Sigil Belasi...

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
Kizlar Konum vardi ama ordan belki görmezsiniz diye yeni konu acma geregi duydum... Cogu derde göre buyuk bir dert degil ama benim icin dert.. :31:Yaklasik bi 4 aydir filan sigillerle ugrasiyorum önce 1 di simdi sayamiyorum ama bayagi sicradi yani elime neyse bugun gittim doktora bi ilac filan verdi derken eve geldim kurabiye yapacaktim bi istahla eldiven taksam hamur eldivene yapisiyor elimle yogurayim dedim herseyi tamamladim derken ellerimi yikiyordum bi baktim kanamis sigillerden biri hamurada bulasmis olabilir diye attim cope hamuru zaten elimde sigil var diye yemek yapmaya cekiniyorum bulasir midemizde filan cikar sacma gelebilir ama takintiliyim napim :25:Simdi sorum ise bu sigil kanadi birsey olurmu ? iyice cogalirmi kanin nerelere degdigini bilmiyorum deymemiste olabilir ne yapayim simdi kafayi yemek uzereyim.. ne olur ne olmaz diye doktorun ilacinida damlattim butun sigillere ve o kanayan haine :25::43:Bi kurtulsaydim sunlardan ne olur dua edin..​

Son düzenleme:
canım benim ya inş düzelir bu verilen ilaçla..
şimdi aklıma geldi eskiden insanlar yanmış odunun külünü sürerlermiş siğillere ıslatıp çamur gibi olunca.
ama emin değilim kendim de hiç tecrübe etmedim.

Öncelikle geçmiş olsun.
Benim de iki elimde de baş parmaklarımda çıkmıştı bir kaç ay evvel
sinir oluyordum takılıyordu dokunduğum her yere.
Şükür ki dağılmadı üstelik ben kopardım devamlı çok kanattım:26:
Bir şey olmaz diye düşünüyorum bu yüzden..

Ama hamuru atmakla iyi yapmışsın benim de içim rahat etmezdi ne olur ne olmaz.
Sonra kurtuldum.

Nasıl mı?
Devamlı koparıyordum küçülür gibi olup yine büyüyordu.
Bir gün aldım tırnak makasını kestim kestim kanamasına bakmadan kökünü buldum
siyah nokta gibi onu çıkardım çukur oldu baya kanadı.
Kabuk oldu ve kayboldu ikisi de..:26:

Ama bunu tavsiye etmiyorlar aslında dr yakıyor diyorlar..
İncir sütü sürün diye okumuştum nette bi de..

canım benim ya inş düzelir bu verilen ilaçla..
şimdi aklıma geldi eskiden insanlar yanmış odunun külünü sürerlermiş siğillere ıslatıp çamur gibi olunca.
ama emin değilim kendim de hiç tecrübe etmedim.
INSALLAH canim sagol... ben tahta kasik yakip bastirdim ustune banamisin demedi :25:
Öncelikle geçmiş olsun.
Benim de iki elimde de baş parmaklarımda çıkmıştı bir kaç ay evvel
sinir oluyordum takılıyordu dokunduğum her yere.
Şükür ki dağılmadı üstelik ben kopardım devamlı çok kanattım:26:
Bir şey olmaz diye düşünüyorum bu yüzden..

Ama hamuru atmakla iyi yapmışsın benim de içim rahat etmezdi ne olur ne olmaz.
Sonra kurtuldum.

Nasıl mı?
Devamlı koparıyordum küçülür gibi olup yine büyüyordu.
Bir gün aldım tırnak makasını kestim kestim kanamasına bakmadan kökünü buldum
siyah nokta gibi onu çıkardım çukur oldu baya kanadı.
Kabuk oldu ve kayboldu ikisi de..:26:

Ama bunu tavsiye etmiyorlar aslında dr yakıyor diyorlar..
İncir sütü sürün diye okumuştum nette bi de..

