• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı birakmanin kolay yolu

Bluesong

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
60
7
296
Arkadaşlar 25yıllık bir tiryaki olarak 3 gündür sigara içmiyorum.ikinci kez bırakmayı deniyorum bu sefer çok kararlıyım nefes almada zorluk cektigim için doktora gittim astım tanısı koyuldu 1 yıllık raporlu ilaç kullanmaya başladım.sinirlenince ve yemekden sonra çok canım istiyor ama bu sadece alışkanlık biliyorum.hepsi geçecek zamanla alışkanlıklarım değişecek bi kumbara yaptım şıgaraya verecegim parayi buna atıyorum bulaşık makinam yoktu gidip tv ve makina alarak aylık harcama limitimi bunların taksitleriyle doldurdum artik istesemde nefsime ve şeytana yenilemiycem çünkü sigaraya verecek para kalmadı:)birde sigara ile alakalı olumsuz videoları izlıyorum yerine birsey koyup kilo almamak içinde bol su içiyorum tokluk hissi oluyor . Neyse işte böyle arkdaşlar ben borcumu bitirene kadarda umarım bu kötü alışkanlığimdan kurtulurum

konuyu görünce merak ettim ilaç veya bitkisel birseyle sigarayi biraktiniz sandim onumuzdeki günlerde bende ayni sebeplerle kendimi ve esimi motive ederek birakmayi cok istiyirum ben 13 yildir sigara içiyorum cok illet birsey kahveyide cok severim aliskanliklarina asiri bagli biriyim sabah kahve e sigara içmeden güne nasik baslayacagim bilemiyorum ama sigaraya bir suru para veriyoruz guzelligim sagligim elden gidiyor

Arkadasım kesinlikle bırakmalısın çok saçma bir eylem oldugunu düşün paramızı yakıyoruz dumanı içimize çekiyoruz:)Herkesin belli bir bütcesi var onun dışina istesekde çıkılmıyor belki birilerinin işine yarar sigara bırakanlar hep bir bahane ıçinde olur sinirlendim basım agrıdı dalgınım bunlarda geri başlamamıza sebep oluyor ya doktorunuzdan alacağınız bir haberle degil kendi sebeplerinizle bırakın lutfen iş işden geçmeden...

Back