herseyden once gecmis olsun canim,ama sunu anlamiyorum,anneme babamada hep sitem ederim,ne demek birakamiyorum,icmiycem diyin icmeyin yaa,sagliktan onemli degilki,,yani o zehir senden guclumuki sana sozu geciyo,,,yanlis anlama olurmu,,yerimseniben
gecmis olsun tekrardan,bidaha agzina bile surme,,,,opuyorumnanaktan
ben ssigaraiçmeyi çok seviyordum.resmen sigarayı içmiyor yiyordum.tam tiryakiydim.herkes bana sen bırakamazsın diyordu ama ben daha inat çıktım ve bıraktım.
önce beyninde bitirmeye başal sonra birden bırak.ilk 3 ay çok zor geçiyor.sonra alışıyorsun.çantanda ve parmaklarının arasındaki boşluğu başka şeylerle doldurmaya başlıyorsun.bak midende rahatsızlanmışdaha kötü olmasını istemiyorsan kararından vazgeçme
Bende aynen öyleydim cnm.Günde 1-1,5 paket sigara içerdim.En büyük zevkimdi.Şimdi istesemde o kadar içemiyorum.(midemden dolayı)şu anda da günde 3-4 tane içiyorum o bile rahatsız ediyor beni.Hiç içmemem gerekiyor.inşallah bende kurtulurum bu illetten bir an önce.Öyle birşeyki sabah uyanır uyanmaz ilk aklıma gelen şey sigara oluyor.Eşime bile yalan söylemeye başaldım.Eşim bir yere gitse hemen sigaraya sarılıyorum.İlk fırsatta sigara içme peşindeyim.Deliricemm:bbo: