siğil ameliyatı

mutebessim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
392
235
73
Merhaba, elimde bir siğil var her yöntemi denesem de gitmek bilmeyen illet bi siğil. Son çare olarak ameliyatı düşündüm ama tam parmağımda ve ameliyat olduktan sonra hic kıpırdatmamam lazımmış felan. Bu ameliyatı olan varsa bana ameliyat hakkında bilgi verirse çok müteşekkür olurum.

ameliyat dediğiniz şey, parmağın uyuşturularak siğilin yakılmasıysa ben oldum evet.
matkap gibi bir aletle verilen elektrikle siğil yakılıyor.
biraz acılı bir işlem ama kısa sürüyor.
devamında oynatmama falan söz konusu olmadı. bir süre açık yara şeklinde kalıyor tabi, dikkat ediyorsunuz.
sonra geçiyor.
yalnız parmağımda renk olarak yeri belli, ufacık bir alan, yanık izi gibi kaldı.

Benimde parmağimda yaradan sonra oluşan nasir sandigim bir sey var sigilmidir diye merak ediyorum dokundugumda aciyor siksam cikicak gibi duruyor ama oyle bisey degil sizinki nasil

Benimde parmağimda yaradan sonra oluşan nasir sandigim bir sey var sigilmidir diye merak ediyorum dokundugumda aciyor siksam cikicak gibi duruyor ama oyle bisey degil sizinki nasil
Ben bilemem ki sigilin pek co cesiti vardir cunku, bi cildiyeye gidersenne oldugunu soyle sana hem daha yeniyken kurtulmasi daha kolay elini cabuk tut bence

Ay çok geçmiş olsun benimde kızım var 3 yaşında geçen gün elini tuttum mini minik 2 tane siğil farkettim çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…