Merhaba kızlar,
Dün bir video izledim ve sigarayı bırakmaya karar verdim. Üniversite öğrencisiyim lisenin başından beri içiyorum bu zıkkımı çok bakımlı bir kızım böyle olmama ragmen kül tabagı gibi kokmaktan bıktım ! Bu il denemem oluyor. Size neler oldugunu ve nasıl yollardan geçtiğimi anlatacagım.
Dün akşam son sigaramı 8:30da bitirdim ve ilk defa erkenden uyudum dün akşam. sıkıntıdan olsa gerek bugun saat 3 bucuga yakın bir saatte kalktım fakat sıgara içme istediğim yoktu çok rahat uyudum. Uyanır uyanmaz ağzıma bişeyler alma peşindeydim sigarayı alamadıgımı bildiğim için yemek yeme istediği daha agır basıyor. Ve canım çok pis adana dürüm çekti normalde et yiyemem etrafta dürümcü bulamayınca köpürdüm. annem sigarayı bırakmaya çalıştıgım için başka bişeyler alıyım sana başka bişey yermisin diye sordukca ben iyice sinirleniyordum. Çünkü sigarasızlık aşırı derecede sinir yapıyor ihtiyacını gideremiyorsun. Şuan tam olarak 22 buçuk saat oldu sigara içmeyeli. Agzıma zeytin çekirdeği aldım kemiriyorum. Ve acıkcası aşırı derecede sigara içme istediğim gelmedi umarım bırakırım yorumlarınızı ve taktıklerını beklıyorum
Ben zaten zayıfım kilo almam benim işime gelir. Bu arada araştırmalarıma göre 1,2 hafta sonra herşeyi yediğimiz için sivilce çıkıyormuş yüzümüzde. Çekirdekte bunu tetikleyeceği için tavsiye etmiyorum
Ben zaten zayıfım kilo almam benim işime gelir. Bu arada araştırmalarıma göre 1,2 hafta sonra herşeyi yediğimiz için sivilce çıkıyormuş yüzümüzde. Çekirdekte bunu tetikleyeceği için tavsiye etmiyorum
Anladım canım meyve salata ye bol bol kilo almak senin için sorun olmayacaksa ne güzel vallahi:) aman dikkat et yinede formunu koru derim ben. Konunla ilgili pek yardımcı olamadım çok fazla bilgim yok benimde:)