel gibi bisey anlamadim ve yerleri cukur oldu simdi :26:

Evet benimde topladi ilk seansima gittim iste simdi ilac suruyorum bugun o kan toplayanlar kurumustu akiyordu ici soyup temizledim mecbur birinden cok kotu kan cikti boyle jel gibi bisey anlamadim ve yerleri cukur oldu simdi :26:

bikereden olmaz hemen çok acelecisin canım benim sabır sakin ol iyi olacak kriyoterapi kesin yöntemdir güven

bikereden olmaz hemen çok acelecisin canım benim sabır sakin ol iyi olacak kriyoterapi kesin yöntemdir güven

doktorda öyle dedi bi kac kere gitmek gerekmiste, el iste lazim oluyor e birde boyle su filan dedigin gibi kan topluyor is yemek herseyde zorlaniyorum dusumu bile eldivenle aliyorum sen dusun bulasacak diye

Benimde elimde bikere cikmisti baya oluyor cok rahatsiz edici bisey Cok yakinimiz bi teyzecigim bana bi öneride bulundu, kocakari yöntemi diyebilirim,yazsammi diye düsündüm :26: Ben hicbi ilac fayda etmeyince denemistim,tesadüfmü oldu yoksa gercekten cözüm o muydu bilmiyorum ama ertesi günü koptu kendiliginden ve bidaha hiiic cikmadi allaha sükür

Uyyyy yazayim yaaa belki denemek istersiniz Sabahki ilk idrarinizi sihillere damlatin biraz bekletin ve sonra güzelce yikayin,bikac gün tekrarlayin... Bende allahtan ilk gün düsmüstü...Ayyy biraz igrenc oldu ama napayim insan caresiz kalinca deniyor iste

Ay canim sagol önerin icin ama simdilik ben almayim onu sigillerim öyle büyükte degil hani dussun.. e bide terapi goruyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…