Sigil Belasi...

Twetty benim ilk evlendiğim zamanlar ilk baş parmağımda sonra diğer parmaklarımdada sigil çıktı.ama inanılmaz beni rahatsız ediyordu.günden güne çoğalmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım elimin tamamını sigil kaplamasından korktum.sonra kayınvalidem eşime oğlum giderken diken kır dua oku dedi.eşimde işe giderken böğürtlen dikeni kırıp bir sure okumuş hiç sormadın ne okudun diye.o günde ben üzüm yaprağı almıştım onların sapını koparıp tuzlayıp kaldırayım dedim.yaprakları önüme aldım hepsini tek tek kopardım.koparırken üzümün saplarını sert bir şekilde siğile denk getirerek kopardım.o anda aklıma üzüm yaprağı ekşi acaba siğilimi yakarmı diye düşündüm.çünkü koparırken çok hafif sızladığını hissettim.çok saçma gelecek ama nedense ozaman aklıma öyle geldi.inanırmısın o akşam sigilimin rengi açıldı.sabah siğilimin soyulduğunu farkettim.2 gün sonrada diyerleride soyulmaya başladı.keramet üzüm yaprağındamıydı eşimin okuduğu duadamıydı çözemedim.ya halada merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bugun gittim iste cildiye uzmanina o verdi zaten solusyonu bu yumusaticak gibi biseyler soyledi,
10 gun sonra filan tekrar gidecegim iste bakicak kaziyip donduracagiz dedi..
bendekiler cok ama minik minikler yani sadece 1 tanesi cok buyuk,
ben aciya dayanikliyimda iste yinede bir merak var..

Yok yok merak etme, işin ehli kişilerce yapıldığında gayet etkili bir yöntem, kızımın işaret parmağının iç kısmında, tamda eklem yerinde çıkmıştı, öyle kocaman değildi, mercimek tanesinin yapacağı bir bombe kadardı görüntü ama eklem yerinde olduğundan kalem tutarken acıyordu, o zaman ortaokula gidiyordu ablası, hergün kalem tutarken ki acıyı sen düşün artık, neler denemedik ama bir türlü geçmedi, tabii doğru doktorda aldık soluğu, tek seansta bitirdi işi, hatta eşim tek seansta kaybolacağına hiç inanmadı fakat yok oluverdi hınzır siğil, o kadar rahatladık ki tarif edemem, bende çıksa o kadar önemsemezdim belki lakin konu kızım olunca her acıyor dediğinde kötü oluyordum:ssz:

İnşallah sende en kısa zamanda kurtulursun:34:

Batıl oolaylara inanrmısın ama bilmiyorumm benim büyük kızımda okutarak geçti,benim dedem siğil okuyor ona heryöreden gelenler var,ama bazen akraba olanlarınkii geçmiyor mesela küçük kızımınki geçmedii,
bir arkadaş akraba olmıyan birisininn evinden o görmeden bir tane patates al dedi 2 ye böl onun suyunu siğle sür ve opatatesii güneşlii biryere koy dedi patates kurudukça siğilde kurur dedii patates halen balkonda kızımın siğilide küçüldü ama biz köyde incir yaprağının sütünüde sürdükkk hangisinden kurumaya başladı bilmiyorumm.
Doktora götürmedim çünküü geçmiyor diyorlardı bende ilk önce böyle denedim ama geçiyor

Son düzenleme:
incir sütünü nerde bulurum ki ? Gerci tedaviyede basladik bakalim.. :25:

canımm benimyazdığım patateside dene istersen belkii faydası olur belkii komik gelebilr sana denesende birşey kaybetmemiş olurusnn komşundan 1 tane pataes al ama görmesinn geçince söylersinn aldım diye

Son düzenleme:
benim iki parmagimin kenarinda,tirnaga cok yakin kisimlarinda cikmisti,eldeki derinin en ince oldugu yerler yani..elimin ustune yoktu benim,bence elinin ustu parmak kenari kadar acimaz.
bana kalirsa islemi canini acitmadan olmasi gerektigi sekilde yaptir,2 kerede gececegine 4 kere de gecer ama ellerini kullanmada bi sorun yasamadan yayilmasini onleyerek tedavisini tamamlamis olursun.zaten tedaviye basladigin zaman yayilma korkusu yasamana gerek yok,ilk yakmada bile kuculduklerini farkediceksin:34:

Anladim canim.. benim derinin ust kisminda tirnaklarda filan birsey yok mumkun olduguncada elimi degidrmiyorum sigillere..
bakalim su ilaci bi kullanayim hele ne olacak..

