Sigarayı birakanlar nasil biraktiniz ?

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar 25 yaşındayım. 4 yıldır da sigara iciyorum . Bu seneye kadar bağımlı degildim birseye uzulduysem ya de canım çok sıkkınsa alıp içerdim ailem bilmiyor içtiğimi. Çünkü üniveriste son sınıfta basladim kpss stresiyle yazları zaten içmiyordum sonra da uzak bir şehire atandım.Yine yazları içmedim.Ta ki bu yaza kadar.Gizli gizli gidip cafelerde iciyorum.Hem de gizli yaptığım için paket taşımayacağım için bir çıkmaya içind e 2 3 tane kalasıya.kadar iciyorum sonra da çakmağı da pakettekileri de atip eve geliyorum..Bırakmam istiyorum hep son paket diye alıyorum sonu gelmiyor.Nasıl bıraktınız kızlar lütfen yardım edin :KK43:n

Ben de bırakma kararı aldım,benim tiryakiligimin 17 yıl kadar bir mazisi var. Artık merdiven inip çıkmak zor gelmeye başladı kesin bir kararla bırakmak istiyorum. Yardımlara açığım (AllenCar,nikotin bandı, sakızı, ilaç tedavisi denenmiştir bu arada)

Ben de bırakma kararı aldım,benim tiryakiligimin 17 yıl kadar bir mazisi var. Artık merdiven inip çıkmak zor gelmeye başladı kesin bir kararla bırakmak istiyorum. Yardımlara açığım (AllenCar,nikotin bandı, sakızı, ilaç tedavisi denenmiştir bu arada)
Yuzunuzde sigaradan dolay i siyah lekeler oluşmaya.basladi mi.Bende ufaktan çil gibi siyah.lekeler çıkmaya başladı.Sigaraya bağlıyorum

Yuzunuzde sigaradan dolay i siyah lekeler oluşmaya.basladi mi.Bende ufaktan çil gibi siyah.lekeler çıkmaya başladı.Sigaraya bağlıyorum

Siyah lekeler olusmadi ama gözenekler genişledi haliyle. Renkte koyulaşma oluyor ister istemez. Cildine bakıyor olmama rağmen böyle bir de bakmasam.... Yaş itibarıyla kaz ayakları vs derken s.o.s vermeye başladım kısaca sigara illetinden kurtulup yeni bir bayata başlamam lazim

Sırf paketi atmak için 2 tane kalana kadar içiyorsan bırakamadığın gibi tiryaki olursun...
Reyhan yaprağı çiğnemek birakmaya yardımcı oluyor diyorlar... insallah bırakırız tüm içenler... :KK69:

Siyah lekeler olusmadi ama gözenekler genişledi haliyle. Renkte koyulaşma oluyor ister istemez. Cildine bakıyor olmama rağmen böyle bir de bakmasam.... Yaş itibarıyla kaz ayakları vs derken s.o.s vermeye başladım kısaca sigara illetinden kurtulup yeni bir bayata başlamam lazim
Benim dee

Ben 2 sene kullandım ve baya bir sigara içiyordum eşimle tanıştım bırakmamı istedi ama gene içtim zaman geçti evlenme zamanımız yaklaştı ve bana şunu demişti sigara içtiğinde çok kötü kokuyorsun yanına yaklaşamıyorum kusura bakma ilerde aynı yataga giricez arkamı dönüp yatarım seninle konuşmaktan kaçınırım ağzın kokuyor tenin kokuyor demişti bana bu laf çok koydu sigaradan sonra yemeğe sardım enerji içeceklerine közlenmiş patlıcan ve taze incir iyi gelmişti bana bunlar

allen carr isimli bir yazar var. bağımlılıkları bırakma yöntemleri hakkında kitaplar yazan bir yazar.

allen carr yöntemiyle ilgili youtube videoları var izleyebilirsiniz.

sağlık ocağına da başvuruluyor sanırım sigara bırakmaya yardımcı ilaç veriyorlarmis.

erkek kardesim o şekilde bıraktı sigarayı.

Back
X