arkandayızz bırakkk gecrekten yanıma sıgara ıcen bırı geldıgınde o koku maffedıyo :95:
2. Hafta çok değişiklik oluyor yarım sigara içiyorsun sanki bir paket içmişsin gibi hissediyorsun bırakınca da kriz falan olmuyor sadece boşluk duygusu ama kararlı olmak şart bütün yöntemlerde olduğu gibi
Hayırlı olsun cnm. Başarılar diliyorum. Bende sanırım 2 sene oldu aynı ilaçla bıraktım. Benim için mucizeydi. Çok mutluydum. Ama sonra ne olduysa 1 tek sigara için mahvettim herşeyi. Devam paketini kullanmamıştım. İlaç hakkında yapılan, söylenen olumsuz eleştirilerden, birazda korktum kalp krizi falan olmasın diye. Sonrasında da 1 hafta iyiydi. Ama çevremde herkes içiyordu. Bende ikileme düşmüştüm. 1 tane içsem bir şey olmaz diye. 2,5 - 3 ay içmemiştim ne güzel. Şimdiyse o ilacı alamam sanırım maddi sıkıntımız var. Daha ucuz olan öbürünü denemek istiyorum bakalım. Salı günü randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah başarırız hepimiz.
Sana bu yolda başarı diliyorum. Azmedersen biraz çaba ile mutlu sona ulaşırsın.
Bende 1,5 yıl önce bu ilaçla bıraktım sigarayı. 8. günde bırakmıştım sanırım. Ben ilk başta çook araştırdım kendimi biraz endeksledim ve beklediğim kadar zor olmadı ki bende küçük yaşta başlamıştım bu illete ve 17 sene içtim.
Neyse 1. kutudan sonra hiç ara vermeden 2. kutuyu da aldım niyetim önerilen 3 kutu ilacı almaktı ama 2. kutuyu yarısına kadar içip bıraktım. İhtiyaç kalmadı gibi geldi.
Birde ilacın online destek için web sitesi var bilmiyorum haberin var mı günlük giriyorsun ve sana ilerlemeyi anlatıp seni motive ediyor. İlacın üzerindeki seri no ile girilebiliyordu. İlacın sayısı kadar gün girebiliyorsun. Bunu da iyi düşünmüşler motivasyonu artırıyor.
Uyku ve gerçekçi rüya gibi yan etkileri var bende yaşadım. Rüya görüyorsun ama gerçek gibi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?