Sigarayı bırakmak yada bıraktırmak isteyen arkadaşlarımızın dikkatine

cennetyarim

Hadi Gelin Bebeklerim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
2.814
2.062
arkadaşlarrr

benim eşim çok sigara içiyor onu bıraktırmak için cok uğraşıyorum annem hele tam tiryaki. ama eşim yavastan sanki bırakmak istedigi sinyalini veriyor. bugun tv de izledim. karabaş otu ve tere bitkisi bıraktırmada cok önemli yardımcılarmış. kkarabaş otunun nasıl yapıldgını unuttum ancak sigara istegi gelince ondan bir yudum içince hemen geçiyormus. inşaallah bende bunu kullanarak esime bıraktırıcam. dolaylı yoldan intihar etmese insanlar , şu zararlı maddelerden para kazanan kan emicileri mutlu etmese keşke... sağlıklı günler sağlıklı ömürler dilerim herkese ailemize sevdiklerimize vatanımıza.:KK9:

arkadaşlarrr

benim eşim çok sigara içiyor onu bıraktırmak için cok uğraşıyorum annem hele tam tiryaki. ama eşim yavastan sanki bırakmak istedigi sinyalini veriyor. bugun tv de izledim. karabaş otu ve tere bitkisi bıraktırmada cok önemli yardımcılarmış. kkarabaş otunun nasıl yapıldgını unuttum ancak sigara istegi gelince ondan bir yudum içince hemen geçiyormus. inşaallah bende bunu kullanarak esime bıraktırıcam. dolaylı yoldan intihar etmese insanlar , şu zararlı maddelerden para kazanan kan emicileri mutlu etmese keşke... sağlıklı günler sağlıklı ömürler dilerim herkese ailemize sevdiklerimize vatanımıza.:KK9:

Şimdi burada ismini yazmak olmaz ama bunun için çok etkili bir ilaç var zaten.biraz pahalı ama her kuruşu hakediyor açıkçası.bir de allen carr ın kitabını okutabilirsin. Ilacı her eczanede bulabilirsin.önceden sağlık bakanlığı ücretsiz veriyordu ama artık vermiyor.

cnm luffee arkadaşımızın da dediği gibi ilaçlar bu konuda çok etkili. ben de ilaçla bıraktım.ismini yazamıyorum ama eczanelerden bilgi alabilirsin. bir de sigarayı bıraktırmakta çok iyi bir teknik olduğunu duyduğum bio rezonans denen bir yöntem var. araştırmanı tavsiye ederim.

ottan böcekten sigara birakilmaz canim
kisinin kendisi istmesi lazim
bence en etkili sigara biraktirma yöntemi
bir doktorun birakmazsan öleceksin demesi
birakmazsan fazla yasamazsin vs gibi birseyler demesi
babam o sekilde o lafi duyar duymaz birakmisti

bu karabas otunu kaynatıp mı içircez tereyle beraber mı yalnız mı nerden duydunuz zararları olmasın bıde

Günaydın bir insan sigarayı bırakmak istiyorsa önce beyinde bitirecek kendisi gerçekten isteyecek yoksa otun,ilacın hatta sigara bıraktırma mer.bile faydası olmaz annem yaklaşık olarak bırakalı 19.senesine girdi eskiden sigara bırakma merkezimi vardı hayır kuzenlerimden birisi günde 3 pakete yakın içerdi ve bir gün bırakmaya karar verdi ve bıraktı komşumuzun birisi günde 3 paket içerdi oda bıraktı çevremde sigara bıraktırma merkez.gidenlerde oldu ama 6.aydan sonra yine başladılar sigaraya bir insan sigarayı bırakmak istese bırakır bırakamıyorum diye birşey yoktur düşünün günde 3 paket sigara içen birisi bırakabiliyorsa ilaç kullanmadan hastahaneye gitmeden sizler niye bırakmayasınız.

benim eşimde şu son zamlardan sonra bırakmaya çalışıyor. devlet hastanesinde sigarayı bırakma bölümü var. işte 1 saat video seyrettirilip konuşma yapılıyor. ardından Zyban diye bir ilaç veriyorlar.eşim gitti. ilacı kullanıyor. ilaç bittiğinde tekrar isteyebiliyormuşsun . eczanelerdende alınabiliyor ama pahalı. ona sordum ilacı içdiğinde etki ediyormu diye eve dedi canını istetmiyormuş.ama bence beyinde biter diye düşünüyorum.

