Hadi hayırlısı bakalım aslında kesin kararlı olunca çok kolay ben de bıraktım o kadar çok başladım bıraktım ki kaç gün olduğunu bilemiyorum şimdi aylardır bırakmaya uğraşıyorum yani aslında uzun zamandır doğru dürüst içmiyorum 1 gün iç 3 gün bırak şeklindeydim ama artık bitti umarım 2 3 gün oldu herhalde sana da başarılar buraya yazmak motive ediyor gerçekten
inşallah bırakırsın,inşallah beraber bırakırız...günlüğümü kirletiyorsun demezsen,arada yazmak isterim...kendime günlük yazmaya cesaretim yok çünkü
20 yıldır içiyorum ve sürekli çevremden baskı görüyorum,bırak artık diye...eşim bana örnek olmak için geçen sene bıraktı,pat diyeartık içmiyorum dedi ve öylece bıraktı...benim için o kadar kolay değil malesef...ha bugün ha yarın diye diye bugüne geldim...artık içmek istemiyorum ama seviyorum da 2 gün oldu bırakalı ama hayatımın anlamı bitmiş gibi hissediyorum bazen...o kadar bağlamış ki beni kendine,sanki bensiz yaşayabilde göreyim diyo...
ilk kez bırakıyorum,eğer bi vazgeçersem bi daha hiç bırakamam biliyorum...en çokta bebek istiyoruz,onun için bıraktımeşim mutlu,çocuklarım mutlu,ben de mutluyum...arada gelen krizleri saymazsak :18: nikotin bandı ve sakızı aldım...öylece bırakamam biliyorum,şimdilik epey faydası oldu...en zoru sabahları benim için,sonrası daha bi kolay oluyor...ay çokta uzun yazmışım dediğim gibi,eğer kızmazsan bana yine yazarım topiğine
süper bi yer burası ya,neyin niyetine girsem benimle aynı şeyleri hisseden arkadaşlar buluyorumsaçını sarıya boyatmak isteyen,3. çocuğunu isteyen benim gibi çılgın anne adayları,sigarayı bırakmak isteyen,yeni ehliyet alan vs vs...muhteşemmmm
sürekli benimle aynı duyguları yaşayan birileriyle dertleşmek,fikir paylaşmak...yeni yol arkadaşlarımda sizlersiniz
gelelim mevzumuza
3. günüm bugün...daha rahatım ama sanki gittikçe mutsuzluğum artıyor...bi arkadaş yazmış "düşününce içim cızzz ediyor,hayatımın sonuna kadar içemicem mi şimdi" diye...ne yalan söyliyeyim arada bende duyuyorum o cızlamayı...
yolda şunu düşündüm ya paket alıcam işe giderken,ya da yolda karşılaştığım tanıdıklara "bıraktım" demenin gururunu yaşayacağım...2.yi seçtim tabiki ama kimseyle karşılaşmadım
paket almak benim elimde,istediğim zaman alabilirim,yıllarca aldım zaten...ama bırakmayı hiç denemedim,ben iradesiz miyim ya hu,ister paket alırım ister bırakırım...o karar veremez,ben veririm,işte o kadarrr
kolay gelsin ben de seni merak etmiştim
e ilk gün çok normal tabi bu hisler...
yarın daha iyi olacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?