Sigarayı bırakıyorum

zaman

Anne :)
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
3.975
1.647
398
merhaba bacılar
yaklaşık düzenli olarak 5 yıldır sigara içiyorum ara ara 1-2 ay bıraktım ama dayanamadım benim başlama sebebim evlilikteki sorunlar ve cocuk yıllarca bir cocugum olsun diye ugraştım malum eşim azosperm her tedaviden boş dönüşte her yıkımda dahada bir sıkı tutundum sigaraya ilk başlarda 1 paket bir haftadan fazla giderken artık 3 gün de bitiyor 6 aydır bırakma düşüncesi vardı ara ara denedimde ama işte olmadı yapamadım yenildim uyandığımda ilk iş sigara illa içicem ben öğlene kadar sıksık içiyorum ögleden sonra azalıyor akşam üstü gene 2 dal içicem yemekten sonra en büyük keyfim nasıl desem kurtulmak istiyorum her yakışımda bin pişmanlık yakıyorum ama eskisi gibi böyle rahat rahat içemiyorum hep suçluluk duyuyorum her paket bitişinde birdaha almıcam diyorum en fazla 1 gün gene yeniliyorum artık böyle olsun istemiyorum ve bırakmaya karar verdim inşallahta başarıcam bebişim için yapıcam evet cocugum yok hamile kalmak dogum yapmak benim için hayelden ötebirşey değil ama kuruma başvurunca bebişim gelicek ve ben sigara içen bir anne olmak istemiyorum kendim yaparken evladıma yapma demek istemiyorum bebişimi dumanda zehirlemek istemiyorum daha kuruma başvurmadık eşim sonbir kez daha tedavi olucak onun sonucuna göre başvurmaya karar verdik sonuç ne olursa olsun yani dogal yada kurumdan ben anne olucam yıllarca hasretini çektiğim kokusunu sigaraya karıştırmak istemiyorum şöyle doyadoya içime çekmek bebeişimede annesinin doğal kokusunu duymasını istiyorum onun annesi ben olucam sigara değil benim kokum olmalı olmalıda nasıl bırakmaya karar verdim tamam da arada krizlerde Rabbim de yardımcı olsun inşallah bırakırım namaza yeni içilmiş sigara kokusuyla durmak istemiyorum çok rahatsızım bu durumdan inşallah bende bıraktım demeyi Rabbim nasip eder
işte böyle bacılar bugün karar verdim günlerdir yazdıklarınızı gün gün yaşadıklarınızı okudum bende yapabilirim dedim bakalım yapabilecekmiyim

Kararlı olduğunuz yazınızdan belli, inşallah bu illetten kurtulursunuz.
Rabbim inşallah annelik duygusunu tattırır. Ve yavrunuzun o mis gibi kokusunu koklarsınız.
Ne güzel düşünmüşsünüz olmazsa kurumdan evlat edinmeyi. oradaki yavruların o kadar çok ihtiyacı var ki anne şefkatine, sıcak bir yuvaya.
Sizin çok iyi bir anne olacağınıza eminim. Rabbim dualarınızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…