Sigarayı bırakmak isteyenler >> ödüllü konu<<

evet şimdi kodu nasıl çözeceksiniz anlatayım.

Yukarda verilen sayılar harfleirn konumlarını belirliyor. Her çif sayı bir harf demektir. 72 sayıdan oluşan kod, 36 harflik bir ürün ismi içermekte...

Anlatmadan daha çok bir örnek verirsek sanırım daha faydalı olacak, kod çözümü ile ilgili anlamadığınız yer varsa sorabilirsiniz.

Örnek olarak. "1020270214" kodu çözelim.

Her onluk sayı bir harfe denk geldiğine göre

10-20-27-02-14 şekilde ayıralım....

İlk baştaki 10 sayısı alfabedeki 10. harfi belirtmektedir. Alfabedeki 10. harfimiz "H"
20 sayısı H tan sonraki 20. harfe denk gelen A harfini temsil eder.
27 sayısı A dan sonraki 27. harfe denk gelen Y harfini temsil eder.
02 sayısı Y den sonraki 02. harde denk gelen A harfini Temsil eder.
14 sayısı A dan sonraki 14. harfe denk gelen L harfini temsil eder.

Çözümlememeiz sonucu kodlanan kelimemizin HAYAL olduğu sonucuna ulaşırız... Anladınız sanırım...

Son düzenleyen: Moderatör:
şakamısınn senn... alay mı ediyosunn ödülün sana kalsınn ödüll falan istemiyoruzz. birşeylerr söyleyipp arkasında durmayann sen değilmiydinn senn öylee basit falann diye konuşupp kayboldunn bizdee merakk ettikkk normall değilmi

gecenin bu saati,nikotin krizine girmişken,iyi (!) niyetine inanıp salak şifreni çözdüm ya,Allahım hangimizin isterse onun cezasını versin...senin gibilerden nefret ediyorum,insan tacirleri sinirden 3 tane arka arkaya yaktım...sanki amerikayı keşfetmişşşşşşş

NOT:ARKADAŞLAR BU SALAK ŞEYLE UĞRAŞMAYIN DİYE YAZAYIM BEN KODUN ŞİFRESİNİ

sigarayı bırakmanın kolay yolu allen car...(adama da gıcık oldum bu dengesizin yüzünden)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…