Sigarayı birakmanin kolay yolu

Bluesong

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
60
7
296
Arkadaşlar 25yıllık bir tiryaki olarak 3 gündür sigara içmiyorum.ikinci kez bırakmayı deniyorum bu sefer çok kararlıyım nefes almada zorluk cektigim için doktora gittim astım tanısı koyuldu 1 yıllık raporlu ilaç kullanmaya başladım.sinirlenince ve yemekden sonra çok canım istiyor ama bu sadece alışkanlık biliyorum.hepsi geçecek zamanla alışkanlıklarım değişecek bi kumbara yaptım şıgaraya verecegim parayi buna atıyorum bulaşık makinam yoktu gidip tv ve makina alarak aylık harcama limitimi bunların taksitleriyle doldurdum artik istesemde nefsime ve şeytana yenilemiycem çünkü sigaraya verecek para kalmadı:)birde sigara ile alakalı olumsuz videoları izlıyorum yerine birsey koyup kilo almamak içinde bol su içiyorum tokluk hissi oluyor . Neyse işte böyle arkdaşlar ben borcumu bitirene kadarda umarım bu kötü alışkanlığimdan kurtulurum

tebrik ederim. darısı bizim evdekilerin başına

sevgili admin yada modaratör arkadaşlarım konuyu yanlışlıkla iki kez açmışım nasıl oldu anlamadım

cvitamini bol yiyecek içeceklerde sigara içme isteğini azaltıyo genelde.....

tebrikler bu arada.

bunu yeni duydum şu an aklıma kivi geldi bu mevsimde en çok c vitamini ondan alabilirim hemen yarın alacagım teşekkür ederim yorumunuz için ilk kez bu gün çok zorlandım ama 5 er dakikalık sürüyo allahtan her yemekden sonra görev gibi sigara içme istegi uyanıyo içimde :) ama içmiycem Allahın izniyle

Ben artık bir ara sigara aklıma gelmesin diye yemek yememeyi bile düşünüyordum Bırakmayı cok denedim ama yapamadım sanırsam irademe pek sahip bir insan değilim umarım devamı gelir sevindim senin adına :))

Evet hala içmiyorum ama canım istiyor sabrediyorum ama bu istek sürekli değil ara ara ve çabuk geçiyor

mora terpi ve hipnoz konusunda bilgi sahibi olan var mıdır acaba?

Merhaba,

Hipnoz konusunda bir bilgim yok ama Guropan'dan Mora Terapi alıp gitmiştim geçen Kasım'da. 5 gün içmedim, içme isteğimde yoktu hiç öyle kriz fln gelmedi yani ama 5'inci günün sonunda çok sinirli, gergin ve üzgün olduğum bir anda yeniden başladım, şimdi Allan Carr'ın kitabını ve videosunu deneyeceğim.
Mora Terapi'de vucuduna sinyaller göndererek sigaranın izlerini siliyorlar yani sonuçta 5inci günde yeniden başladım ne kadar yararlı oldu bilemem ama herşey iradede bitiyor bu kesin..
Bakalım bu sefer kararlıyım umarım başarırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…