Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun dışında en rahat bırakma yöntemi bence biorezonans. Ben baya kolay bırakmıstım o yontemle ama baya tuzlu (300 tl) HAtta bigun cok sinirleninceye kadar aramadım bile sigarayı, Bu son bırakma denememde ise ot karısımından yararlandım. Kandaki mutluluk hormonu seviyesini tavan yaptıran bi karışım oldugundan ilk 1 haftalık donem kolay atlatılıyor (Ama bariz bi tiksinme olmadı bende). Onun dısında ise su an hala canım cekiyor cunku eşim kullanıyor. Bi sorunuz olursa seve seve cevaplarım
1.gün=herşey normal,ne sigara içme isteğinde azalma,nede bünyede bir tuaflık var.
2.gün=fark göremiyorum yine,herzaman olduğu gibi yaşıyorum.
3.gün=sabah ilk sigardan tat alamama,gündüz normal seyrinde gece şiddetli bir ağlama nöbeti(öyle böyle bir ağlama değil ama gözler patlayana kadar)sebep ise yok
4.gün=tüm gün ağlama nöbeti devam ediyor,kuşa böceğe bakıp böğüre böğüre ağlama ,sigarada sanki lezzetli değil eskisi gibi
5.gün=Tüm gün sürekli düşünme hali,iştahsızlık ve yorgunluktan ölmeme rağmen ciddi bir uyku sorunu ve uyuyayama.
6.gün=uyuyamıyorum,çıldırmak üzereyim,iştah sıfıra düştü yemek yeme isteğim hiç yok.uyumak istiyorum gözlerim ağlamaktan ve uykusuzluktan ateş topu gibi ve uyuyamıyorum.
7.gün=Ciddi bir baş dönmesi,eminimki tansiyonum diplerde şu anda,hala uyuyamıyorum,aşırı bir sinir ve düşünce hali devam ediyor,panic atak hat safada,sigarayıda sanki stresten içer durumdayım.eşimle tartışıyoruz bana sen beyninde yapıyorsun bütün bunları şeklinde bir yorumu var ve devam ediyorum ilaca acaba benmi saçmalıyorum diye.
8.gün=Allahım ben ölüyorum galiba,işin ilginç yanı çokta hazır hissediyorum buna kendimi
9.gün=bırakıyorum ilacı ve içmiyorum.sigara bana daha faydalı eminim.
Eşim devam ediyor içmeye onda bir sorun yok henüz
ben 2-3 güne kendimi ancak toparlıyorumki 10cu günden itibaren eşimde sinir,uykusuzluk,iştahsızlık ve baş dönmesi başlıyor.Şu saat itibair ile hala kendisi yaklaşık 2 gündür uyumamış haldekaydirigubbakcemile3
Ve karar veriyorum benim beynim değilmiş tüm bu senaryoları yazankaydirigubbakcemile3
Herkeste aynı etkiyi göstermiyeceği kesin ama beni maf ettiğini söyleyebilirim.
Kesinlikle doktor kontorlünde kullanılması gereken bir ilaç.
Siz siz olun benim gibi kulaktan dolma bilgilerle gidip eczaneden alıp başlamayın sakın.
Mutlaka doktora danışın,uygun görürse kullanmaya başlayın.
Hala kendime tam gelmiş değilim aynı duruma düşmeyinlmaz: