• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayi Biraaaaktim!

selma3333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
6
7
1
41
Selam arkadaşlar! 5 aylık hamileyim ama mutluluğumun nedeni bu değl bu sefer sigara bırakışımdan. yıllardır sigara içiyordum eşim arkadaşlarım ailem tüm sevdiklerim sigarayı bırakmam için ellerinden geleni yaptılar. ama bir türlü bırakamadm en son artık ben iradesizim bırakamıcam derken internette allen carr adlı bir sigara bıraktırma merkezi ile karşılaştım. sölediklerine inanmam biraz zor oldu ama son bir kez sansımı deneyeyim dedim ve kaydımı yaptırdm. 1 gün içinde 6 saatlik seminere girerek hayaldi gerçek oldu dedikleri türden bir tecrübe yasadm. öle korkuyla filan da değil elktronik sigara nikotin bandı sakızı öle şeylere de hiç gerk duymadılar. bu konuyu sizinle paylaşmayı çok istedim çünkü benim durumumda olan çok insan bir nebze de olsa yardımcı olabilmissem cok mutlu olurum. saglıklı günler :)

Selam arkadaşlar! 5 aylık hamileyim ama mutluluğumun nedeni bu değl bu sefer sigara bırakışımdan. yıllardır sigara içiyordum eşim arkadaşlarım ailem tüm sevdiklerim sigarayı bırakmam için ellerinden geleni yaptılar. ama bir türlü bırakamadm en son artık ben iradesizim bırakamıcam derken internette allen carr adlı bir sigara bıraktırma merkezi ile karşılaştım. sölediklerine inanmam biraz zor oldu ama son bir kez sansımı deneyeyim dedim ve kaydımı yaptırdm. 1 gün içinde 6 saatlik seminere girerek hayaldi gerçek oldu dedikleri türden bir tecrübe yasadm. öle korkuyla filan da değil elktronik sigara nikotin bandı sakızı öle şeylere de hiç gerk duymadılar. bu konuyu sizinle paylaşmayı çok istedim çünkü benim durumumda olan çok insan bir nebze de olsa yardımcı olabilmissem cok mutlu olurum. saglıklı günler :)

cok güzel ınsallah darısı basıma . biraz anlatabilir misin nasıl oldu ? yöntem nasıldı

cok güzel ınsallah darısı basıma . biraz anlatabilir misin nasıl oldu ? yöntem nasıldı
merhaba tabi anlatırım. bi kere sigara bırakmanın iradeyle ilgisi yokmuş yani her insan sigarayı bırakabilir. öle elektronik sigara ve nikotin bandı mandı şeylere ihtiyac yok. hatta bu tip şeyler sigara içmeyi artırıyor. korkuyla değil keyifle bırakıyorsunuz. çunkü sigara içmemenin nedenlerin ziyade niçin sigara içtiğinize odaklanıyor ve aslında sigara içmeniz için hiçbir neden olmadığını fark ediyorsunuz hepsi birer bahane sadece eğer bırakmayı istiyorsan gercekten tavsiye ederim yılbaşı için de kampanyaları var sanırım. .... burdan bakabilirsin mutlu yıllar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
hemen sevinmeyin bence..1 buçuk sene içmedim,tiksinmiştim hatta,taki o bir sigarayı yakana kadar..sanki hiç bırakmamışım gibiydim...hevesini kırmak istemem ama sigarayı bırakmak değil devamını getirmedim demek çok önemli..inşallah devamını getirebilirsiniz. ben getiremedim ,illet yakamda yine :KK12:

hemen sevinmeyin bence..1 buçuk sene içmedim,tiksinmiştim hatta,taki o bir sigarayı yakana kadar..sanki hiç bırakmamışım gibiydim...hevesini kırmak istemem ama sigarayı bırakmak değil devamını getirmedim demek çok önemli..inşallah devamını getirebilirsiniz. ben getiremedim ,illet yakamda yine :KK12:
merhaba, evet ben de cok duydum sigarayı bıraktıktan sonra başlayanlar cok oluyor ama bunun nedeni sigara bıraktıktan sonra yapılması gerekenleri yapmaması. Bir de Allen Carr sigarayı bırakamayanlar için para iadesi bile yapıyor. Bir arkadaşımla beraber gitmiştik ben bıraktım ama o bırakamadı ve parasını geri aldı. böleyce bir kaybı da olmamış oldu zaten bunun garantisini seminerden önce veriyorlar

Back