Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizdede böle bi etki yarattımı kızlar sigara içebilmek için öncesinde mutlaka birşeyler yerdim yanında içtiğim kola fanta cabası zayıflayacam sanırım oleyyyyyyyyyyyy................
Sayın Selinay hanım gercekten şaşırdım..Aksine açılması lazım iştahınızın.Bence hemen bıraktıgınız için psikolojik olmalı istah sorunu.Bıraktıysan sakın içme bir defalıkta olsa onun yerine nikotinli sakızlar var eczanelerde git ondan al.Kendine atıştırmalık şeyler al sigaralı ortamlarda durma agzında hep bir normal sakızın bulunsun.tmm
ben hamile olduğmu öğrendim bıraktım ve 10 kilo aldım daa 6 aylık hamileyim. hayret senin iştahını kapamış,aman ne güzel...sigarayı bıraktığın için bunalımm mı takılyon,morel bozukluğumu yaşıyon dicem ama. hani sigarayı bıraktım yemekte yemiyom uleeyynn gibi bişi mi acaba.yok canım şaka bi yana inşallah başlamazsın bidaha...