Sigarayı bırakmak isteyenler toplanın bir yolu var!!

sedakdg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
86
52
28
Allen carr diye bir video var YouTube da. Onu müsait bir anınızda dikkatlice izlemelisiniz 1 saatlik bir video. Amerikada yüzde 99 başarı elde etmiş bir çalışma. Ve türkiye de de yapılıyo fakat seminerler ücretli. Ama YouTube da videosu var türkçe seslendirmeyle izleyebiliyorsunuz. Açın izleyin izletin hamile olduğumu öğrendim ve bırakmak zorundayım bu videoya denk geldim. ben kurtuldum sizde kurtulabilirsiniz. Eğer izlerseniz de benimle paylaşın lütfen

Ben izlemiştim . Hemen bıraktım o video sayesinde. Sonra 1 ay içmedim . Ama tekrar başladım. Tekrar bırakmak istiyorum

Hiç izlemedim ama bende yeni bıraktım hamileyim içiyordum ama birden midem bulandı 1 haftadır hiç içmedim inşallah bidaha başlamam şuan kokusu bile iğrenç geliyo bu videoya bakıcam teşekkürler

Hiç izlemedim ama bende yeni bıraktım hamileyim içiyordum ama birden midem bulandı 1 haftadır hiç içmedim inşallah bidaha başlamam şuan kokusu bile iğrenç geliyo bu videoya bakıcam teşekkürler
Hamilelğinizin kaçıncı gününde tiksindiniz acaba ben sigaraya aşeriyo gibiydim resmen. Bu videoyla o isteğim geçti ama merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…