- 16 Ekim 2010
- 1.352
- 10
Bugün sigarayı bırakmaya karar verdim,
ve kendime nedenlerimi şöyle sıraladım
-Masamda sürekli küller var, hiç temiz görünmüyor
-Kilo almaya çalışıyorum ancak sigara metobolizmamı hızlandırıyor ve iştahımı kapatıyor
-Yüzümün rengi soluk görünüyor sigara içtiğim için
-Bir yerden bir yere giderken, yokuş, merdiven çıkarken daha yaşım çok genç olmasına rağmen nefes nefese kalıyorum
-Saçlarıma siniyor, kıyafetlerime siniyor kokusu, birinin yanındayken sigara kokmak hiç hoş değil
-Sigara sivilce yapıyor
-Sigara saçlarımın uzamasını engelliyor, nikotinden dolayı
-Ayda 195TL sadece dumana gidiyor, yılda 2134TL
-En önemlisi sağlığım gidiyor.
Gün be gün ne yaşadığımı yazacağım buraya, nasıl başettiğimi, başedemediğimi
iyi ki bu forum var, yoksa biliyorum kendimi "sadece kendime söz verdiğim" için hemen yıkıverecektim sözümü.
Oysa şimdi bu konuyu açtım ve içim çok rahat. İçmeyeceğim işte herkese kanıtlayacağım ne kadar iradeli olduğumu, bu sayede en çokta kendime.
Sizleri seviyorum.
ve kendime nedenlerimi şöyle sıraladım
-Masamda sürekli küller var, hiç temiz görünmüyor
-Kilo almaya çalışıyorum ancak sigara metobolizmamı hızlandırıyor ve iştahımı kapatıyor
-Yüzümün rengi soluk görünüyor sigara içtiğim için
-Bir yerden bir yere giderken, yokuş, merdiven çıkarken daha yaşım çok genç olmasına rağmen nefes nefese kalıyorum
-Saçlarıma siniyor, kıyafetlerime siniyor kokusu, birinin yanındayken sigara kokmak hiç hoş değil
-Sigara sivilce yapıyor
-Sigara saçlarımın uzamasını engelliyor, nikotinden dolayı
-Ayda 195TL sadece dumana gidiyor, yılda 2134TL
-En önemlisi sağlığım gidiyor.
Gün be gün ne yaşadığımı yazacağım buraya, nasıl başettiğimi, başedemediğimi
iyi ki bu forum var, yoksa biliyorum kendimi "sadece kendime söz verdiğim" için hemen yıkıverecektim sözümü.
Oysa şimdi bu konuyu açtım ve içim çok rahat. İçmeyeceğim işte herkese kanıtlayacağım ne kadar iradeli olduğumu, bu sayede en çokta kendime.
Sizleri seviyorum.