Selam olsun güzellikler..
Uzun süredir sigaradan kurtulmaya çalışıyorum, başladığım güne lanet ediyorum. Bu gece bu illetten kurtulacağıma dair kendime söz verdim. Uzun yıllardır üye olmadan da bu platformu takip ediyorum; nice kadınların derdine çare oldu bu platform.. Nelere çözüm ürettik, neleri gördük.
Şimdi de ben gün ve gün sigaradan kurtuluşumu paylaşmak istiyorum. Başlamayana “iyi ki başlamamışım” dedirtmek için. Sigara kullanan ve bırakmayı düşünmeyenlere “İnsanlar neden bırakmaya çalışıyor? Kendime ne yapıyorum?” dedirtebilmek için yazacağım. Sigaradan kurtulmaya çalışanların “bir tek ben değilim” demelerini sağlayabilmek için belki.
Bugün 17 Aralık ve yılbaşına tam 2 hafta var. Ben yeni yıla “2 haftadır sigara içmiyorum” diyerek girmek istiyorum :) Bundan mutluluk duyarak..
Kendimiz için ne çok şey yapıyoruz biraz düşünelim. Beğendiğimiz kıyafetleri kendimizi sevdiğimiz için alıyoruz. İstediğimiz evlerde oturabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. İstediğimiz insanları hayatımızda tutmak için onlara ne çok yatırım yapıyoruz düşünsenize.. Ben bugünün gerçekliğiyle şunu görüyorum.
“kendimi çok seviyorum. Kendim için kendime yapabileceğim bu şartlarda en iyi şey sigaradan ömür boyu kurtulmak”
Kendimden Eminim. 7 yıldır sürdürdüğüm bu maceranın sonuna geldim.
7 yıldır kaybettiğim sağlığımı geri istiyorum.
Güzel kokan saçlarımı geri istiyorum.
Canlı tenimi geri istiyorum.
Sararmayan ellerimi ve dişlerimi geri istiyorum.
Tertemiz kokan nefesimi geri istiyorum.
Ciğerlerime rahatça doldurabildiğim o güzel nefesi geri istiyorum!
Kazanacağım. Ben nelerin üstesinden gelmedim, ufak nikotin krizlerinin de üstesinden geleceğim!