Sigarayı bırakmak

ameleamele

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
5
0
16
İstanbul
Öncelikle herkese merhabalar,

Dün akşam Saat 22: 00 itibariyle sigarayı bırakma kararı almış bulunmaktayım, bu şuana kadar henüz sigara içmedim,
arada bir aşırı içme isteği geliyor onuda nikotinli sakız almıştım onunla bastırmaya çalışıyorum. Bol bol su içiyorum ve masa başında çalıştığım için aşırı içme isteği geldiği zaman küçük bir not defterim var her seferinde onu açıp kendimce sigaranın zararlarını yazıyorum. Şimdilik bu kadar aranızda daha önce sigarayı bırakanlar var ise önerilerinizi bekliyorum.

slm kararına sevindim umarım başarılı olursun ben 4 gün dayanabildim sadece dişetlerimden rahatsızlandım

Hem size hem kendime başarılar diliyorum:) 13 gün oldu benim de. Burun ameliyatı öncesi (1 gün öncesi) bıraktım ve hala direniyorum. bol bol su içiyorum ve sürekli çubuk kraker yiyorum:) Galiba krakeri bırakmak sorun olacak kilo probleminiz yoksa atıştırın masanıza birşeyler koyup. Ben kuru üzüm, kuru incir ne bulsam harmanladım doldurdum küçük bir saklama kabına arada yiyorum.

geçen sene de 1 yıl bırakıp başlamıştım bırakma konusunda epey tecrübe ettim:) sigara içme isteğini tetikleyecek alışkanlıklara da ara vermek gerekiyor. bir de bende en caydırıcı olan şu; mümkün olduğunca çok insana bıraktığınızı ilan etmek. yakın çevrenizde bu ters de tepebiliyor kamçılayabiliyor da artık o sizin akraba çevrenize bağlı:) bende inada biniyordu haaa sen mi mümkün değil dediklerinde peki görüşürüz diye rest çekip 1 yıl bıraktım. Fazla gaza gelmiştim. Bir deneyin derim.

Kızlar 8 ay oldu bırakalı ama ramazanın basından beri cok istek vardı dayanamadım paket aldım paketim bitince almıcam ama bırakana kadar nasıl zorlanmıstım

arkadaşlar ben bırakalı 6 sene oldu,ben spora gittim öyle bıraktım ciğerlerimin açıldığını farkettim ,ondan sonra tiksinmeye başladım iyikide bırakmışım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…