Sigil Belasi...

sagol canim..
Bugun doktor benzer isimde bi ilac verdi,
umarim faydasi olur Kullanacagim onu iste 1 hafta 10 gun sonra tekrar muayne olacagim..
benim skntim bugun kanadi ya dert oldu bana iyice dagilirmi diye elime gozume bulasirmi diye :14:
öf ne kadar sakinirsan o kadar gelirde iste bendeki bayagi takinti :25:

Geçmiş olsun Tweety,
3-4 yıl önce kızımın işaret parmağında çıkmıştı, iç kısımda, ne ele gelecek kadar büyüktü ne de yok sayılacak kadar küçük, biz doktora götürmeden önce siğil ilacı alıp kullandık, hafif bşr küçülme oldu ama tam olarak geçmedi, sonra kızımı cildiyeye götürdüm, doktorumuzdan Allah razı olsun, dondurma yöntemiyle yaktı siğili, tam hatırlamıyorum ama galiba 1 hafta 10 gün sonra siğil düştü, siğilin olduğu yer çukurlaştı, bir süre geçince o çukurda kayboldu, galiba siğillerin kökü oluyor, o kök çıkmazsa siğil iyileşmiyor:ssz:

Benim annem bu tür şeylere incir sütü diyor tatlım bir kere teyzemin göz kapağında çıktı sürmüştü annem düzelmişti sonra

Geçmiş olsun Tweety,
3-4 yıl önce kızımın işaret parmağında çıkmıştı, iç kısımda, ne ele gelecek kadar büyüktü ne de yok sayılacak kadar küçük, biz doktora götürmeden önce siğil ilacı alıp kullandık, hafif bşr küçülme oldu ama tam olarak geçmedi, sonra kızımı cildiyeye götürdüm, doktorumuzdan Allah razı olsun, dondurma yöntemiyle yaktı siğili, tam hatırlamıyorum ama galiba 1 hafta 10 gün sonra siğil düştü, siğilin olduğu yer çukurlaştı, bir süre geçince o çukurda kayboldu, galiba siğillerin kökü oluyor, o kök çıkmazsa siğil iyileşmiyor:ssz:

Tessekur ederim Mune,
Benim 1 taneydi keske ilk o ciktiginda baksaydim caresine ama üstünde durmadim,
gecer diye düsündüm ki aksine gecmedi büyüdükce büyüdü simdi en büyügü o,
ve etrafina sicradi sonrada parmaklara simdi saysam rahat 15 tane vardir,
diger elimede gecti ama onda bi gelisme yok kaybolmak uzereler sanki,
sanirim kökte o ilk cikan sigil umarim kurtulurum ya anlasilan böyle seylerde en basindan uzerinde duracaksin,
su dondurma islemi acilimi ? o cukur filan sanirim kaziyacak benimkinide :25:

ay INSALLAH cok gecmis olsun tekrari olmasin umarim....

Canim doktor bi solusyon verdi bi 10 12 gun kadar kullanicam onu sonra tekrar gidicem bakicak sanirim ve ona gore kaziyip donduracaklar galiba minikler bu ilacla gecicek kalanlari donduracaklar bence.. :26: bi kac kere gidecekmisiz oyle dedi doktor yani bu 3- 5 te olabilir duruma gore.. el havlumu ayirdim coktan.. bende yuzume bulasacak korkusundayim ve bugun yanlisikla kanayan sigil sondu minnacik oldu :44:

Insalla tedavi guzwl sonuclanir cnm
Ilk basta oglunda varmis sonra kizinin yuzunfe cikmis ve 17 tane olmus cok uzuluyor tabi
Senin daha kucuk ve tedavi edilebikir tatlim
Gelismeleri bekliyoruZ

incir sütünü nerde bulurum ki ? Gerci tedaviyede basladik bakalim.. :25:

canım bildiğimiz incir ağacı bul yaprağı dibinden kopar göreceksin hemen sapında sütü onu al sür kurutuyormuş
zarar değil yarar görürsün çok şükür doğada her şeyin çaresi var
geçmiş olsun

Insalla tedavi guzwl sonuclanir cnm
Ilk basta oglunda varmis sonra kizinin yuzunfe cikmis ve 17 tane olmus cok uzuluyor tabi
Senin daha kucuk ve tedavi edilebikir tatlim
Gelismeleri bekliyoruZ

INSALLAH canim bi gelisme olursA Yazarim seve seve.. benimde var bi 15 tane bence fazla yoksa..

