Sigarayı bırakmak istiyorum

Papatya6565

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
557
240
28
Merhaba arkadaşlar ikinci transferim olacak hayırlısıyla bu ay p.tesi baslicam ama şu lanet sigarayı bırakamıyorum lütfen bı akıl verin nasıl bırakabilirim😑😔

Merhaba arkadaşlar ikinci transferim olacak hayırlısıyla bu ay p.tesi baslicam ama şu lanet sigarayı bırakamıyorum lütfen bı akıl verin nasıl bırakabilirim😑😔
Daha önce hem eşim hem ben stresten kullanıyorduk, bebeği kendi zevkimden önde tutmak istedim ve o gün o paket atıldı bir daha da ağzıma sürmedim çünkü bebeği her şeyden çok istedim rabbim aynı iradeyi nasip etsin çünkü tekrar başlayabileceğim negatif sonuçlar aldım ama bebeğin olmaması ya da sağlıksız olması ve bu durumun benim yüzümden olması ihtimali beni daha çok zorlayacaktı.

İstemek başarmanın yarısı, lütfen diğer yarısı için de siz kendinizi motive ederek kurtulmaya çalışın...

Merhaba, Öncelikle seni anlıyorum çünkü bende sigara içiyorum ve tüp bebeğe hazırlanıyorum... Günde 15-16 tane içiyordum yaklaşık 3-4 kupada filtre kahve içiyordum. Çalışma hayatı çok stresli geçiyor neyse.. Öncelikle kahve makinemi temizledim kaldırdım. Şimdi günde 1 şekersiz türk kahvesi ve 1 çok açık çay içiyorum. Bununla beraber telefonuma alarm kurdum günde 4 sigara içiyorum sadece. Aklıma gelmiyor mu geliyor tabii inan ki o an başka bir meşgale bulup 1-2 dk yı atlattın mı başardın mı 1 saat geçiyor. Sigarada 2 tip bağımlılık var hem kimyasal ki onu çok çabuk yeniyor insan aslında diğeri beyin sağ ön lobu tarafından yönetilen alışkanlık ve duygusal tatmin kısmı işte onu yenmek zor. Ama uğraşıcaksın hergn niyet edip yeniden deneyeceksin arkadaşım.. Eğer bu cocuğu istiyorsak sağlıkla dünyaya gelmesini istiyorsak mecburuz. Buarada toksinlerden kurtulmak içinde çok su içip bazı vitamin desteklerini araştırmalısın... Herşey gönlünce olsun.

X