Kendi kendime söz vermiştim. Sorunlu bir okulda öğretmenlik yapıyordum ve her teneffüs sigara içmek bir kurtarıcı haline gelmişti benim için. Arkadaş ortamımızda çok keyifliydi, yaktıkça yakardık ardı ardına. Daha önceden sigarayı bırakma denemem olmuştu, sadece 1 kez. Üç gün dayanabildim çünkü benimle birlikte sigarayı bırakan eşim başlayınca kendimi engelleyemedim. Şimdi tayinim çıktı. Çok güzel bir mevkide çok güzel bir okul. 2 eylül pazartesi seminer dönemine başlıyoruz kısmetse. Nasıl başlarsa öyle devam eder. sigara içilen ortamdan uzak kalmam, arkadaşlarımın o ortamda olmaması lazım, bu yüzden yeni iş hayatımı yeni hayatımın başlangıç noktası olarak belirledim. Ve o gün aynı zamanda spora başlayıp, kendimi tamamen yenileyeceğim gün olacak. Ve her ay karı koca kendimiz zehirlemek için harcadığımız 360 tl. nin kenara atılıp biriktirilmeye başladığı gün olacak. eşim elektronik sigaraya geçti, en azından beni zerre kadar etkileyecek bir duman olmayacak evde. Ben de artık bir şeyleri bahane etmeden yepyeni bir hayata başlayacağım.
Bunu burada paylaşmamın sebebi yazdıklarımın da kararımda bana destek olması. Canım ne zaman istese burada yazdıklarımı okuyup kendimden ve sizlerden utanmak istiyorum. Hadi hayırlısı.
Bunu burada paylaşmamın sebebi yazdıklarımın da kararımda bana destek olması. Canım ne zaman istese burada yazdıklarımı okuyup kendimden ve sizlerden utanmak istiyorum. Hadi hayırlısı.