Twetty benim ilk evlendiğim zamanlar ilk baş parmağımda sonra diğer parmaklarımdada sigil çıktı.ama inanılmaz beni rahatsız ediyordu.günden güne çoğalmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım elimin tamamını sigil kaplamasından korktum.sonra kayınvalidem eşime oğlum giderken diken kır dua oku dedi.eşimde işe giderken böğürtlen dikeni kırıp bir sure okumuş hiç sormadın ne okudun diye.o günde ben üzüm yaprağı almıştım onların sapını koparıp tuzlayıp kaldırayım dedim.yaprakları önüme aldım hepsini tek tek kopardım.koparırken üzümün saplarını sert bir şekilde siğile denk getirerek kopardım.o anda aklıma üzüm yaprağı ekşi acaba siğilimi yakarmı diye düşündüm.çünkü koparırken çok hafif sızladığını hissettim.çok saçma gelecek ama nedense ozaman aklıma öyle geldi.inanırmısın o akşam sigilimin rengi açıldı.sabah siğilimin soyulduğunu farkettim.2 gün sonrada diyerleride soyulmaya başladı.keramet üzüm yaprağındamıydı eşimin okuduğu duadamıydı çözemedim.ya halada merak ediyorum.

Bi vesileyle kurtulmussun ne guzel... Bende sarimsak filan surdum ama bisey olmadi.. :26:

Yok yok merak etme, işin ehli kişilerce yapıldığında gayet etkili bir yöntem, kızımın işaret parmağının iç kısmında, tamda eklem yerinde çıkmıştı, öyle kocaman değildi, mercimek tanesinin yapacağı bir bombe kadardı görüntü ama eklem yerinde olduğundan kalem tutarken acıyordu, o zaman ortaokula gidiyordu ablası, hergün kalem tutarken ki acıyı sen düşün artık, neler denemedik ama bir türlü geçmedi, tabii doğru doktorda aldık soluğu, tek seansta bitirdi işi, hatta eşim tek seansta kaybolacağına hiç inanmadı fakat yok oluverdi hınzır siğil, o kadar rahatladık ki tarif edemem, bende çıksa o kadar önemsemezdim belki lakin konu kızım olunca her acıyor dediğinde kötü oluyordum:ssz:

İnşallah sende en kısa zamanda kurtulursun:34:

Ee konu evlat olunca ister istemez acir annelerin cani ki ilk seferde kurtulmus ne guzel,
kötü yerde cikmis tabi ama kurtulmus cok sukur peki neden cikmis olabilir abla kizinda ?
Ben ellerimi cok yikiyorum sanirim bu yuzden oldu.. INSALLAH sagolasin

benim eşimin elinde 2 tane vardı daha sonra diğer elinin parmak aralarında falan çoğaldı yaklaşık 11 tane falan dı daha sonra kızımın eline geçti . o zmana kadar eşim senin dediğin o asit damlatma olayını yaklaşık 25 gün yaptı ancak acısının yanında hiç bir şey kalmadı kar olarak. kızımı cildiye ya götürdüm o sprey sıktı ve sardı 3 gün parmağı bembeyaz gezdi sızlamalarla beraber. ve bir hafta sonra siğil inanamadık ki yemin ederim siğil eskisinin 4 katı büyümüştü. yaklaşık bir yıl böyle kaldı ancak hiçbir doktordan fayda göremedi ne eşim ne kızım. Allah a şükür ki oldukça bilgili bir imama bir dua okuttuk ve Allah şahit 1 ay sonra bir gün tesadüfen bi siğiline bakayım dedim kızıma ve hiçç bir iz kalmadan yok olmuş . koştum eşimin eline baktım onun ki de aynı şekil de ve bir daha hiçç çıkmadı şükür. ilaçla olmazsa farklı yollara başvurun

Benim dedem de okur ,inan uzaklardan bile gelirler okadar kişininkii geçtikiii bende inanırımm okununca geçmesinee
burası nersi diye sorarsan twetey adana oluyorr

Batıl ilaçlara inanrmısın ama bilmiyorumm benim büyük kızımda okutarak geçti,benim dedem siğil okuyor ona heryöreden gelenler var,ama bazen akraba olanlarınkii geçiyor mesela küçük kızımınki geçmedii,
bir arkadaş akraba olmıyan birisininn evinden o görmeden bir tane patates al dedi 2 ye böl onun suyunu siğle sür ve opatatesii güneşlii biryere koy dedi patates kurudukça siğilde kurur dedii patates halen balkonda kızımın siğilide küçüldü ama biz köyde incir yaprağının sütünüde sürdükkk hangisinden kurumaya başladı bilmiyorumm.
Doktora götürmedim çünküü geçmiyor diyorlardı bende ilk önce böyle denedim ama geçiyor

Ben okuttum gecmedi,kiz birinin evinden gormeden nasil alacamki patatesi vicdan azabi cekerim ben:1:

Benim dedem de okur ,inan uzaklardan bile gelirler okadar kişininkii geçtikiii bende inanırımm okununca geçmesinee
burası nersi diye sorarsan twetey adana oluyorr

deden tabi uzaktan okuyamaz gormesi lazim degil mi ?
Ben yurt disindayim.. adana nerde bura nerde :1:

Ee konu evlat olunca ister istemez acir annelerin cani ki ilk seferde kurtulmus ne guzel,
kötü yerde cikmis tabi ama kurtulmus cok sukur peki neden cikmis olabilir abla kizinda ?
Ben ellerimi cok yikiyorum sanirim bu yuzden oldu.. INSALLAH sagolasin

Valla siğil çıkmadan bir süre önce parmağına diken batmıştı, baştan çıkmadı, bir süre sonra vücut dikeni kendiliğinden attı fakat bu seferde aynı yerde siğil çıktı, dikenle alakası var mı bilmiyorum:26: bizim siğil hikayemiz böyle:ssz:

He ama ırside olabilir, küçükken eşimde de siğil çıkarmış, hemde bir sürü çıkıyormuş, incir sütüyle ilaçlarla iyileştirmeye çalışırmış, artık siğil yok eşimde fakat sağolsun, ırsi ne varsa geçirdi kızıma genleriyle:51:

Valla siğil çıkmadan bir süre önce parmağına diken batmıştı, baştan çıkmadı, bir süre sonra vücut dikeni kendiliğinden attı fakat bu seferde aynı yerde siğil çıktı, dikenle alakası var mı bilmiyorum:26: bizim siğil hikayemiz böyle:ssz:

He ama ırside olabilir, küçükken eşimde de siğil çıkarmış, hemde bir sürü çıkıyormuş, incir sütüyle ilaçlarla iyileştirmeye çalışırmış, artık siğil yok eşimde fakat sağolsun, ırsi ne varsa geçirdi kızıma genleriyle:51:

Bizdede kurbaga elleyince sigil cikiyormus diyorlarda,
Ben kurbagayi nerde bulup elliyecem :1:
Tamamen yikamaya bagli ellerimin uzerindeki kendi dogal koruma tabakasini sonunda yok ettim herhalde :6:

geçmiş olsun canım.
bizim burada da mürekkep sürerlerdi sanrım geçerdi bir süre sonra
senin de tedaviden sonra geçer ınsallah:34:

Bi vesileyle kurtulmussun ne guzel... Bende sarimsak filan surdum ama bisey olmadi.. :26:

Allaha şükür kurtuldum ondan sonra daha çıkmadı.sarmısağı banada birisi söylemişti denedim hiç faydasını görmedim.patates dediler denedim hiçbirşey olmadı. daha neler neler söylediler hepsi sonuçsuz kaldı.en son üzüm yaprağı sapı kopardım sigile denk getirerek ama sert bir şekilde o akşam başladı iyileşme.doktora gitmedim herhangi bir işlem yapılmadı elime.2 sene parmağımda duran sigiller 1 akşamda iyileşti bir mucizeydi benim için.eşimde dua okudu ama ben en çokta üzüm yaprağının sapı beni iyileştirdiğine inandım.sebep hangisiydi onu ALLAH bilir..

geçmiş olsun canım.
bizim burada da mürekkep sürerlerdi sanrım geçerdi bir süre sonra
senin de tedaviden sonra geçer ınsallah:34:
TESSEKUR Ederim canim INSALLAH :16::16:
Allaha şükür kurtuldum ondan sonra daha çıkmadı.sarmısağı banada birisi söylemişti denedim hiç faydasını görmedim.patates dediler denedim hiçbirşey olmadı. daha neler neler söylediler hepsi sonuçsuz kaldı.en son üzüm yaprağı sapı kopardım sigile denk getirerek ama sert bir şekilde o akşam başladı iyileşme.doktora gitmedim herhangi bir işlem yapılmadı elime.2 sene parmağımda duran sigiller 1 akşamda iyileşti bir mucizeydi benim için.eşimde dua okudu ama ben en çokta üzüm yaprağının sapı beni iyileştirdiğine inandım.sebep hangisiydi onu ALLAH bilir..

iste sana iyi gelen bana gelmiyor bunyeye gore degisiyor herhalde ALLAH sifasini versin herkesin...

Merhaba kizlar bugun doktorun verdigi ilaci surdukten sonra 10 gun oldu muayneye gittim ilk dondurma islemi yapildi biraz aciyo yakiyo yani sktiklari ilac doktor morarma filan olabilir dedi simdide kabardi ve su topladi dondurduklari yerler ne zaman iner acaba ya ne zormus bu sigil ALLAH VERMESIN kimseye:25:

Back