- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
- Konu Sahibi itirazimvar
-
cocuk mu ıstıyosun sıgarayı mı ona karar ver once canım .. tabı kı oyle dusunmelısın bence bu son deme kır at elınde kalanı ..aynı şeyleri düşündüm biliyormusun..oruçluyken hiç zorlanmıyorum, ama iftar için ezan okundumu dayanamıyorum..dediğin gibi beyinde bitirmekle alakalı..
Ben de bırakmak istiyorum.Arkadaşlar günde 1 paket sigara içiyorum..Ama aynı zamanda bebek tedavisi görüyorum..kendi topuğuma sıkmak gibi yani..Bırakmayı uzun zamandır düşünüyorum ama bir türlü olmuyor...
" Böyle olan varmı.."
Ben de bırakmak istiyorum.
Spor yaparken zorlanıyorum.
Ben hafta içi günde 5 tane falan içiyorum ama hafta sonları abartıyorum.Bende zorlanıyorum..ya hem yaşlandırıyo da.. bebek olursa mecburen bırakcam zaten ama öncesinde bırakmak daha iyi olcak..ama hiç umudum yok valla kendimden..
Geçen sene 6 ay kadar bırakmıştım, sonra tekrar başladım.seninki bişey değilmiş..o kadar az içiyosan içmeden de durabilirsin zorla kendini..ben günde 1 paket içiyorum..1.5 günde 1 paket olunca seviniyorum o derece..biraz zayıflayayım 2. hamlem bu olacak..
aynıııı benn işteeeee günde bir paket doktor kesinlikle içilmeyecek dedi eşim bırakıyor ben bırakamıyormm ,kaynanam bile laf sokuyor çocouk istiyosan bırak diyee ama bırakamıyorumm ,6 tane düşüğüm var ama lenettt olasıcaaa şeyyyyyArkadaşlar günde 1 paket sigara içiyorum..Ama aynı zamanda bebek tedavisi görüyorum..kendi topuğuma sıkmak gibi yani..Bırakmayı uzun zamandır düşünüyorum ama bir türlü olmuyor...
" Böyle olan varmı.."
bi ara kendime 2 saatte 1 tane içme sözü vermiştim..ozaman baya azalmıştı..ama sinir stres..arttı yine..herkes bahane diyo ama ben onunla sakinleşiyorum...aynıııı benn işteeeee günde bir paket doktor kesinlikle içilmeyecek dedi eşim bırakıyor ben bırakamıyormm ,kaynanam bile laf sokuyor çocouk istiyosan bırak diyee ama bırakamıyorumm ,6 tane düşüğüm var ama lenettt olasıcaaa şeyyyyy
hiçte acımıyom sana sigarayı bırak diyen çokkkk olduuu pooofff
ben öyle saat koydummu daha çok içiyorum ,eşim çok kızıyorbi ara kendime 2 saatte 1 tane içme sözü vermiştim..ozaman baya azalmıştı..ama sinir stres..arttı yine..herkes bahane diyo ama ben onunla sakinleşiyorum...
bende mutlu oluyom..böle birini yolasım varsa bile geçiyo yani..ben öyle saat koydummu daha çok içiyorum ,eşim çok kızıyor
işyerimde çok içiyorum evde o kadar değil dediğin gibi stres ,gerçi ben sigara içince mutlu oluyorumm değişiğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?