Geçmiş olsun Tweety,

Evet koku oluyormus dr dun elindeki bi isik gibi bisey tutup gostermis cok sasirmis
Sanirim.o koku yakmis

benim eşimin elinde 2 tane vardı daha sonra diğer elinin parmak aralarında falan çoğaldı yaklaşık 11 tane falan dı daha sonra kızımın eline geçti . o zmana kadar eşim senin dediğin o asit damlatma olayını yaklaşık 25 gün yaptı ancak acısının yanında hiç bir şey kalmadı kar olarak. kızımı cildiye ya götürdüm o sprey sıktı ve sardı 3 gün parmağı bembeyaz gezdi sızlamalarla beraber. ve bir hafta sonra siğil inanamadık ki yemin ederim siğil eskisinin 4 katı büyümüştü. yaklaşık bir yıl böyle kaldı ancak hiçbir doktordan fayda göremedi ne eşim ne kızım. Allah a şükür ki oldukça bilgili bir imama bir dua okuttuk ve Allah şahit 1 ay sonra bir gün tesadüfen bi siğiline bakayım dedim kızıma ve hiçç bir iz kalmadan yok olmuş . koştum eşimin eline baktım onun ki de aynı şekil de ve bir daha hiçç çıkmadı şükür. ilaçla olmazsa farklı yollara başvurun

canım bildiğimiz incir ağacı bul yaprağı dibinden kopar göreceksin hemen sapında sütü onu al sür kurutuyormuş
zarar değil yarar görürsün çok şükür doğada her şeyin çaresi var
geçmiş olsun
Burda incir agacini zor bulurum ben :) Zarari olmazdi tabi denemete fayda var..
Cnm bizimkiler onuda yapmis ama yok

Herkese ayni etki olmuo demekki bende 2-3 gun ceviz yagi denedim bi degisiklik olmayinca biraktim,
belkide ben beceremedim bilmiyorum..

kesin cozum onlari yaktirmak,cildiye uzmanlari yapiyor bu islemi..benim tedavimi yapan doktor -30 dereceyle yakmisti (yani donduruyor aslinda ama haliyle cildi yaniyor insanin)..sonrasinda iz filan kalmiyor sakin korkmayin:34:

benim eşimin elinde 2 tane vardı daha sonra diğer elinin parmak aralarında falan çoğaldı yaklaşık 11 tane falan dı daha sonra kızımın eline geçti . o zmana kadar eşim senin dediğin o asit damlatma olayını yaklaşık 25 gün yaptı ancak acısının yanında hiç bir şey kalmadı kar olarak. kızımı cildiye ya götürdüm o sprey sıktı ve sardı 3 gün parmağı bembeyaz gezdi sızlamalarla beraber. ve bir hafta sonra siğil inanamadık ki yemin ederim siğil eskisinin 4 katı büyümüştü. yaklaşık bir yıl böyle kaldı ancak hiçbir doktordan fayda göremedi ne eşim ne kızım. Allah a şükür ki oldukça bilgili bir imama bir dua okuttuk ve Allah şahit 1 ay sonra bir gün tesadüfen bi siğiline bakayım dedim kızıma ve hiçç bir iz kalmadan yok olmuş . koştum eşimin eline baktım onun ki de aynı şekil de ve bir daha hiçç çıkmadı şükür. ilaçla olmazsa farklı yollara başvurun

Canim ben ilk okuttum zaten gecer diye dusundum,
gecmeyince doktor yolu göründü..
isin ehli birileri okuyunca faydasi var galiba,
benim olmadi bi yerde bi yanlislik oldu sanirim,
birde duada sayi onemliymis benimkiler karisik sayisida belli degil..
benim kardesimin elinde vardi ayni sekilde duayla gecti ama,
benim olmadi...
bakalim tedavi umarim sonuc verir daha fazla cogalmadan..

kesin cozum onlari yaktirmak,cildiye uzmanlari yapiyor bu islemi..benim tedavimi yapan doktor -30 dereceyle yakmisti (yani donduruyor aslinda ama haliyle cildi yaniyor insanin)..sonrasinda iz filan kalmiyor sakin korkmayin:34:

Benimde yakacaklar galiba en son aciyor mu peki ?
Gittim bugun doktora basladim tedaviyede konuyu bugun sigilin birinin ezilip kanamasi yuzunden actim yayilirmi daha cok diye :31:

Tessekur ederim Mune,
Benim 1 taneydi keske ilk o ciktiginda baksaydim caresine ama üstünde durmadim,
gecer diye düsündüm ki aksine gecmedi büyüdükce büyüdü simdi en büyügü o,
ve etrafina sicradi sonrada parmaklara simdi saysam rahat 15 tane vardir,
diger elimede gecti ama onda bi gelisme yok kaybolmak uzereler sanki,
sanirim kökte o ilk cikan sigil umarim kurtulurum ya anlasilan böyle seylerde en basindan uzerinde duracaksin,
su dondurma islemi acilimi ? o cukur filan sanirim kaziyacak benimkinide :25:

Dondurarak yakma acılı bir işlem değil, bildiğin buz tutuyor siğil, acılı olsa yaptırmazdık, kızımın canı tatlıdır acısa tansiyonu düşer fenalaşırdı, dondurunca ne oluyorsa taaa köküne kadar kuruyor siğil, kazımaktan kastın kökü kazımaksa kazıma yapılmıyor.
Sende epey varmış, ilaçla ne kadar başa çıkabilirsin bilmiyorum, şahsen yerinde olsam vakit kaybetmeden iyi bir cildiye uzmanına giderim.

Dondurarak yakma acılı bir işlem değil, bildiğin buz tutuyor siğil, acılı olsa yaptırmazdık, kızımın canı tatlıdır acısa tansiyonu düşer fenalaşırdı, dondurunca ne oluyorsa taaa köküne kadar kuruyor siğil, kazımaktan kastın kökü kazımaksa kazıma yapılmıyor.
Sende epey varmış, ilaçla ne kadar başa çıkabilirsin bilmiyorum, şahsen yerinde olsam vakit kaybetmeden iyi bir cildiye uzmanına giderim.

Bugun gittim iste cildiye uzmanina o verdi zaten solusyonu bu yumusaticak gibi biseyler soyledi,
10 gun sonra filan tekrar gidecegim iste bakicak kaziyip donduracagiz dedi..
bendekiler cok ama minik minikler yani sadece 1 tanesi cok buyuk,
ben aciya dayanikliyimda iste yinede bir merak var..

Benimde yakacaklar galiba en son aciyor mu peki ?
Gittim bugun doktora basladim tedaviyede konuyu bugun sigilin birinin ezilip kanamasi yuzunden actim yayilirmi daha cok diye :31:

benim sorunum dugun oncesi olmustu,biran once sonuc alalim diye doktorum dondurma islemi sirasinda aleti olmasi gerekenden daha uzun tutuyordu sigilin ustunde.yani dozu olmasi gerekenden fazla verdi,benim canimin yanma sebebi buydu..bikac seansta halletti ama eger aciliyeti yoksa fazla dozu onermem.benim durum biraz acildi:52:

Geçmiş olsun canım.
tessekur ederim canimm :16:
benim sorunum dugun oncesi olmustu,biran once sonuc alalim diye doktorum dondurma islemi sirasinda aleti olmasi gerekenden daha uzun tutuyordu sigilin ustunde.yani dozu olmasi gerekenden fazla verdi,benim canimin yanma sebebi buydu..bikac seansta halletti ama eger aciliyeti yoksa fazla dozu onermem.benim durum biraz acildi:52:

Senin sigil nerende cikmisti :27:Benim elimin üstünde yani bayagi acil baska yerlere bulasmadan,
aman gecsinde varsin acisin umrumda degil..

tessekur ederim canimm :16:

Senin sigil nerende cikmisti :27:Benim elimin üstünde yani bayagi acil baska yerlere bulasmadan,
aman gecsinde varsin acisin umrumda degil..

benim iki parmagimin kenarinda,tirnaga cok yakin kisimlarinda cikmisti,eldeki derinin en ince oldugu yerler yani..elimin ustune yoktu benim,bence elinin ustu parmak kenari kadar acimaz.
bana kalirsa islemi canini acitmadan olmasi gerektigi sekilde yaptir,2 kerede gececegine 4 kere de gecer ama ellerini kullanmada bi sorun yasamadan yayilmasini onleyerek tedavisini tamamlamis olursun.zaten tedaviye basladigin zaman yayilma korkusu yasamana gerek yok,ilk yakmada bile kuculduklerini farkediceksin:34:

Back