Siğil! Acil Bakın Lütfen!!!

Beyza35

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
14
3
86
Arkadaşlar dizimde küçük 1 tane siğil çıktı. Yaklaşık 2 3 aydır vardı. Cildiyeye yeni gittim. Bir ilaç verdi henüz almadım onu süreceksin bir süre sonra hafif kazıyacaksın yavaş yavaş yakacak ve eriteceğiz dedi. Neyse ben eve geldim bir kaç gün sonra aklıma geldi neden oldu acaba bu doktor da hiçbi şey demedi dedim ve internete yazdım neden olur diye. Hpv virüsünden dolayı oluştuğu yazıyor. Hpv virüsü genital siğil yapmıyor muydu? Şimdi benim dizimdeki siğilin sebebi hpv virüsü kapmış olmam mı? Vücudumda bu virüs mü var yani genital bölgede de çıkma olasılığı mı var? Doktor bana hiç böyle bir uyarıda bulunmadı ama internetten okuyunca çok korktum. Bu konuda bilgisi olan lütfen beni bilgilendirebilir mi? Cinsel hayatı aktif olan bekar bir kadınım genital siğil benim için kabus. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Arkadaşlar lütfen yardım fikirlerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar lütfen yardım fikirlerinize ihtiyacım var
Geçmiş olsun şimdiden telaşlanacak bir durum yok . Önce biraz araştırma yap. sitesinde gerekli tüm konuları ve detayları bulabilirsin, incelemeni tavsiye ediyorum. Çeşitli siğillere göre tedavi yöntemlerini edinebilirsin. Şimdiden geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…