Herşey nefsi durdura bilmek baya uzun zaman içtim sonra nefes darlığı başladı yeter artık deyip sigarayı bıraktım.Nefsi terbiye etmek gerkir :)
Canım bırakma günü belirlediysen bence çok kasma o güne kadar
Çünkü azaltınca sigaraya verdiğin değer artıyor
Yine de sen bilirsin tabi herkes birbirinden farklı oluyo
İnternet sitesi olayını bilmiyordum canım kesin araştıracam :44: İyiymiş. Bu arada dün 9. günümdü 2 adet içtim. Ama öyle kolay geçti diyemiyorum hani yoksunluk belirtisi yok ama psikolojik olarak isteme durumunu atlatamadım gibi. Sizin de başınıza böyle geldi mi ?
Bu da benim biraz motivasyonumu düşürdü
Biraz geç oldu kusura bakmayın. Umarım siteyi bulmuşsunuzdur çok faydası olacak. Zorluk kısmına gelince bunu kimse inkar edemez, yılların alışkanlığını değiştiriyorsunuz. Ama bu ilaç işi oldukça kolaylaştırıyor. Şunu unutmamak lazım ama sigara içmediğiniz her gün sigaraya karşı biraz daha güçlü oluyorsunuz. (vaktiniz varsa Allen Car'ın kitabını mutlaka okuyun bu süreçte onunda faydası olur)
İnsanın bir alışkanlıktan kurtulmasında 90 günün önemi çok büyük bu nedenden dolayı ilacı 3 aylık sürede kullanılmasını tavsiye diyor üretici ve doktorlar.
Cevap için teşekkürler. Cumartesi gününden beri içmiyorum sigarayı 4. günüm en kötüsünü atlattım diye düşünüyorum. Bir de iş vs olunca bir şekilde zaman geçiyor.
Yan etkileri ne yazık ki bende oluştu: Yorgunluk hissedip uyuyamama,mide bulantısı ve sivilce.
Ama kazandıklarımı görünce bunların da bir şekilde düzene gireceğine inanıyorum
Merak ettim ne durumdasın? İçmedin değil mi?
Evet bazı yan etkileri var ama hiç biri sigaranın verdiği zarar kadar derin olmaz dimi...
Merhaba herşey kontrol altında içmiyorum
Tebrik ediyorum seni
Her gün biraz daha kolay olacak emin ol.
Bol Bol yeşil çay takviyesi de iyi gelir...
Kilo alıcam diye de endişelenme bir süre sonra verirsin gerekirse kendini oyalamak için ye.
Teşekkürlerİnşallah bir daha hiç içmem
Benim bildiğim kadarıyla yemekten hemen sonra alırsan bulantı yapmıyor. Ben öyle kullanıyordum cnm. Bu arada tebrik ederim seni.
acaba bu ilaç hala satılıyor mu, bir de herhangi bir yan etkisi var mı
Tarih 21.11.2013 ve hala sigara içmiyorum.
Bu bırakma işi sadece istek ve irade ile oluyor inanın.
Artık çok nadir aklıma geliyor ama asla krize girmiyorum. Kendimi tutuyorum.
Sigarayı bıraktığım bile yanımda biri sigara içmedikten sonra aklıma gelmiyor.
İlacı kesinlikle öneriyorum- kullanın ve sigarayı bırakmayı isteyin.
Yıllardır geçmeyen göz altı morluklarım öyle bir düzeldi ki aynadaki kendime inanamıyorum.
Bunun dışında mis gibi kokuyorum
Ayrıca biz kadınların korkulu rüyası "kilo"yu da almadım. Kesinlikle kendinizi çikolata,çekirdek vs gibi abur cuburlara vermeyin. Her aklınıza geldiğinizde su için.
İnanılmaz faydasını göreceksiniz.
Merhaba yazılarını bıraz okudum öncelıkle tebrık ederım sizi..yalnız soyle bırsey var ılacsızda bırakmak ıstedıgınde aynı zorluklar çekılıyor ve bellı bı sure sonra yoksunluk duygusu azalmaya başlıyor yanı ılaclada ırade gostermenız gerkıyor ılaclada irade bu ısı cozer dıye dusunuyorum.bende defalarca bırakmayı deneyıp bırakamıyordum ılac almayı cok dusundum ama yan etkılerı fln kullanmak ıstemedım ne olur ne olmaz dıye.. hıc bırsey kullanmıyorum bugun 4. günüm umarım böyle devam ederim..bu yolu artık ılacsız radenızle devam edebılırsınız ki kaç gün olmusistemek gercekten öenmliymiş bılerım bu defa tamamen bırakmıs olacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?