Sigarayi birakmaya calisan kisiye yardim...

Gozumle gordum isyerinde iki arkadasim o kitapla biraktilar. Alti yedi ay kadar oldu ikisi de hala icmiyor. Aldim basladi okumaya :)
E süper o zaman başka birşeye ihtiyacınız yok bence. Gerisi zihni bulandırmaktan başka bir işe yaramıyor. Ben de anca yarısını okuyabildim ama yarısı bile sigara tüketimimi yarıya indirdi

annem de 45 yıllık içici olarak aynı süreci yaşadı. 3. seanstan sonra sonuç daha iyi. 40 günü geçti, hala canı istiyormuş ama bir kere yakarsam devamı gelecek asla başlamam diyor. içenlerden yanında içmelerini istiyor duman kokluyor karar çok önemli.

Sanırım bu da insandan insana değişiyor ya ((

işte o nikotin sakızı ile o süreci uzatıyoruz mesela

babam çat siye bıraktı

daha doğrusu biraz öldü, sonra dirildi

yoğun bakımda sigara içemedi

garip bir hastahane idi sürekli öksürüyordu ki sigarasız kalınca öksürürdü hep

bundan olur mu dedik göğüsçümüz yok bilemeyiz dediler

sonra eve geldi ve sigara içmedi

o süreçte biraz öksürdü sonra öksürüğü de geçti

bu arada annem hala içiyor

üstünden üç yıl geçti 50 yıl içen babam tek fırt içmedi

eşim bazen der babanın vücudu kuvvetli onun vücudu bende olsa bırakmam da ben çürüyorum diyor

2 gündür içmiyoruz bizde. Kahve de içmiyorum yanında istemiyim diye. Dün beşiktaş yenilince eşimle evde sigara aradık tüm zulalara baktık ama bulamadık içemedik yarım saat sonra isteğimiz gitti. :)

Benim babam da öyle. 55 sene günde üç paket civarı sigara içti. Sonra bir gün ben bırakıyorum dedi, sigara biraktirma kliniğine gitti. İlaç desteği falan aldı ama beş yıldır ağzına sürmedi. Ara sıra yanında içeriz, baba vereyim mi diye sorarım yok der. Bi yerden sonra insan yeter artık diyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…