Bisey olmazmi diyorsun yani iyi bari rahatliyabilirim.. hamur sert olunca hirpalandi sanirim,
attim yani hic rahat edemem oyle seylerde.. bunlar oyle koparilacak gibi degil ki hafif kabariklar ne tutulur ne birsey,
bayagi dagildi iste o siyah nokta zaten ustlerinde cikip duruo onlar cikinca yayilio herhalde anlamadim gitti,
burdan ceviz yagini duydum surdum bi kac gun etkisi olmadi hic bakalim doktora gidip gelecem artik INSALLAH ta korkum iste gozume yuzume bulasir mi diye bide kanayinca :25:

Tweetycim geçmiş olsun .
Yıllar önce bende bu belayla uğraştım.
Parmağımda 3 -4 tane vardı.
Ben verrutol diye bir ilaç kullandım .
Şuan nasıl kullandığımı hatırlamıyorum yani günde kaç kez falan ama reçetede yazıyor.
O günden gne kurutup düşürdü.
Belki sanada iyi gelir :26:

Siğili kökünden yok eden tek ilaç IL-33

Kullanımı biraz zor, asit resmen ama kesin sonuç veriyor. Bir kaç yıl önce ellerimde bir kaç tane vardı, doktor verrutol verdi geçmedi, bir sürü koca karı ilacı denedim olmadı sonra bu ilacı bir arkadaşım söyledi, kullandım bir daha çıkmadı çok şükür

Tweetycim geçmiş olsun .
Yıllar önce bende bu belayla uğraştım.
Parmağımda 3 -4 tane vardı.
Ben verrutol diye bir ilaç kullandım .
Şuan nasıl kullandığımı hatırlamıyorum yani günde kaç kez falan ama reçetede yazıyor.
O günden gne kurutup düşürdü.
Belki sanada iyi gelir :26:

sagol canim..
Bugun doktor benzer isimde bi ilac verdi,
umarim faydasi olur Kullanacagim onu iste 1 hafta 10 gun sonra tekrar muayne olacagim..
benim skntim bugun kanadi ya dert oldu bana iyice dagilirmi diye elime gozume bulasirmi diye :14:
öf ne kadar sakinirsan o kadar gelirde iste bendeki bayagi takinti :25:

Kullanımı biraz zor, asit resmen ama kesin sonuç veriyor. Bir kaç yıl önce ellerimde bir kaç tane vardı, doktor verrutol verdi geçmedi, bir sürü koca karı ilacı denedim olmadı sonra bu ilacı bir arkadaşım söyledi, kullandım bir daha çıkmadı çok şükür

Tessekur ederim yorum icin.. bi tedaviye basladik bakalim bu ilaci kullandiktan sonra kaziyip donduracaklarmis galiba INSALLAH gecer dedi doktor bakalim..

Aaa çok ilginçç beni de o ilaç o deren kurtardı mesela birdahada çıkmadı hiç çok şükür.
Acaba bünyeden bünyeyemi fark gösteriyor :26:

Tweety kanla bulaşmaz korkma o kadarr :9:

Delüüü kız :52:

İnşallah geçer canım sinir bozucu gerçekten :31:

:16:
Hemde nasil, birine bulastiracagim diye elimi vermeye cekiniyorum..
arkadasimin bebegini gormeye gidecektim bu yuzden erteledim..
ama doktor bi dokunmayla oyle hemen bulasmaz dedi ama bulasirmis sonucta :31:

Tweetym çok geçmiş olsun..
Takıntılı falan değilsin kuzum, doğru olanı yapmışsın, Allah muhafaza değebilirdi de.
Neyse, benim kardeşimde de vardı. Parmaklarında.. Yavrum günde 4-5 kere sürüyordu.. Wartner al kuzum, çek besmeleni uygula, geçirir inşallah..

Tweetym çok geçmiş olsun..
Takıntılı falan değilsin kuzum, doğru olanı yapmışsın, Allah muhafaza değebilirdi de.
Neyse, benim kardeşimde de vardı. Parmaklarında.. Yavrum günde 4-5 kere sürüyordu.. Wartner al kuzum, çek besmeleni uygula, geçirir inşallah..

