Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 10 sene içtim.
Asla bırakamam yapamam diyordum.
Ben onu bıraksam bile o beni bırakmaz diyordum.
Bırakmak istemek önemli.ben bırakmak bile istemıyordum.
Sonra eşim bana 10 adet tütüneson getirdi.
O bi vesile oldu.
Bırakıcam dedim niyet ettim.
Günde 2 -3 tane attım ağzıma bu arada ağzım boş kalmasın diye fındık fıstık yedim hep.
Ilk 3-4 gün zor dayandım ama dayanıyosun bi şekılde irade önemli olan.
Sonrası çorap söküğü gibi geldi.
10 aydır içmiyorum ...
Ilk bır hafta çok onemli... 1hafta içmedimmi gerisi gelıyor...
tütüne son ne acaba nerden bulabilirim :S
bende boyle pat diye , icmiyorum diyerek birakmak istemiyorum ,
istiyorum ki , hic aklimda olmasin , tadini hic bilmeyim
yorumlara tsk Ler ....
artık hastanelerde sigarayı bırakma merkezleri var.arkadaşlarım bu sayede bıraktı
dün arkadaşım almış bana tütünesonu internetten sipariş vermiş.hiç inanmadan bugün bir tablet attım ağzıma.tadı hoş.boğazda bir tatlılık hissi yaratıyor ve içeriği tamamen bitkisel otlardan oluşuyor.neyse 1 saat kadar sonra bi sigara yakıyım bakıyım ne olcak dedim.iğrençti.içtiğim sigara değil de başka bişiydi sanki.hiç keyif almadım.ve sonrasında ağzım çamur gibi oldu.gerçekten işe yarıyormuş.oysa hiç ihtimal vermemiştim.günde 1 pakete yakın sigara için ben bugün sadece 5 sigara içtim.o da hiçbir keyif almadan sırf el alışkanlığından..bırakmayı düşünen arkadaşlara da şiddetle tavsiye ederim.
tam 15 yıl içtim, eşimin bütün ısrarlarına rağmen bırakmadım ama herkese birgün bu sigarayı bırakıcam diyordum ve bıraktım tam 3 yıl içmedim, sonra yaşadığım büyük bir stres yüzünden yeniden başladım, bir kaç ay içtim gene bıraktım ve şu 2 aydır falan gene içtim çünkü kendimi çok sinirli hissediyordum ama zamlardan sonra gene bıraktım biraz yılan hikayesine döndü benim bırakmalarım ama 1 haftadır gene içmiyorum, zaten yeniden içmeye başladığımda günde 3-4 tane içiyordum. Dilerim bir daha tekrar başlamam.