Sigaray brakmak zorundaym

*angel*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
251
5
41
Herkese merhaba.Ben 12 yıldır sigara içen biriyim.Sürekli bırakmaya çalışıyorum ama olmuyor.En uzun 2 ay içmemiştim yine başladım.Sigaradan solayı midemde ülser çıktı.
Dr bırakmazsan kansere çevirir dedi senağlama ona rağmen içtim.Sigara içtikçe midemde kötüleşti,ağrılarım hiç geçmedi.Hızla kilo vermeye başladım.
2 gündür içmiyorum sigara ama hep aklımda,hiç aklımdan çıkmıyor.İçtiğim zaman da çok pişman oluyorum,hiç zevk vermiyor ama yine de vazgeçemiyorum.Bu sefer başarmak istemiyorum,kurtulmak istiyorum sigaradan.Bırakan arkadaşlar nasıl başardılar , nasıl mücadele ettiler anlatabilirmi

Kimse yok muuu mafoldumben kaç gündür içmiyordum ne güzel sigara.Bugün içtim yineee offff kurtulamıyorum

herseyden once gecmis olsun canim,ama sunu anlamiyorum,anneme babamada hep sitem ederim,ne demek birakamiyorum,icmiycem diyin icmeyin yaa,sagliktan onemli degilki,,yani o zehir senden guclumuki sana sozu geciyo,,,yanlis anlama olurmu,,yerimseniben
gecmis olsun tekrardan,bidaha agzina bile surme,,,,opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım.İçmicem diyorum ama her seferinde irademe yenik düşüyorum.
offff nasıl bir illetmiş bu sigara yaaa senağlama

inatci ol,sen kimsinki benim sagligimla oynuyosun :mymeka:de ve firlat at gitsin,,yerimseniben

ben ssigaraiçmeyi çok seviyordum.resmen sigarayı içmiyor yiyordum.tam tiryakiydim.herkes bana sen bırakamazsın diyordu ama ben daha inat çıktım ve bıraktım.

önce beyninde bitirmeye başal sonra birden bırak.ilk 3 ay çok zor geçiyor.sonra alışıyorsun.çantanda ve parmaklarının arasındaki boşluğu başka şeylerle doldurmaya başlıyorsun.bak midende rahatsızlanmışdaha kötü olmasını istemiyorsan kararından vazgeçme

Bende aynen öyleydim cnm.Günde 1-1,5 paket sigara içerdim.En büyük zevkimdi.Şimdi istesemde o kadar içemiyorum.(midemden dolayı)şu anda da günde 3-4 tane içiyorum o bile rahatsız ediyor beni.Hiç içmemem gerekiyor.inşallah bende kurtulurum bu illetten bir an önce.Öyle birşeyki sabah uyanır uyanmaz ilk aklıma gelen şey sigara oluyor.Eşime bile yalan söylemeye başaldım.Eşim bir yere gitse hemen sigaraya sarılıyorum.İlk fırsatta sigara içme peşindeyim.Deliricemm:bbo:

elis ha diyince olmuyor işte malesef sigara üstün geliyor..ben 3-3buçuk yıldr kullanmama ragmen içmeme kararı aldıgmda çok zorlanıyorum angel 12 yıldr içiyormuş o ne yapsın..ya büyük b yeminle ya da tiksintiyle bırakanları çok duydum belki faydası olur..

Canım herşey beyinde başlıyor inan, diğer topiklerede yazdım ama belki bir faydası olur diye burayada yazıyorum. 4 yıl önce bıraktım ve 3 yıl hiç içmedim. geçen yıl yeniden başladım ama itiraf etmeliyimki yaşadığım o sıkıntı içerisinde bana en iyi dost gibi geldi o an, yıllar öncede ülser tedavisi görmüş ve iyileşmiştim. bu bir yıl içinde 2 günde 1 paket içiyordum ama son zamanlarda hem sinüzit oldum hemde ülserim nüksetti ve ben tekrar bırakıcam diye diye kendime empoze etmeye başladım ve 16 gün önce aniden bıraktım. Başkalarını bilemem ama ben azaltarak bırakamıyorum, aniden bırakıyorum birde öyle dene sağlığımız daha önemli inan. Allah yardımcın olsun. Bu arada 2 aydır geçmeyen öksürüğüm geçti ve şükürki midemde iyi dırumda.

içmeyene uzaktan konuşmak rahat geliyor tabi. ama inan gerçekten çok mutsuzum eşimlede aram kötü sigarayıda bırakmaya çalışiyordum gelde içme stresli olunca dahada kötü oluyor dayanamıyosun. meger gerçekten nasıl bir illetmiş bu sigara meğer onu ilk içerken alışırken nasıl bir belaya bulaşıyormuşum haberim yokmuş. bu sigarayı ve bunun gibi şeyleri çıkaranlardan allah sorsun hesabını inşallah. içmeyenler ne kadar şanslı artık bunu daha iyi anlıyorum. zaten hayat çok tatsız sigaraylada daha kötü.üçgündür içmiyodum tartışma yaşadım ve maalesef geri başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…