Cok sagol canim... dogru olani yaptim herhalde rahatladim uzulmustum attigima hamuru ama nasip degilmis..
wartner aldim denedimde bi faydasi olmadi :26:bende becerememis olabilirim.. zaten bir suru hangi birine yapistirayim wartneri :)
bu ilac iyi gibi oje gibi yakio sonra bembeyaz kabuk tutuo gecer INSALLAH :16:

Cok sagol canim... dogru olani yaptim herhalde rahatladim uzulmustum attigima hamuru ama nasip degilmis..
wartner aldim denedimde bi faydasi olmadi :26:bende becerememis olabilirim.. zaten bir suru hangi birine yapistirayim wartneri :)
bu ilac iyi gibi oje gibi yakio sonra bembeyaz kabuk tutuo gecer INSALLAH :16:

Kabuklar dökülecek kuzum..
Ay inşallah geçer.. :16:

Benim ayağımın altında ceviz kadar siğil vardı. Bir ara bastonla geziyordum sen düşün canımı nasıl yakıyordu. Hangi ilacı merhemi kullandıysam fayda etmedi. Kriyoterapi gördüm o zaten apayrı bir acı cayır cayır yanardı. O da fayda etmedi. Yeter dedim uğraşmayacağım artık. Sonra sırtımdaki akneler için cildiyeye gittim. Bana şu ağır akne haplarından verdi. İlaca başladıktan bir ay sonra siğilim kurudu ve düştü. Tam 4 yıl sonra kurtuldum. Darısı başına

Tatlim daha dun bi akrabamiz benim.tavsiyemle.oglunu ve kizini arastirma hastanesinde bi dr a goturdu
Dr oglunun elinde olan sigilleri oncelijke dondurmus yakmis cunku git gide urermis kizinin yuzunede o sekilde gecmis cok bulasici olmamakla birlikte ayni havlu vb kullanildikca bulasabilirmis
Onceden gittigi dr krem verip.uc ay sonra gel.demis bu dr onbes gun sonraya takibe cagirmis

Son düzenleme:
Benim ayağımın altında ceviz kadar siğil vardı. Bir ara bastonla geziyordum sen düşün canımı nasıl yakıyordu. Hangi ilacı merhemi kullandıysam fayda etmedi. Kriyoterapi gördüm o zaten apayrı bir acı cayır cayır yanardı. O da fayda etmedi. Yeter dedim uğraşmayacağım artık. Sonra sırtımdaki akneler için cildiyeye gittim. Bana şu ağır akne haplarından verdi. İlaca başladıktan bir ay sonra siğilim kurudu ve düştü. Tam 4 yıl sonra kurtuldum. Darısı başına
ay INSALLAH cok gecmis olsun tekrari olmasin umarim....
Tatlim daha dun bi akrabamiz benim.tavsiyemle.oglunu ve kizini arastirma hastanesinde bi dr a goturdu
Dr oglunun elinde olan sigilleri oncelijke dondurmus yakmis cunku git gide urermis kizinin yuzunede o sekilde gecmis cok bulasici olmamakla birlikte ayni havlu vb kullanildikca bulasabilirmis
Onceden gittigi dr krem verip.uc ay sonra gel.demis bu dr onbes gun sonraya takibe cagirmis

Sizin tedavi surecinjz nasil

Canim doktor bi solusyon verdi bi 10 12 gun kadar kullanicam onu sonra tekrar gidicem bakicak sanirim ve ona gore kaziyip donduracaklar galiba minikler bu ilacla gecicek kalanlari donduracaklar bence.. :26: bi kac kere gidecekmisiz oyle dedi doktor yani bu 3- 5 te olabilir duruma gore.. el havlumu ayirdim coktan.. bende yuzume bulasacak korkusundayim ve bugun yanlisikla kanayan sigil sondu minnacik oldu :44:

Back