benim eşimde şu son zamlardan sonra bırakmaya çalışıyor. devlet hastanesinde sigarayı bırakma bölümü var. işte 1 saat video seyrettirilip konuşma yapılıyor. ardından Zyban diye bir ilaç veriyorlar.eşim gitti. ilacı kullanıyor. ilaç bittiğinde tekrar isteyebiliyormuşsun . eczanelerdende alınabiliyor ama pahalı. ona sordum ilacı içdiğinde etki ediyormu diye eve dedi canını istetmiyormuş.ama bence beyinde biter diye düşünüyorum.

İnş eşiniz bir an önce bırakır arkadaşım çevremde o tür yerlere gidip bırakıp başlayan insanlar var o tür yerleri kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın ama sigara bırakmak istenince önce beyinde bitmesi gerek dediginiz gibi.

İnş eşiniz bir an önce bırakır arkadaşım çevremde o tür yerlere gidip bırakıp başlayan insanlar var o tür yerleri kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın ama sigara bırakmak istenince önce beyinde bitmesi gerek dediginiz gibi.
ben onun bırakacağını düşünmüyorum.şu zamlar canını sıktı . ama 1 haftadır paket almıyor. ama eminin gün içinden arkadaşlarından bulup içiyordur.ben ona dedim sen bırakamassın sende o iradeyi görmüyorum. belki gaza gelirde bırakır diye düşündüm bana demesinmi evet herşeye iradem var ama malesef sigara konusunda yapamıyorum:26: ya hastalık gibi sanırım bu illet ben anlamadım gitti

ben onun bırakacağını düşünmüyorum.şu zamlar canını sıktı . ama 1 haftadır paket almıyor. ama eminin gün içinden arkadaşlarından bulup içiyordur.ben ona dedim sen bırakamassın sende o iradeyi görmüyorum. belki gaza gelirde bırakır diye düşündüm bana demesinmi evet herşeye iradem var ama malesef sigara konusunda yapamıyorum:26: ya hastalık gibi sanırım bu illet ben anlamadım gitti

Çevremde günde 3 paket sigara içip ve aniden bırkanları görünce diyorumki demekki bırakmak isteyince bırakılıyormuş aslında eşiniz sigarı bırakma işlemine girmiş ve arkadaşlarının destek olması gerek sigara isteyince vermemeleri gerek ama gel görkü bu tür durumlarda pek destek olmuyorlar sen bırkamazsın 1 taneden bişey olmaz diyorlar.

ilac degıl ırade meselesı
gecen cumadan berı ıcmıyorum
atıstırıyorum
esımde gunde 1 paket ıcerken 3 dala ındırdı..
ilacların etkılı olacagını ıradeden cok olacagına ınanmıyorum

Çevremde günde 3 paket sigara içip ve aniden bırkanları görünce diyorumki demekki bırakmak isteyince bırakılıyormuş aslında eşiniz sigarı bırakma işlemine girmiş ve arkadaşlarının destek olması gerek sigara isteyince vermemeleri gerek ama gel görkü bu tür durumlarda pek destek olmuyorlar sen bırkamazsın 1 taneden bişey olmaz diyorlar.

ewt zaten arkadaş ortamında ne oluyorsa oluyor. mesela evde sigara içmiyor. iş arkadaşlarıda sözde bırakacakmış ama bilemem. ben ona dedim sigaraya vereceğine onca parayı biriktir arabanı değiştir.bakalım inşalah bırakır.

Sigara bırakmak irade meselesi, kişinin kafada bitirmesi lazım...

Ölüm korkusu (malesef) çok işe yarıyor. Özellikle belirli bir yaşın üstündekilerde...

bu karabas otunu kaynatıp mı içircez tereyle beraber mı yalnız mı nerden duydunuz zararları olmasın bıde

ibrahim saracoglu sölemşti ölçüleri var tabii zaten ibrahim saracogluda söledi beyin istemezse otlar bıraktırmaz ama yardımcı oluyor en azından gibi bişey söledi iyi fikir programında

X